Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6601) lobedoc válasza hann (#6600) üzenetére


lobedoc
tag

Iszonyú jó lett, azóta nyomogatom a tabletet mióta felraktam rá :D De ha megvan a forrás akkor érdemes megvárni míg készül belőle Kelzsoca féle :) Én is azt fogom felrakni ha meg lesz :)

(#6602) joe357 válasza kelzsoca (#6593) üzenetére


joe357
tag

helló. Neked is van már 70i-d? wifi gondok nállad is megvannak?

(#6603) joe357 válasza sid87 (#6542) üzenetére


joe357
tag

Helló

Videó szaggatásra én azt a megoldást találtam hogy Vplayer és a codecet felraktam vplayer szaggatott de a hang jó lett. Vplayert leszedtem codec maradt és utánna a gyári lejátszó és a bs player lite is szépen szaggatásmentesen és jó hanggal ette a filmeket. Csak 20mp teszt volt mert utánna próbából a wifi miatt factory reset, na majd ma.

(#6604) 3szli


3szli
tag

Helló mindenkinek
szeretnék vásárolni egy xtab 70i-it. Idáig csak androidos telefonom volt és ugye azon van menü gomb és nézegetem videókat a tábláról és nem láttam a menü gombot nincs is vagy hogy lehet elérni ? mert eddigi tapasztaltaim szerint azért sok programnak kell.

(#6605) tjb007 válasza 3szli (#6604) üzenetére


tjb007
nagyúr

Fizikai menügomb nincs, csak virtuális (mint a tabletek 95 százalékánál).

(#6606) axillar


axillar
csendes tag

Hi! Akkor a flash videók csak nekem szaggatnak? Senki másnak? Xpad 70 i. Kipróbáltam amúgy a prohardveres tesztvideó csomagot és azokat lejátszotta, szal ezért nem gondolom, hogy hardver. Ja és amúgy nektek is előfordulnak lefagyások? Eddig nekem csak netezés közben. Jó lenne valami megnyugtató visszajelzés, nincs kedvem máris szervízbe vinni.

Köszi

[ Szerkesztve ]

(#6607) kelzsoca válasza axillar (#6606) üzenetére


kelzsoca
félisten

Kérlek ezt olvasd el: [link]

https://vertigostore.eu

(#6608) axillar válasza kelzsoca (#6607) üzenetére


axillar
csendes tag

Szia!

Igen, írtam is nekik és azt a választ kaptam vissza, hogy ez teljesen egyedi eset, ők még ilyen problémáról nem kaptak bejelentést és ők tesztelték a tabot ilyen szempontból és nem merült fel ilyen probléma. Mondták, hogy ez valószínűleg azzal van összefüggésben, hogy nem jó a wifi vevő, de ez hülyeség szerintem mert látszik, hogy letölti a videót, csak akadozik vagy lefagy amikor le akarja játszani. Azt mondták vigyem be a szervízbe, de nem akarom, szerintem felesleges. Ezért akartam tudni, hogy ez tényleg csak nálam van-e, vagy másnál is így működik, és akkor esetleg beletörődnék, hogy ez van, ez egy szoftverhiba és nem a hardver a rossz.

[ Szerkesztve ]

(#6609) kelzsoca válasza axillar (#6608) üzenetére


kelzsoca
félisten

Azóta már más is jelezte feléjük (lásd korábbi postok) tehát írhatsz újra, hogy továbbra sem oldódott meg a probléma, és közben más is jelezte.

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#6610) bull84ghia válasza lobedoc (#6601) üzenetére


bull84ghia
őstag

Én használom a gps-t az xpad70-en, ha felrakom az ics-t akkor gondolom a régi patch nem jó, vagy elég ha a buildprop fájlt szerkesztem?

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#6611) tjb007 válasza bull84ghia (#6610) üzenetére


tjb007
nagyúr

Elég ha szerkeszted.

(#6612) bull84ghia válasza tjb007 (#6611) üzenetére


bull84ghia
őstag

Erős kényszert érzek hogy kipróbáljam :DD
Hivatalosan mennyit kéne rá várni? 1-2 hét?
Igaz most árulom de akkor lehet megtartom :U

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#6613) lobedoc válasza bull84ghia (#6610) üzenetére


lobedoc
tag

Más a rendszer, nem biztos, hogy tökéletes lesz. Ha fontos a GPS, akkor érdemes megvárni míg a wayteq-nél is kijön a ROM, és Kelzsocáék megnézik, hogy mit lehet tenni pl.: GPS ügyben. Mindazonáltal még mindig jó a rom, nem volt vele gondom. :)

[ Szerkesztve ]

(#6614) kelzsoca válasza bull84ghia (#6612) üzenetére


kelzsoca
félisten

Természetesen saját felelősségre bárki felrakhat-bármit a gépére :)

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#6615) bull84ghia válasza kelzsoca (#6614) üzenetére


bull84ghia
őstag

Az enyém a régi xpad 70, a gyári rommal elvileg vissza tudom állítani ha gubanc van. Gondolom én. Vagy rosszul gondolom? :U

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#6616) tjb007 válasza bull84ghia (#6615) üzenetére


tjb007
nagyúr

Jól gondolod de váratlan dolgok bármikor előfordulhatnak.

