Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:31:38

LOGOUT.hu

ZTE GRAND X In

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16651) Tomacko válasza Ed3r_X_ (#16632) üzenetére


Tomacko
senior tag

De bizony a ZTE-vel is van a baj, mert ratyi az érintő , a kijelző, a rezgő, a rádió, a gps és a kamera benne. Ha esetleg kihagytam valamit akkor bocsánat, én csak ezeket tapasztaltam, illetv láttam ismerősöknél. Azért ezekből nem valószínű, hogy mindent az intelre kellene fogni(nem értek hozzá annyira).

TBG az Huawei Ascend Y300, ez egy egész használható kis gép, faterom kapott ki egyet magának, ha néha van valami nyűgje, hogy tegyem rá akkor van a kezembe szóval sokat nem volt nálam, de ő sem panaszkodik rá, pedig a maga 61 évével van pár megkötése neki is :) Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele :)

[ Szerkesztve ]

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#16652) TBG válasza Tomacko (#16651) üzenetére


TBG
senior tag

Ok, de amikor a GXI-t vettem. (2012 november), akkor még a kanyarban sem volt az Y300.

ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.

(#16653) Tomacko válasza TBG (#16652) üzenetére


Tomacko
senior tag

Max talán rajzasztalom volt a designereknél :)

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#16654) bognar110


bognar110
őstag

Sziasztok segítség kellene az unroot valahogy nem jön össze.
1.Töltsétek le és csomagoljátok ki egy tetszőleges mappába ezt a recovery csomagot: Link
2.USB-hibakeresés üzemmódban csatlakoztassátok a telefont PC-hez/laptophoz.
3.Lépjetek az első pontban létrehozott mappába, ahol a kicsomagolt recovery telepítő található és a Recovery_install.exe indításával (dupla kattintás) megkezdődik a folyamat.
4.Visszaállításról van szó, tehát a kéréshez érve: "Please select" , üssetek be egy 2-es számot (Original recovery install). Elindul a felírás, az alábbiakat látjátok a DOS-ablakban:

Ez alapján csináltam usb hibakeresés bekapcsolva minden usb drivert is szedtem le netről de nem biztos hogy jó az nem tudom. DOS-ba ezt írja ki.
Error: device not found :(((

(#16655) counterbill


counterbill
senior tag

Ne az első usb-t használd hanem a hátsókat ha netán nem oda lenne bedugva.
Laptopon mind1 ugye.
Hátha segít:)

Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message

(#16656) bognar110 válasza bognar110 (#16654) üzenetére


bognar110
őstag

Elvileg sikerült csak újra kellett indítani a gépet. a gyári 3e recovery van rajta. Root checkerel meg néztem és azt írja rootolva van :W Érdekes

[ Szerkesztve ]

(#16657) bognar110


bognar110
őstag

A stock (eredeti) B04-es rendszer visszaállítása:

1.Töltsétek le a gyári frissítő csomagot: Link

Csomagoljátok ki a zip-et és a benne található update.zip csomagot másoljátok az SD kártya gyökerébe (tehát csak simán húzzátok át, ne pedig egy almappába kerüljön).

Lépjetek a Beállításokban az "A telefonról" részbe és válasszátok a "Rendszer sw frissítés" opciót. A "Frissítés memóriakártyáról" pontot választva elindul a frissítő futtatása. Amikor végzett, a telefon újraindul; gyári (szűz) rendszerrel a fedélzetén.
Vagy esetleg ezzel gyári állapotban lesz a telefon ? És akkor nyoma sem lesz a rootnak ?

(#16658) Coolmat válasza bognar110 (#16657) üzenetére


Coolmat
őstag

Igen, ezzel (ahogy a leírás is írja) a gyári B04-es állapotot kapod vissza, vagyis minden feltelepített program, névjegy, root stb. elvész, ezért készíts előtte biztonsági mentést!

