Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23559) SaGa59 válasza SaGa59 (#23545) üzenetére


SaGa59
őstag

A Spectrum Project - Út a homályba mappából leszedhető mind a HardCore 1.05, mind a "normál" 1.07 hunfiles újabb verziója. Sajnos az Enciklopédia ebben a HC verzióban is csak annyira működik, hogy megnyílik és így észrevettem, hogy pár szó beragadt oroszul, de a lista mindvégig üres marad, nem kerülnek bele a bejegyzések. Gyanítom ugyanaz az oka, mint annak, hogy a lelőtt mutánsokat nem lehet "megnyitni". Az alapjátékban akkor kerül egy bejegyzés a tudástárba, amikor megnézed a mutánst, kézbeveszed az artifactot, vagy először hallasz egy frakcióról... Itt ezek elmaradnak valamiért.

Mindenesetre az 1.07-hez való szövegekben is javítottam ezt a pár orosz sort..
A Spectrum_Project_1_05_HardCore_hunfiles-2.7z a HC-hez és a Spectrum_Project_1_07-hunfiles-7.7z a "simához"

Pár percre belenéztem a HC verzióba, hogy az Enciklopédiát teszteljem és a hangok tényleg jók, de nem csak a fegyvereké. A röfik (flash) hangja olyan, mintha egy nagyon részeg ember, egy pohár pián keresztül fejhangon énekelni akarna. Bugyborékol, vartyog, de határozottan emberi hang...
Viszont a fegyverek annyira gyengék, a dögök meg annyira erősek, hogy ez így nem játék, inkább szenvedés.
Az első feladatnál az elektromos anomálián a disznók 5-6 alkalommal oda-vissza átgyalogolnak, túlélik, majd ez után (azaz elvileg már minimum félig döglött) közvetlen közelről, bele az arcába 6 sörétes patron nem elég a kinyírásához. Ez nem HC, hanem marhaság...

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.