Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12001) Milestone2 válasza Karavik (#12000) üzenetére


Milestone2
nagyúr

Kérdés: ez szériahiba, vagy egyéni szerencsétlenséged - készülékhiba...???
Nagyon nem mindegy.

Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...

(#12002) Karavik válasza Milestone2 (#12001) üzenetére


Karavik
veterán

Itt rajtam kívül 2 fórumtárs jelezte ugyan ezt a hibát (+ valaki CM11 alatt is - ha jól emlékszem...)

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12003) peanar válasza muchacoado (#11999) üzenetére


peanar
senior tag

Valamiért nem tudom letölteni, akinek sikerült, megosztaná velem a jlb42-t!
Köszi :)

(#12004) Monyos válasza Karavik (#12002) üzenetére


Monyos
aktív tag

Igen, nálam CM11 alatt jött elő ez a jelenség, ezért váltottam vissza Miui-ra.
Viszont akkor úgy tűnik teljesen mind1, mert nem a ROM okozza. :U

(#12005) janston válasza Karavik (#12002) üzenetére


janston
aktív tag

Nekem azt csinálja elég gyakran, hogy kiveszem a zsebemből és azt veszem észre, hogy kéri a pin kódot, mintha újraindult volna, egyszerűen eldobja a térerőt és pin kódot kér.

(#12006) muchacoado válasza janston (#12005) üzenetére


muchacoado
aktív tag

Az más tészta hogy eldobja és újra kéri a kódot. amit (#12000) Karavik írt az velem is előfordult, olyankor full térerőt jelez, de valójában nincs csatlakozva sehova. Ezt onnan tudod megnézni hogy nem enged 2g / 3g-re váltani, csak szürke az opció.
Arra rájöttem hogy a wifi kavar be neki mert ha kikapcsolod olyankor a wifit, ismé lesz térerő, majd próbáljátok ki és erősítsetek meg.

[ Szerkesztve ]

(#12007) <Adamsky> válasza Karavik (#12000) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Ez így tényleg gáz!
Nekem egyetlen egyszer (a múlt heti miuiandroid-os ROM-al) volt olyan, hogy - nyilván újraindult, mert - kérte a PIN kódot. Ilyen, amit Te tapasztaltál, még soha. Melyik szolgáltatónál vagy? Milyen gyakran jön elő a dolog? Nem tudnál SIM-et cserélni? Egy kollégám küzdött még hasonló problémákkal, de az egy Moto telefon volt. Ja, a telefonod milyen is pontosan? "C"-s vagy sima?
... és a tiéd Monyos?

(#12006) muchacoado
" ... a wifi kavar be neki mert ha kikapcsolod olyankor a wifit, ismé lesz térerő .. "
Érdekes. Nos nálam a Wifi eleve ki van kapcsolva, ha nem használom, szóval lehet csak ezért úsztam meg eddig. És olyankor Neked csatlakozva is van a Wifi, vagy csak be van kapcsolva, ill. "keresgél"?

[ Szerkesztve ]

(#12008) Karavik válasza <Adamsky> (#12007) üzenetére


Karavik
veterán

Köszi skacok a visszajelzéseket, azért kicsit megnyugtató, hogy ez nem egyéni hiba nálam...

Monyos: Én pedig az eset óta dühből átváltottam CM11-re, de akkor ezek szerint nem fűzzek hozzá nagy reményeket...

Janston: Ez a PIN-kód kérés bug esetenként előfordul térerővesztésnél vagy 3g-2g váltásnál. Ez lassan már alap hibának számít, de ez teljesen más jellegű, mint amit írtam. Én ezt úgy oldottam meg, mint Peanar, kikapcsoltam a PIN-kód kését.

Muchacoado: köszi a + infót ki fogom próbálni mindenképp, csak az a baj, hogy nehéz észrevenni ezt az állapotot, hacsak nem próbál az ember kimenőhívást kezdeményezni (mert a többi funkció látszólag jól működik). Megírom a xiaomi.eu fórumon, + infóként ezt a wifi-s dolgot, hátha segít megoldani a problémát.

Adamsky:
- Idáig kétszer vettem észre, de kitudja hányszor nem vettem észre...
- T- Mobile-nál vagyok
- SIM-et nemrég cseréltem, tök új, mert eddig microSIM volt benne kerettel, most pedig normal SIM
- Telóm simán csak Mi2s nincs C

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12011) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

ibuygou-n tudnak valamit :DDD

Everybody lies.

