Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Router gondok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-04-10 12:39:33

LOGOUT.hu

Router gondok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30729) Khaosz55


Khaosz55
addikt

Sziasztok, ide is beírom hátha tud valaki segíteni.

Nekem jelenlege WD my passport 2TB vinyyó van rajta 1 particióban. NTFS az Asus RT-N18U routerre kötve. A Routeren beállítottam a media szervert. Működik is.

Viszont itt még 2 dolog nem passzol.
Beállítottam a samba-t, hogy PC-ről is lehessen hozzá férni a vinyóhoz. A felmásolás ment is 28000KB/sec sebességgel. PC-ről vinyóra. Ez ok.
1. Viszont a Torrent letöltés nem ment. Leszedtem a torrentet filet-t és futtatam az Asus dowload masterral. Sikerült hozzá adni, de nem jött adat.

2. Ezután a pc-n futtattam az u-torrentet és az Asus -ra kötött USB vinyót adtam meg neki a file helyének. Sikerült is és elindul egyből 8000KB/sec sebességgel és pár másodperc után leesik 1-2KB/sec-re a sebesség. Kb 1 perc után megint fel ugrik a sebesség és utána hirtelen megint leesik. :F :F Egy idő után ki is fagy a u-torrent, vagy azt írja a filera: hiba: a megadott hálózatnév már nem elérhető.

Közben intézővel meg simán látom a meghajtót és tudom használni. WFT

érdekes, hogy 1 filemt le tudtam tölteni viszont a többbinél ugyan az a jelenség elején pár másodpercre jön az adat lelassul aztán jön a hibaüzenet: "megadott hálózatnév már nem elérhető"

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Router gondok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.