(#16659) tonyqa23


tonyqa23
senior tag

Valamelyik nap tTorrent Pro-val elkezdtem letölteni egy torrent állományt. Gyönyörűen elkezdte tölteni wifiről, aztán leraktam had töltse és ugyebár elsötétült a kép egy idő után. Mikor meg akartam nézni kis idő múlva,h mennyinél jár a letöltés, nem bírtam feléleszteni a telefont,hiába nyomkodtam a power gombot. Szerintetek ez mi lehetett?

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#16660) Mate válasza tonyqa23 (#16659) üzenetére


Mate
nagyúr

Nem lehet, hogy kikapcsolt?

(#16661) Robbertho válasza tonyqa23 (#16659) üzenetére


Robbertho
aktív tag

Én pedig a minap úgy néztem egy 720p-s filmet, hogy MHL kábellel volt TV-re kötve, a film pedig a laptopomon volt, azaz wifin keresztül SMB szerverről töltöttem be.
Kétszer is megszakadt a lejátszás feltehetőleg WiFi hiba miatt, a töltés pedig végig akadozott (vagy volt vagy nem, MHL tölti ugye). Amikor pedig lehúztam éppen nem ment a kijelző, de nem is kapcsolt vissza, újraindult.

Hasonló történhetett veled is, mert az torrent eléggé használja a procit. Túlmelegedésre pedig újraindulás/kikapcsolás a válasz.

Más kérdés, hogy vicces, nem vicces, úgy, hogy töltőn volt a telefon a gyári töltőről, a film alatt 20%-ot merült :)

(#16662) tonyqa23 válasza Mate (#16660) üzenetére


tonyqa23
senior tag

Nem kapcsolt ki. Nemtom használ-e valaki ilyen torrent izét, de itt valami összeakadás lehetett. legelőször csak nagyon nehezen, többszöri nyomkodásra jött elő a záróképernyő. Később már az sem jött elő. Viszont nem volt kikapcsolva, mert mikor ki van kapcsolva a teló, akkor a power gombra megvillan a led is. Most viszont nem villant meg. Aztán hosszú nyomásra újraindítottam, mást nem lehetett vele csinálni.Ha nem engedtem kialudni a képernyőt, akkor teljesen rendebn letöltött mindent a torrent kliens.

(#16661) Robbertho

Biztos van benne valami, amit mondtál, már nem emlékszem,h milyen meleg lehetett a teló, de előtte is wifiztem,az pedig rendesen melegíti,viszont a torrent 250 Mb volt, lehet tényleg amiatt, amit mondasz.

[ Szerkesztve ]

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#16663) zeg válasza tonyqa23 (#16659) üzenetére


zeg
senior tag

Én is használom a tTorrent-et, nálam ilyen probléma nem volt, pedig a wifi és adatforgalmat állandóan kapcsolgatja minden képernyőébresztéskor a teló. Azonban a tTorrent képes akadozásig lassítani a telót, gondolom nem véletlen van x86-os verziója, kilencszázakárhány forintért, melyet persze külön vehetnék meg a már megvásárolt tTorrent mellé.
Míly' meglepő, az MXPlayernél ingyen letölthető a megvásárolt lejátszó mellé az x86(és egyéb procihoz tartozó) javítás. Hát igen, ők a valódi fejlesztők, nem csak egy szimpla pénzlehúzó banda.
Tőlem többé tTorrenték pénzt nem látnak, nem fogok kétszer fizetni a procigyilkos sz@rjukért :((

3dfx cuccokat keresek megvételre

(#16664) ggeleven válasza Robbertho (#16661) üzenetére


ggeleven
őstag

Milyen MHL adaptert használsz? :)

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#16665) bognar110 válasza Coolmat (#16658) üzenetére


bognar110
őstag

Nem tudom le tölteni az oldalról 10 órákat ír ki amire le jön, vártam aztán meg szakadt máshol nincsen fent ?

(#16666) Canonfan


Canonfan
senior tag

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni a Next V3 userektől, :) hogy összességében mi a véleményetek a rom-ról, mennyire stabil, miben jobb mint a gyári?