(#12012) Viktor0610 válasza Barthezz2 (#12011) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Szuper árak! :D :))

Samsung Galaxy A54

(#12013) buca84 válasza Barthezz2 (#12011) üzenetére


buca84
őstag

Az csak egy keret, nem telefon.

Amúgy meg ennyit a nagy Xiaomi bejelentéssel, hogy 13USD lesz a MiBand! Mindenhol 30 USD körül van vagy drágábban.

[ Szerkesztve ]

(#12014) Disque válasza buca84 (#12013) üzenetére


Disque
aktív tag

Igen de most akciósan 30$ helyett megveheted 35$-ért :)
Biztos kettőt fizet egyet kap akció van :D

(#12015) muchacoado válasza <Adamsky> (#12007) üzenetére


muchacoado
aktív tag

Ha jól emlékszem csak aktív volt de nem kapcsolódott sehova.

(#12016) DrKapocs válasza Williamgrant (#11994) üzenetére


DrKapocs
őstag

Nem fogsz lavinát elindítani. Nem feltétlenül értem a személyeskedő és kissé kötekedő, kioktató stílust, de különösebben nem is zavar. Tudod a világ nem csak a telefonok körül forog. Ma, hogy kiderült, hogy nem kell megműteni, így az égvilágon semmi sem tudja elrontani a napom.

Látom ezen a doktorin nagyon fenn vagy akadva, pláne úgy, hogy ez a nicknevemben is ott van. Nem tudsz rólam semmit az égvilágon. Hidd el, nem a szél fújta össze... nem csak a dr miatt kell froclizni, lehet irigynek lenni, de akkor az elvégzett munkára és áldozatokra is... amúgy azért van ott a dr, mert anno beregisztráltam úgy 100 éve kawics név alatt, legalábbis úgy emlékszem, hogy én lehettem, valami ezer éves mail címmel és nem tudtam belépni. Ez van, szerintem ne firtassuk. Nem sok értelme volt felhoznod.

"lehet hogy ismét majd nem arra fogsz válaszolni amit a fóromtársak leírtak." Lehet. Ez egy fórum; és arra válaszolok, amire akarok.

"több időd van google oldalakon eddig általad nem ismert és újdonságnak tekinthető területekről információ morzsákat felszívni," Igen, ezért fizetnek. Nem is tagadom. Munkaköri kötelesség és kényszer is volt a nyáron. És ha már személyeskedtél, hát legyen... hidd el, nem szeretnéd Te azt, ami miatt nekem nyáron sok időm volt netezni... 3 hétig masszív antibiotikum kúra, aminek a napi adagja annyi volt, mint egy átlagos betegség heti dózisa (lyme kór). Nem szeretnéd Te azt, hogy sok időd legyen ilyen okból netezgetni. Inkább tájékozódj, mielőtt személyeskedsz, mert nem biztos, hogy minden körülményt ismersz.

"amikor én vettem a mi2-őt, 140.000 Ft-ot fizettem érte" Én annyit nem adnék egyetlen telefonért sem. De ez van, Te adsz, ezért szép a világ. Nekem a 270 USD is méregdrága volt egy telefonért. Egyszerűen szerintem egy telefon nem ér ennyit; még a 270 USD-t is nehezen adtam ki érte.

"erre nem jött B-fa." Ezt nem feltétlenül hirdetném a helyedben, ha a szokásos úton szerezted be a telefont.

"Ráadásul az érveid megint nem értem, mert milyen Xiaomi telefont tudsz azoknak megfelelően most venni? Mi2s-t? Mert a többinél a kompakt méretet el fogod veszíteni, és a köles lassan de biztosan ugyanolyan stílust kezd felvenni, mint a többi "nagy" gyártó." Mi2s van jelenleg. És igen, gondban leszek, ha tönkremegy... de ezt már le is írtam. 5" és 5"+ nem kell, túl nagy... csitrillió forintot viszont nem vagyok hajlandó fizetni egy kompakt méretű, jó hardverrel felszerelt telefonért. De emiatt nem különösebben izgulok, ráérek akkor, ha eljön az ideje. Addigra úgyis lesz valami hasonló, ha nem Xiaomi, akkor más. Olyan mértékű választék van, hogy biztos lesz valami. Ha nem, akkor én magam fogom legyártani a spájzban, mert találtam egy piaci rést. Egyetértünk abban, hogy a Xiaomi kezdi felvenni a nagy márkanevek "sztáralűrjeit", de ezt ki is fejtettem korábban. Ráadásul elég korán teszi ezt meg.

