Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12426) <Adamsky> válasza DrKapocs (#12421) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Nekem volt "update"-ed version és most van egy "v2.1" / "updated - new" ... nem tudom mi a hivatalos neve verzió. Utóbbi - egy akció keretében - nekem 19$ volt szerintem megéri ezt a pénzt. Szépen szól, bár talán egy kicsit "mély nehéz". Az "updated - new" annyiban újabb, hogy ehhez jár egy kis fém "csipesz", amivel a ruhádra tudod csíptetni. Valamint - szintén utóbbinál - szerintem jobb minőségűek a szilikon bogyók. Könnyebb cserélni, és jobban is zárnak. Anno nekem rövid időn belül jött mindkettő. Egyik az iBuygou-ról, a másik a Pandawill-ről. Utóbbitól jött az "updated - new".
Ja, igen! Elvileg technikai paraméterekben is van némi különbség. Max. terhelhetőség 3 vs. 5 mW és 12 vs. 16 Ohm (utóbbiak a v2.1-es értékei). Kicsit keress vissza, mert korábban rengeteget pörögtem rajta, és le is írtam -- talán még részletesebben -- a különbségeket. :)
Egy szó, mint száz, szerintem vásárlás előtt érdeklődj, hogy amit árulnak, az most melyik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.