Én eddig mind halogattam a váltást, (még mindig B04 van a telómon :B ) egyrészt kényelmességből másrészt mert a B04 + root is jó rom, nagyon stabil és gyors is, (legalábbis nálam) + amikor olvastam itt a fórumon hogy a B06 után jobban merül az aksi és semmi használatba észrevehető változást nem hoz akkor gyorsan le is tettem a frissítésről, főleg nem érte volna meg csak ezért újraraknom az egész romot (Nextgen-es root), ezért gondoltam megvárom az új frissítést illetve az abból készült újabb Next romot.

Viszont most hogy olvasgatom hogy nagy valószínűséggel a ZTE szerint a B06 a beígért új frissítés, :DD szóval lehet nem lesz már rá semmi (ami engem annyira azért nem zavar, mert a gyári rommal sem volt nálam eddig különösebb gond) + van most nálam is ez a megmagyarázhatatlan merülgetős dolog, gondolkozok hogy itt az idő... :)

Úgyis gondoltam hogy veszek a GXI-be egy 16-os kártyát (most 8-as van benne de azon már nincs sok helyem) lehet azzal együtt menne fel a V3 is, így legalább a szűz sd az adott lesz :)

Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mik a tapasztalataitok, a V3-al ugyanúgy jobban merül az aksi mint gyári B06-nál, illetve általánosságban mennyire vagytok megelégedve vele, mennyire stabil?

Bármilyen infót előre is köszi! :R

(#16667) Mate válasza Canonfan (#16666) üzenetére


Mate
nagyúr

Szerintem ne frissíts B04-ről. Nekem is az van most és valóban nem merül úgy a telefon. Nálam csak rosszabb lett B06-al több szempontból is, mint B04-el. Ami hiba volt 04-en, az meg 06-on is megvolt.

(#16668) tonyqa23 válasza Canonfan (#16666) üzenetére


tonyqa23
senior tag

Nekem míg nem kezdte ezt a kernel pörgetős dolgot, addig szerintem jobb volt a fogyasztása az új B06-nak. Én újraraktam a Nextv3-at, most megint jó. Ha nextv3at nem is teszel fel,attól még B06-ot nyugodtan felteheted.

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#16669) gonger


gonger
senior tag

Sziasztok!
Javasoljatok Nekem lszi Gran X-hez autós tartót normális áron, olyat ami jól is fogja a telefont! Speedshopban nézegettem univerzálisokat, de azok kitakarják az USB csatit és folyamatosan nyomják a hangerő gombot.
Volt egy nokia tok tartó ~4900 Ft-os áron (ennyit nem adnék érte) ami jól fogta, de az meg kar nélküli volt, szinte a szélvédőtől 5 cm-re állna el a készülék.

(#16670) Mate válasza gonger (#16669) üzenetére


Mate
nagyúr

Szia!

Először is nem kell félkövérrel írnod.
Másodszor nem Javasoljatok, hanem "Tudnátok javasolni"
Harmadszor "Nekem" kis n.
Negyedszer "Iszi" ? Ezt értelmezni se tudtam
Ötödször a telefon neve Grand X vagy Grand X In. Méretre mind a kettő ugyan olyan, így jelenleg tök mindegy melyikre gondolsz, mindenesetre ez az IN verzió topicja.
Hatodszor: Mi a normális ár?
Hetedszer: Csak univerzálisat tudnék ajánlani én is.

Amúgy ma kikerült T kínálatából a telefon.

(#16671) gonorrea válasza Mate (#16670) üzenetére


gonorrea
senior tag

Csak az online rendelés szűnt meg, kínálatban még ott van, a weblapon legalábbis!