"Tegyél fel egy friss WIUI-t. Voilá! ;) Google-> "wiui kk mi2s" Az első órát nem számlázom." Köszönöm, de ez a tanács nem ér pénzt számomra, ne számlázz. Újat nem mondott, amúgy sem kértem, kéretetlen tanácsért pedig tilos számlázni fogyvédelmi okból. Egyszerűen én megmaradtam a stabil romoknál, semmi wiui és társai. Jó nekem a stabil rom. Oldja meg szépen a Xiaomi a rendes támogatást és szoftveres fejlesztést, legyen ez az ő gondjuk. Ne én törjem már magam, elvégre a fogyasztó én vagyok. És én csak egy átlag felhasználó vagyok, aki nem akar "telefonszoftverszakértőmenedzser" is lenni. Nekik kell versengeni értem, mert ha mást választok a következő alkalommal a support gyengesége miatt, és ezt tömegesen gondolják így a vevők, akkor gáz lesz. Érdemes elolvasni az en.miui.com topikjait. Az Mi2s tulajok már most fel vannak háborodva, hogy sokára kapnak V6-ot, arról nem is beszélve, hogy mi lesz akkor, ha az nem KK lesz. Számolatlanul írják, ha nem KK lesz, vagy később jön, akkor soha többé Xiaomi. Arról nem is beszélve, mire megkapjuk a KK-t, addigra már lehet kinn lesz az új droid. Szóval kapunk egy elavult rendszert.

'De legyek én a kivétel, aki erősíti a nagy számok törvényét." Legyen igazad, elhiszem. Nem pakolgatok mindenféle romot.

(#12017) Karavik válasza muchacoado (#12015) üzenetére


Karavik
veterán

Az én telómon is be volt kapcsolva a WiFi, sőt nálam mindig be van, akár kapcsolódik hálózathoz akár nem. Sose kapcsolom ki.

Adamsky azt írta mindig kikapcsolja a WiFi-t ha nem használja, lehet ő azért nem futott bele...

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12018) Barthezz2 válasza buca84 (#12013) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Nem az a lényeg, hanem a leárazások ;)

Everybody lies.

(#12019) Neck válasza muchacoado (#12006) üzenetére


Neck
veterán

Én rájöttem, mikor csinálja: Ha 3G és adatkapcsolat be van állítva, és power saving opció alatt vagy, akkor ha elmegy a térerő, akkor szokta kérni a pin kódot. Megoldás: Normal mód, vagy csak akkor kapcsolsz 3G-t, ha tényleg netezel.

Szerk: Nekem a WiFi mindig ki van kapcsolva, ha nem itthon vagyok, mégis csinálja, szóval nem a WiFivel van összefüggésben. A Power Saving lesz, tutira.

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#12020) Karavik válasza Neck (#12019) üzenetére


Karavik
veterán

Nincs már rég power saving mód, csak normál és maximális. De amíg volt is, nekem akkor sem volt soha power saving bekapcsolva. Szóval PIN-kód kérés hibára ez nem megoldás.

A másik pedig az, hogy a WiFi bekavarást a #12000 hsz-hez irta Muchacoado, ami egy teljesen más jellegű hiba. Innen indult a téma...ahhoz lehet köze.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12021) vornia válasza Karavik (#12020) üzenetére


vornia
senior tag

Miben nincs??

Beállítások-akkumulátor-teljesítmény __itt sincs?
Mondjuk nekem picit hiányzik kényelmi (lustaság :D) szempontból az új wiuiból, hogy csak innen érem el, mert a korábbi verzióban jobb volt a gyors panelról váltani a 3 mód között (meg hogy az energiatakarékos módban a kijelzőn a maximális ikon van :D )

[ Szerkesztve ]

(#12022) Williamgrant


Williamgrant
veterán

Sztori:

Ma sikerült tesztelnem hogy a mi2-es mennyire jól úszik... :W
kb 3 mp-et töltött kb 30 cm mélyen úgy hogy közben szólt a zene rajta. Kikaptam, még vígan ment rajta a klip, de a hangszóróból valami érdekes hangok jöttek ki. :((( Hátlap, akksi azonnal levarázsolásra került, majd kb. 20 perccel később már csavarhúzó alatt is volt.