(#6617) bull84ghia válasza tjb007 (#6616) üzenetére


bull84ghia
őstag

Akkor alszok rá 1-et vagy 2-őt :R

Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :

(#6618) xr4cg3 válasza tjb007 (#6616) üzenetére


xr4cg3
csendes tag

Csatlakozom! Én még nem ajánlom! Szintén xPAD-70 tulaj vagyok, de a fent lobedoc által említett ICS nekem finoman szólva "nem jött be" eddig. Konkrétan a zöld feliratig jutott a telepítés (gyakorlottnak tartom magam, követem a fórumot, másoknak is telepítettem már a tabletét a sajátom mellett, ROM-ot is mókolgattam már magamnak, itt pedig a fenti telepítési eljárást követtem), aztán elsötétedés, azóta se kép, se hang, még a Wayteg logo sem.
Már írtam a szerviznek, de azért szívesen fogadok ötleteket, hogyan lehetne életre kelteni az új téglámat... :W

[ Szerkesztve ]

(#6619) brennecker válasza lobedoc (#6613) üzenetére


brennecker
csendes tag

szevasz!
teljesen jól működik az ics rom, a ruszkiktól. xpad70 a gép.
alapvetőleg kettő dolg lenne fontos, kérdezem:
-rootolni hogyan tudom?
-a web böngésző oldalgörgetését hogyan tudnàm gyorsítani?
illetve bàrki aki megoldàst tud,őleg a rootolásra.
köszönettel!

(#6620) ClaydovE


ClaydovE
tag

Ma megvolt az első fagyás a 70-ivel, bár hetekig nem volt semmi probléma. Ma reggel pl. nem bírtam bekapcsolni (előtte lel lett állítva rendesen). Nyomtam neki reset-et semmi, aztán megint pár reset a képernyő látszott hogy felkapcsolt de a wayteq feliratig már nem jutott el ismét pár reset és kapcsolgatás egyszer csak elindult azóta nem jött elő újból ez a probléma. :W Ami még fura nem tudom másnál jelentkezett-e játékoknál (főleg fps) félrepozíciónál valamiért, amikor bal szél felé matatok a célkereszt néha fogja magát és hirtelen beugrik a képernyő közepére. Nem egy játékkal csinálja, szinte az összessel amivel eddig próbáltam. Magán a rendszer felületen, ha pl. egy ikont húzok végig az asztalon azt oda teszi ahova kell. Valakinek volt ilyen problémája?

Üdvözlettel: ClaydovE

(#6621) Casoli válasza joe357 (#6602) üzenetére


Casoli
őstag

Hali!

Nemrég írtam, szombaton vettem a gépet, wifi hiba nálam is előjött. Szerencsére csak ritkán tapasztalom, de ilyenkor tényleg csak az újraindítás segít. A fura az hogy ilyenkor be sem lehet kapcsolni a wifit a settingsben.

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#6622) vw1960


vw1960
csendes tag

Sziasztok! Ez az új ICS rom eddig abszolút hibátlan, minden működik XPAD-70-en, amivel eddig gond volt, GPS, Youtube mind megy elsőre, gyors, az Opera Mobile keresőt használva, hihetetlenül felgyorsult minden, az eddig nehezen betöltődő oldalak is vígan mennek, a hang az maradt olyan halk, mint korábban, de ezen az Equalizer segített! A rootolás az viszont hiányzik.... :F

(#6623) kelzsoca válasza vw1960 (#6622) üzenetére


kelzsoca
félisten

Ez az új ICS rom eddig abszolút hibátlan, minden működik XPAD-70-en

Ezek a hivatalos gyári romok.

Használd ezt a root csomagot: [link]

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#6624) Clemi


Clemi
veterán

Sziasztok!

Még nincs egy napja, hogy használom az xTAB70i-t de eléggé vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban, és az a gyanúm, hogy minden az ICS-re vezethető vissza, bár igazából nem tudhatom.