Én már a kezdetek óta használom a Next V3-at, semmi gondom vele, bár nem lógok folyton wifi és mobilneten, csak ha szükségem van rá! Használattól függően 2-4 nap az akksi, legtöbbször 3. nap végén töltöm este, de akkor még általában 15-20 % körül mozog :D

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#16672) Mate válasza gonorrea (#16671) üzenetére


Mate
nagyúr

Gondolom még a kint lévő pár darabot eladják és kész. A kérdés az, hogy ha eladták őket, hogy fogják cserélni automatikusan?....

(#16673) gonorrea válasza Mate (#16672) üzenetére


gonorrea
senior tag

Ha még mindig tartani fog a "nem javítjuk, cseréljük" akció, akkor vszínű hogy csak meg tudják majd rendelni, így várni kell pár hetet

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#16674) Mate válasza gonorrea (#16673) üzenetére


Mate
nagyúr

Kétlem, hogy sokáig maradna nálam ez a telefon. Valamit kitalálok, mert már nem bírom....

(#16675) Ed3r_X_ válasza Mate (#16674) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Mik a hibák nálad?

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#16676) gonger válasza Mate (#16670) üzenetére


gonger
senior tag

Szia!
Először is azért írok félkövérrel, mert így kiemelem a hosszú mondatok közül a kérdésem lényegét! Tiltja ezt itt valaki/valami a fórumon? Akit nem érdekel, vagy nem tud/akar válaszolni, az továbbmegy!
Másodszor Javasoljatok lszi (lszi-re később kitérek) véleményem szerint nem sértő felszólítás, inkább határozott,de még udvarias kérés.
Harmadszor a "Nekem" és további személyes névmások nagybetűvel írása egyre elterjedtebb udvarias levelezésben, vagy egymást nem ismerő emberek körében, például fórumozás közben. Gondolom az "Ön"-t sem írod kis ö-vel? (Igen! kellően egosita vagyok)
Negyedszer a "lszi" a légy szíves / legyetek szívesek rövidített (szleng) változata. Most már ezt is tudod! (Munkám során napi 100-150 emailt váltok, rám ragadt ez a hasznos rövidítés; úgy gondoltam ebben a körben ezt használhatom, de igazad van, nem helyes. Sajnos a mai fiatalok az interneten nőnek fel és ezt látják, így most Én sem mutatok nekik jó példát. Bárcsak ez lenne a legrosszabb amit az internetről összeszednek)
Ötödször Grand X In-hez keresek autós tartót! De ha Te is tudod (és Én is), hogy a Grand X és a Grand X In egyforma méretű, akkor ez nem értelmetlen kukacoskodás? - szerk. Most látom az eredeti hozzászólásban lemaradt a D(az csak elütés volt, kukacoskodóak véllek! De szépen fejeztem ki magam :-))
Hatodszor az eredeti kérdésben írtam, hogy a 4.900 Ft-os Nokia tokot sokallom, akkor a normális ár ez alatt van. Ha tudsz javasolni ez alatt, akkor azt megköszönöm.
Hetedszer, lásd hatodszor :-)

Ja! Te írhatsz félkövérrel? És mi az a "T"? Biztos, hogy mindenki tudja ezt értelmezni?

[ Szerkesztve ]

(#16677) Mate válasza gonger (#16676) üzenetére


Mate
nagyúr

A T-t mindenki tudja szerintem értelmezni egy készülék topicjában, ahol naponta 5x van megemlítve :)

Ebay szóba jöhet? Ott találtam párat, bár tesztelni még egyiket se teszteltem.

Hát ez az lszi :D Először is azt hittem nagy i-vel van, vagyis iszi... Ha nem mondod meg mi az, hülyén halok meg :D

(#16678) Robbertho válasza ggeleven (#16664) üzenetére


Robbertho
aktív tag

Rendeltem egyet eBay-ről, ami (az előző két nem működő után, árát visszaadták) még működik is rendesen :)
Egyébként többek közt 1080p@30FPS és 720p@60FPS üzemódokat is támogat. :)

(#16679) gonger válasza Mate (#16677) üzenetére


gonger
senior tag

Szóba jöhet ebay-is(ott is kerestem), bár olyat rendelnék amit vár valaki letesztelt, mert visszaküldeni macerás.
Vaterán is vannak univerzális / Samsunghoz valók ~1500 Ft-os áron, de nem tudni, hogyan illeszkedik a Grand X-hez.