Konklúzió:

- Jack dugónál beázott, maga a jack testből vizet fújtam ki, de belül nem került.
- Az elülső hangszóró mintha teljesen zárt lenne, semmi folyadék, semmi pára.
- A hátsó hangszóró kapott rendesen, azonban az egy gumi tömítést kapott hátulról, a réz csatlakozókra pedig ráöntötték a hangszóróházat. Így folyadék belülre nem tudott kerülni.
- USB csati nedves volt, belülre nem került semmi.
- A hátlap alatt az usb csati mellett (mikrofon) pár csepp víz volt, gyakorlatilag a gyári hátlap az usb csatlakozó résznél rendelkezik a legnagyobb hézaggal, ezen egy kevés ment be.
- Belső áramkörök tiszták, zártak.

Verdikt:

A Xiaomi mi2 jobban teljesített mint pár szerencsétlen Z2 tulajdonos telefonja. :R :R :R

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12023) Karavik válasza vornia (#12021) üzenetére


Karavik
veterán

Hát persze! Hol máshol!?

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12024) peanar válasza Williamgrant (#12022) üzenetére


peanar
senior tag

De akkor ezek szerint megúszta!? :D
Királyság :C
Nyilvánvaló a gyors reakcióidődnek is köszönhető :)

(#12025) Neck válasza Williamgrant (#12022) üzenetére


Neck
veterán

Kitalálom: Kád :DDD

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#12026) Rawulf válasza Williamgrant (#12022) üzenetére


Rawulf
őstag

Vagy belehajítod egy ilyenbe a telefont:

"Please state the nature of the medical emergency."

(#12027) Williamgrant válasza peanar (#12024) üzenetére


Williamgrant
veterán

Szó szerint, megúszta... :) Hát elég idegből kaptam utána, de sajnos a hátam mögött volt így lett 3 mp. Viszont már telefonáltam vele azóta egy órát, zenét hallgattam és lement pár quadrant standard. Sztem túlélte. :DD

(#12025) Neck

Most is nyertél! :K

(#12026) Rawulf

Vagy esetleg azt a nyamvadt bluetoothos hangszórót végre arra használnám amire rendeltetés szerűen ki van találva. Valahogy nekem mégis mindig az éves nyaraláson azon jár az eszem, hogy este kinek a szobájában lévő szekrény hátuljára fogom felragasztani és éjfélkor melyik nyikorgó, vagy szellem sikoltást fogom lejátszani az ajtó előtt kuncogva... :B :Y

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12028) Rawulf válasza Williamgrant (#12027) üzenetére


Rawulf
őstag

Kész vagy :DDD
Mondjuk az ilyen vízhatlan, vállra is applikálható szütyőhöz kell is kékfog amúgy is.

"Please state the nature of the medical emergency."

(#12029) ®abstract®


®abstract®
őstag

tegnap kis ideig próbálgattam egy nexus 5 n az android L t.hát elég jól hasított az tuti de mondjuk nem tudom,hogy mivel jobb mint a kk.vajon lesz nekünk ilyen MI2 ra?

Szavahihetőség manapság ritka kincs.

(#12030) Karavik válasza ®abstract® (#12029) üzenetére


Karavik
veterán

Kizárt... hacsak nem M1cha műhelyéből.

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12031) Disque válasza ®abstract® (#12029) üzenetére


Disque
aktív tag

Nekem van nexus 7-em feltettem az L-t, szép meg jó meg minden, de egy csomó alkalmazás még nem megy rajta.
Most MIUI van rajta, mondjuk azon is van még mit javítgatni, de a tablet verzió, úgy nézem valahol fél úton van a v5 és a v6 között.

(#12032) r4z válasza Neck (#12019) üzenetére


r4z
nagyúr

Én erre az Intelli3G-t használom, amint lemegy sleepbe vagy wifire csatlakozik a cucc, 2G only lesz. Az értesítések így is megjönnek, csak tovább bírja az akku.

De ezek szerint ezt a problémára is jó lehet.

[ Szerkesztve ]

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#12033) Williamgrant válasza r4z (#12032) üzenetére


Williamgrant
veterán

Kár hogy Xposed framework kell neki.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12034) r4z válasza Williamgrant (#12033) üzenetére


r4z
nagyúr

És az miért probléma?

