Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archivum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#45700) agabe válasza Mett (#45690) üzenetére


agabe
addikt

1600 MHz , és még undervolting ? :Y
Jól bírja a proci akkor...érzel bármi különbséget ? A tapasztalat inkább az, hogy a rom sokkal többet számít mennyire optimális, és s2-esnél még csak ki sem kell miliméterre optimalizálni, mert erős alapból is, és ha nincs "baja" a romnak, akkor bármelyik egyforma gyors.
A benchmark eredmények egy dolog a használati élmény, stabilitás a lényeg.

A szomorú az, hogy itt beszélgetünk akadásokról, FC-kről egy olyan vasnál aminél nem szabadna előfordulnia még csak egy közepesen jó romon sem.
példának ITT egy videó amit még a zte blade-ről készítettem (amire régóta sok jó 2.3.7 -es főzött rom volt)

Természetesen a böngészés pl. nem annyira gyors, és a játékok közül nem mindegyik futott (bár az angry birds simán pl....meg sok 3D -s játék is, pl a let's golf , asphalt5, PES2011), ...max többet kellett várni a betöltésre, de utána semmi probléma nem volt, viszont az egész menü, az egész rendszer olyan gyors és sima volt (amellett, hogy stabil is) amit most néhány romnál az sgs2 -őn sem tapasztalok.
Mindez egy 600MHz -es (tuning nélküli mivel nem volt rá szükség) ARMV6 -os utasításkészletű proci + adreno200-as gpu párossal, fele memóriával, viszont ugyanakkora számításigényű 800x480-as kijelzővel.
Erre mondom, hogy ott tényleg ki van optimalizálva ami lehet.

Ha az igazán hozzáértők két év múlva is pariban akarják tartani az akkori csúcskészülékekkel az s2 -őt, akkor ebből kiindulva szerintem minden esély meg van rá.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.