Amiket tapasztaltam:

- Ha letöltés közben, illetve ha valamilyen memória, vagy "lemez" műveletet végez a gép, rádugom, vagy lehúzom a töltő kábelt, akkor csontmerevre fagy a gép, és csak a reset gombra reagál semmi másra, legfeljebb a bekapcsoló gomb hosszú megnyomására, de akkor ujraindul.
- HD film, illetve avi fájl lejátszásakor, ha a hang AC3-al tömörített, akkor ütemesen sistergő hangot ad. Ha valamilyen 3rd lejátszóval indítom a filmet (MxPlayer, BsPlayer) és szoftveresen dekódolják a filmet, akkor a hang ugyan megjavul, de nagyon szaggat a kép.
- Ha Youtube-on indítok filmlejátszást, érdekes módon a hang teljesen rendben van, míg a saját filmjeim lejátszásakor (divx, xvid avi, mpeg stb) a hangot a hangszórókon alig hallani.
- Az OTG kábelen rácsatlakoztatott külső merevlemezt, Pendrive-ot ugyan megtalálja elég gyorsan, és el is kezdi a film lejátszást róla, de sűrűn elveszti a kapcsolatot, majd kis idő múlva megint megtalálja, de más néven, sőt legtöbbször több példányban (USB sda1, USB sdb1, USB sdc1)
- Hiába van a gépre telepített naptár program, és hiába van bejegyzésekkel teli naptáram a google fiókomban, a gépre telepített naptárt, és semelyik más naptár programot nem tudom rávenni, hogy szinkronizáljon a google fiókom naptárával, mint ahogy a névjegyzéket sem tudom rávenni, hogy szinkronizálja a névjegyeket a facebook fiókommal, holott az előző tabletemen, amin 2.2.2-es froyo futott, mindez hibátlanul működött.

Eddig 1 nap alatt ennyi tapasztalatom gyűlt össze.

(#6625) vw1960 válasza kelzsoca (#6623) üzenetére


vw1960
csendes tag

Köszönöm kelzsoca, működik!

(#6626) lobedoc válasza brennecker (#6619) üzenetére


lobedoc
tag

Rootolni ezzel tudod: [link] . Kelzsoca is belinkelte. A webböngésző görgetésére nem tudom mi a megoldás, talán majd lesz rá valami.

(#6627) joe357


joe357
tag

helló. real vnc viewert sikerült valakinek használnia tabon. nekem nem megy, átraktam a galaxymról amin tökéletes, a tabon pedig feltelepül de mikor új connectet hoznék létre kidob és bezárul.

(#6628) Clemi


Clemi
veterán

Na megint egy hiba :W

Leválasztottam az SD kártyát, kivettem, hogy kipróbáljam a belső tárhelyre áthelyezhetők-e a telepített játékok, (az SD kártyára megy) majd vissza tettem a kártyát, és a reakció csontkemyényre fagyás semmire nem reagál, még a bekapcsoló gomb hosszú megnyomására sem. Most mindíg lenni kell nálam egy gamekapocsnak?

[ Szerkesztve ]

(#6629) kisgabor87


kisgabor87
tag

Kezdek kicsit kiábrándulni a Wayteq-ből. Ma ismét írtam nekik a 70i wifi probléma miatt egy másik email címről, és ugyan azt a sablonválaszt kaptam, hogy eddig senki nem jelezte nekik ezt a hibát és hogy egyedi esetről lehet szó. Eddig csak én 2x jeleztem és már itt is írtak nekik egy páran... Egyértelműen szoftveres hibára gyanakszom, Xtab70 nagyjából megegyező harverrel nem produkál ilyeneket. Őszintén szólva már megbántam hogy megvettem a 70i-t.
Arra nincs lehetőség hogy 2.3-as androidot használjak a 70i készülékemen?

(#6630) tjb007 válasza kisgabor87 (#6629) üzenetére


tjb007
nagyúr

Valakinek már felajánlották (nem találom a hsz.t), hogy ha karaja akkor felrakják neki a 2.3 -at, ehhez csupán el kell vinni hozzájuk.

[ Szerkesztve ]

(#6631) kisgabor87 válasza Clemi (#6628) üzenetére


kisgabor87
tag

Rengeteg bug van az én készülékemen is, de speciel ilyennel semmi gond amit leírtál. Nekem soha nem fagy le hibába teszem ki-be az SD kártyát, se akkor ha töltőre teszem.

(#6632) kisgabor87 válasza tjb007 (#6630) üzenetére


kisgabor87
tag

És azt nem tudod véletlenül hogy így hogy lehet használni hardver gombok nélkül? Mert ha jól tudom a 2.3-ban alapból nincsenek szoft buttonok.

