Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41757) Ventur@


Ventur@
senior tag

Atypical S02E01

Már vártam és nem kellett a nyitásban csalódnom. Továbbra is működik fél órában a sorozat - Ballers-el ellentétben, aminek kevés a 30 perc. Anyukát továbbra sem sajnálom és megérdemeli, hogy így viselkedik vele a lánya és a férje. Sam még mindig olyan, mint ha Forrest Gumpot összegyúrták volna, Dr. Sheldon Cooperrel és adtak volna hozzá egy kis Sam Dawsont (Nevem Sam c. filmből). Vicces a figura és egyben megható is. Egyelőre a kezdés után csöppet komorabbnak tűnik, mint az első évad. Remélem folyamatosan jönnek a feliratok :) .

The Deuce S02E01

Csontra ugyanaz a minőség, mint az első évadban. Látvány, hangulat, karakterek, jelenetek mind mind 10 pontos. Ez is - nekem - kicsit komorabb évadnak tűnik elsőre, de láthatóan mindenki szintet lépet. Mindenki nagyobb kutya lett, mindenki megváltozott és mindenki magasabb szinten nyomja. Zseniális, ahogy minden apró részletben hozzák a 80-as évek kezdetét. Zenék is változtak, megjelent a disco, punk és a funk. Bár az eddig is megvolt. Vincent séróján mondjuk majd leestem a székről, mikor megláttam :DDD . Remélem Lorie tényleg keményebb lesz, mert kifejezetten tetszik, hogy kezd tudatos nő lenni és nem csak egy útszéli k*rvát játszik. Kicsit olyan érzésem van, hogy kezd Candy útjára lépni, ami szerintem jó. Maggie Gyllenhaal.....hát...abban a lilás body-ban....kezdek szerelmes lenni :D . CC továbbra is egy p*csfej...remélem ráb*szik az évad végére. Nálam továbbra is 10-es a sorozat. 1 óra úgy el ment megint, hogy már kérném is a következő részt.

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.