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#12035) bozarjoska válasza Williamgrant (#12033) üzenetére


bozarjoska
őstag

Wsm toolsal megy

(#12036) DrKapocs válasza ginola (#11997) üzenetére


DrKapocs
őstag

Valakinek sikerült leszednie a JLB42-t?
Sem OTA-n, sem a weboldalon nem érhető el napok óta. :F

(#12037) <Adamsky> válasza DrKapocs (#12036) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Melyiket? A gyárit vagy a "globálost"? Utóbbi nekem az otthoni gépemen meg van.

(#12038) peanar válasza <Adamsky> (#12037) üzenetére


peanar
senior tag

Nekem sem sikerült!
Ha megosztanád, megköszönnénk;)
Feltetted, működik?

(#12039) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Kint a v6 cikk.

Everybody lies.

(#12040) Milestone2 válasza Barthezz2 (#12039) üzenetére


Milestone2
nagyúr

:R

Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...

(#12041) peanar válasza r4z (#12032) üzenetére


peanar
senior tag

Vsm-el használod? Azon belül vsm vagy xposed framework-el működik?

(#12042) bozarjoska válasza peanar (#12041) üzenetére


bozarjoska
őstag

Megy mind2vel úgy emlékszem
De ha kell csak bekapcsolod az xposedt ha nem akkor meg ki csak egy kapcsoló

[ Szerkesztve ]

(#12043) <Adamsky> válasza peanar (#12038) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

... és DrKapocs (no, meg persze, akit érdekel :) ) JLB42
Nem próbáltam, csak leszedtem.

(#12044) Tex


Tex
senior tag

Ma jártam úgy a telóval, hogy valami iszonyat módon elkezdett melegedni. Jól van mondom mobilinterneten szokott melegedni, majd abba hagyja, de nem tette. Kb. 15 perc múlva is még elég meleg volt és természetesen zabálta az akkut. WD-t is felraktam, de semmi nem pörgette a procit elvileg, de az akkut zabálta. Nem tudtam rá jönni mi okozta, és csak egy újra indítással oldodott meg a probléma.

Valakinek volt már hasonló esete?

"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)

(#12045) peanar válasza bozarjoska (#12042) üzenetére


peanar
senior tag

és Adamsky!

Mindkettőtöknek köszönöm :R

Ami a jlb42 illeti, kíváncsi vagyok, miért tették elérhetetlenné....én arra gyanakszom, hogy valami gebasz van vele, és így húzzák az időt a javításig.

(#12046) <Adamsky> válasza peanar (#12045) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Nekem se kerek a történet. Mikor ginola be-link-elte, csak gondoltam letöltöm, jó lesz az még valamire :) . Aztán olvasgattam az ottani fórumot, de mégsem lettem okosabb. Most ez a ROM annyival lenne több a gyárinál, hogy multi-s? Gondolom root lehetőség nincs benne. Tényleg, ezt már rég meg szerettem volna kérdezni: Hogyan lehet stabil ROM-ot root-olni?

(#12047) peanar válasza <Adamsky> (#12046) üzenetére


peanar
senior tag

Beleraktak még pár pingpongnyelvet..talán ennyi.
Más!
Valaki tudna írni az Intelli3G beállításairól pár sort!?
Én anno próbáltam párszor, de nemigazán tette a dolgát (2G 3G oda-vissza). Vsm-en belül nálam a vsm és nem az xposed volt bekapcsolva!

(#12048) Gez02 válasza peanar (#12047) üzenetére


Gez02
tag

Intelli3G
Én is nagyon megköszönném, mert elvileg beállítottam mindent, de úgy tűnik mégsem csinál semmit :(
(xposed-wsm-el)

(#12049) bzsolt99 válasza Tex (#12044) üzenetére


bzsolt99
tag

Nekem is hasonlo volt de én ugy vettem észre töltön volt a telo és semmit se haladt közben akkor lett gyanus.Szintén teljesen meleg volt a telefon nem bajlodtam vele ujrainditottam és nekem is megjavult.Valoszinüleg valami beragadt és az pörgette a telefont.

(#12050) DrKapocs válasza <Adamsky> (#12043) üzenetére


DrKapocs
őstag

Köszönöm szépen!

Én azt nem értettem, hogy mi ez a Global/Multilang dolog. A stable rom nem tartalmaz a kínain és angolon kívül más nyelvet. Akkor, hogy jön ez a multilang; nem értem.

Azóta sem érhető el, lehet, hogy tényleg valami gebasz van vele. A JLB39 nagyon bejött nekem, lehet nem kockáztatok (de letöltöttem).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.