Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-25 19:00:23

LOGOUT.hu

Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4653) Laris2 válasza Gery D. (#4651) üzenetére


Laris2
aktív tag

Olvastam az összefoglalóban az említett jegyzetedet, nem írtál az előforduló hibákról, ami csak becsúszhatott neked is. Az én észrevételem , pl a scripts fájlnál, «МЁРТВАЯ ПЕТЛЯ»
a google az ilyen kiemelést időzőjelnek (»=") fordít, és ha a sor végére kerül, egyből program karakter részévé válik, és a játék szemponjából végzetes hibának számít, még ha nem is dob ki egyből a játék. Másik. Mostanában frissítették a google fordítót. Meglepően a legjobb fordítást produkálja oroszból magyarra. A text mappában ha nem jelölöm ki az utolsó mondat végén a pontot, ö betesz egyet, és kettő pontnál már el sem indul a játék. Ezt az NLC7- nél vettem észre. ( persze nem egyből) a guta kerülgetett. mi lehet a hiba:D amíg rá nem jöttem. Ez az NLC7 nekem bejött, a játék lényege, egy szerencsétlent élve találnak a felborult halottszállító autó mellett. Semmire nem emlékszik. Sidor megjelöltnek nevezi. és ajánlja, hogy beszéljen nevesebb stalkerekkel, a kilétéről, ill. keresse meg a Sokat tapasztalt Strelokot. Így bejárja a szerzett infók alapján azt az utat, amit Strelok is megtett. Útközben emlékképek ugronak be, ami segíti őt a célja felé. ( de kinek az emlékei?) Az utazása talán a legkiemelkedőbb stalker élményt nyújtsa. Ha nem lenne az az óriási csavar a játékban, simán lehetne a aáték címe a Zóna labirintusai is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.