(#16680) bognar110


bognar110
őstag

Root checkerel meg néztem, most azt írja hogy you don't have root access, vagyis sikerült :) Így csináltam csak unroot.

(#16681) ggeleven válasza Robbertho (#16678) üzenetére


ggeleven
őstag

Ugyanabból a típusból volt kettő, ami nem ment és egy, ami pedig meg igen? :Y
Egy linket tudsz dobni? Vennék én is, de félek a nem működő daraboktól... :(((

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#16682) tPedro_


tPedro_
őstag

Elofordulhat olyan hibaja a telefonnak, hogy 3G kapcsolat eseten az adatforgalom baromi lassu?
Vagy szolgaltatoi hiba?

Mult heten csereltem a telot, de akkor mar le voltam korlatozva.
Viszont most mar julius van, es meg mindig tetu lassu, mintha nem oldottak volna fel a korlatot.
Ennek latszolag ellentmond, hogy tesztelesnel az upload stream egyaltalan nem megy, illetve hogy 2G eseten gyorsabb a kapcsolat.

3G-re beallitva, a Speedtest az alabbit dobja ki:

ping 71-80ms DL 30kbps UL meg se nyikkan, egy ido utan Network Comm Error (pontosabban 5 tesztbol egyszer lett 106)

Erdekes modon a letoltes mindig pont 30kbps

2G-re beallitva:

ping 201-580 DL 47-55 UL 122-165

[ Szerkesztve ]

(#16683) Robbertho válasza ggeleven (#16681) üzenetére


Robbertho
aktív tag

Nekem ilyen van: [link]

Előtte rendeltem kettőt olyanból, ami csak egy adapter volt, nem voltak rajta kábelek, csak egy nagyon rövid a micro USB-nek. Az drágább is volt, és annyit tudott az egyik (!), hogy töltötte a telót, de képet nem adott ki :)
A másik semmit nem csinált.
A dobozát mindkét félének szétszedve egyértelműen más típus a kettő, viszont valszeg ugyanaz a Silicon Image chip dolgozik bennük. (ami végülis egyáltalán nem baj, ha működik :) )

(#16684) GeSsH válasza tPedro_ (#16682) üzenetére


GeSsH
csendes tag

Nekem is ugyan ez a problémám!!! Szerintem köze lehet a t-mobil új hd-hanghívásához amit szintén 1-én élesítettek, többen jelezték amúgy hogy baromira belassult a netjük, wp-s, is androidos is.

(#16685) ggeleven válasza Robbertho (#16683) üzenetére


ggeleven
őstag

Most nézem, hogy egy hasonló van az e-bay Wish list-emen... :D
Ha a Tiéd működik, akkor viszont ilyet fogok rendelni! Köszi a tippet! :R

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#16686) Mate


Mate
nagyúr

Klasszisokkal jobb lett az akkumulátor használat a cserélt telefonon B04-el.

Bár elmúlt napban nem igen használtam, de 1 nap 12 óra 35 perc alatt merült le 96%-ról 87%-ra.
Ebbe volt pár perc wifi, kb. 20 perc telefonálás, 6-7 sms.

Ha még 3g-t is letiltotm, gondolom még jobb időt értem volna el, mert cella készenlét a listavezető 69%-al. Android os mindössze 5 %

[ Szerkesztve ]

(#16687) Robbertho válasza ggeleven (#16685) üzenetére


Robbertho
aktív tag

Nincs mit, remélem neked is menni fog :)

(#16688) Tomacko válasza Mate (#16686) üzenetére


Tomacko
senior tag

Akkor ha letiltod a 3g-t is valószínűleg simán elmegy 2 2 és fél napot evvel a használattal. Nekem ennyit bírt szó nélkül ennyi használattal anno(b04 volt rata).

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#16689) tonyqa23 válasza Mate (#16686) üzenetére


tonyqa23
senior tag

ööö...izé...hogy is kell visszadúrni a B04-et?

Azért egy app listára is kíváncsi lennék, szerintem az a legfőbb tényező...meg launcher meg ilyenek. Root melyik féle,ha van?

[ Szerkesztve ]

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#16690) Mate válasza tonyqa23 (#16689) üzenetére


Mate
nagyúr

Root nincs, appok meg ugyan azok, ugyan azzal a verziószámmal.

(#16691) tonyqa23 válasza Mate (#16690) üzenetére


tonyqa23
senior tag

Azt vágom,de ilyenek,h facebook, google+, gps status & toolbox, meg hasonló ébresztgetős cuccok biztos nincsenek rajta.

Úgy rakom vissza a B04-et, h először Hungarian recovery, utána a B04 Rom, igaz?

[ Szerkesztve ]

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#16692) Mate válasza tonyqa23 (#16691) üzenetére


Mate
nagyúr

Facebook van és használom is. Illetve ami még folyamatosan megy az egy aksi állapot jelző app.

(#16693) tonyqa23 válasza Mate (#16692) üzenetére


tonyqa23
senior tag

A többit azt nem vágod? Most kipróbálnám én ezt a B04-re visszaállítást, ha biztos lennék a dolgomban. Összehasonlítanám ezt az akkufogyást, mert már többen is írták,h B06-tal jobban merül, én nem vettem észre,ezért kipróbálom.

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#16694) Mate válasza tonyqa23 (#16693) üzenetére


Mate
nagyúr

Nem használok se google+, se gps-es programot.

Vissza lehet rakni egyáltalán a 04-et?

4,5 óra telt el és merült 2%. Ha így marad nagyon boldog leszek. És ebben volt megint telefonálás.

[ Szerkesztve ]

(#16695) tonyqa23 válasza Mate (#16694) üzenetére


tonyqa23
senior tag

Na most én visszaraktam a B04-et. Vagyis vissza raktam volna, de B03-at ír a szoftververzióra. Azt hittem besz..mikor megláttam. Vki nem tudná linkelni a B04 -et? Az hogy van,h megmaradtak az alkalmazásaim?

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#16696) Mate válasza tonyqa23 (#16695) üzenetére


Mate
nagyúr

Alkalmazások frissítésnél is megmaradnak, így gondolom ez visszafele is járható. T oldalán nincs fent a 04?

(#16697) tonyqa23 válasza Mate (#16696) üzenetére


tonyqa23
senior tag

Soha az életben nem szedtem le B03-at. A ZTE honlapján meg az istenért nem bírok visszavergődni, h hol lehet letölteni. Már azt sem találom, h ezt honnan szedtem le...

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#16698) tPedro_ válasza GeSsH (#16684) üzenetére


tPedro_
őstag

Kozben kiderult, hogy nalam az adatforgalmi korlat nem lett eltorolve fordulonapkor.

(#16699) tonyqa23 válasza tonyqa23 (#16697) üzenetére


tonyqa23
senior tag

Na, csak sikerült. A T honlapján még az van kint. Légyszives nézd már meg,h a Beállítások-Biztonság-Tulajdonosi adatok-ban neked előjön a billentyűzet?

Ezzel a rom-mal baj van, igaz,h B04, de biztos,h sérült. Nem akar a billentyűzet előjönni még sms íráshoz sem...Valahogy nem csodálkozok,h a T-ről így jön le, rakás szedett-vedett banda van ott.

[ Szerkesztve ]

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#16700) Mate válasza tonyqa23 (#16699) üzenetére


Mate
nagyúr

Igen, felugrik a billentyű.

Amit el felejtettem mondani, hogy gyári billentyűzetet használok. A másik elég sokat evett szerintem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.