(#6633) tjb007 válasza kisgabor87 (#6632) üzenetére


tjb007
nagyúr

Az xPAD/xTAB-70 -en lévő 2.3 -ban (2.2 -ben is volt) vannak szoftveres gombok, gondlom akkor abban is lesz amit felraknak.

(#6634) axillar válasza kisgabor87 (#6629) üzenetére


axillar
csendes tag

én is kezdem ezt érezni, de azért reménykedek, hátha idővel kijavítják ezeket a hibákat. Viszont őket is megértem, úgysem fogják bevallani, hogy ez egy általános probléma, az elég rossz fényt vetne rájuk. Azért remélem a háttérben csak dolgoznak rajta és nem csak azon, éppen melyik sablonmailt húzzák elő nekünk.

[ Szerkesztve ]

(#6635) Clemi válasza kisgabor87 (#6631) üzenetére


Clemi
veterán

Az a gáz, hogy nem konzekvensek ezek a merevre fagyások. Most megint kipróbáltam, most nem fagyott le. Tegnap este míg piszkáltam, kb 5x kellett a reset gombot benyomnom. Az előző tabletemen ennyi fagyás fél év alatt nem volt, mint amit ez produkált néhány óra alatt. Csak az a gáz, hogy nem tudom ez a rosszul portolt ICS vagy a hardver hibája.

A legbosszantóbb mindközül nekem az, hogy nincs kapcsolat egyik naptár programmal sem a google fiókom naptárával, és a facebook névjegyzéket se hajlandó beolvasni, csak a google+-on lévő ismerőseimet.

[ Szerkesztve ]

(#6636) kisgabor87 válasza tjb007 (#6633) üzenetére


kisgabor87
tag

Tényleg... Már teljesen elfelejtettem. Csak az a gond, hogy az a felső menü néhány programban eltűnik így nem lehet kilépni. Legalábbis nekem úgy volt.

(#6637) kelzsoca válasza kisgabor87 (#6629) üzenetére


kelzsoca
félisten

Jelenleg több készülékre is dolgoznak az ICS frissítéseken, a beérkező hibákat is fogadják, de valószínűleg nem mindig ugyanaz az ember ül a gép mögött, tehát türelem.
Attól hogy egy nap többször leírod a fórumba a problémád nem fog megjavulni semmi sem.

Nálam itt van egy 70i és nincs gond a wifi-vel, lehet egy problémás darabot fogtál ki amit lehet jobb lenne szervizbe küldeni.

https://vertigostore.eu

(#6638) Clemi válasza kelzsoca (#6637) üzenetére


Clemi
veterán

A wifi-vel nekem sincs semmi bajom. Egyszer dobta el az agyát csúnyán, de akkor tudom, hogy egy ididóta energia gazdálkodó program volt a bűnös, ami reppent is a kukába azonnal. Azóta egyszer sem kapcsolt le.

Csak egy kérdés még így röptében. Ha nagyon összekutyulom a rendszert, vagy leszedek valamit amit nem kellett volna, akkor ezen a gépen hogy lehet Hard resetet nyomni, hogy a belső memóriából csináljon magának egy szűz új rendszert?

[ Szerkesztve ]

(#6639) kisgabor87 válasza Clemi (#6638) üzenetére


kisgabor87
tag

Egy ősrégi wifi routerem van már arra is gondoltam hogy azt lecserélem. Ti milyet használtok, amivel jól működik?

(#6640) joe357 válasza kisgabor87 (#6629) üzenetére


joe357
tag

Ma én is írtam nekik ezzel kapcsolatban. Nekem is ez volt az első gondolatom hogy gingert kéne rá rakni + 5e olcsóbban vehettem volna normál 70-t de gondoltam az 1Ghz meg az ics megéri. Hát nem

(#6641) kelzsoca válasza joe357 (#6640) üzenetére


kelzsoca
félisten

Ha megnézed, minden ICS-el szerelt gép, legyen az tablet, telefon stb. küzd valami problémával, még a Google referenciamodellén lévő ICS is bugos...

(#6639) kisgabor87

TP-LINK router.

(#6638) Clemi

Rendszer alól egy gyári visszaállítás, vagy recoveryben egy wipe data, wipe cache, wipe media formattal.

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#6642) joe357 válasza kelzsoca (#6637) üzenetére


joe357
tag

Neked ha elmegy aludni a 70i akkor amikor feléleszted 20 perc múlva akkor a wifi nincs lecsatlakozva/kikapcsolva? Megy a háttérben csatlakozva? Mert akkor ez így érdekesebb és lehet tényleg hardware? Bocs hogy nyaggatunk ilyennel.

(#6643) kelzsoca válasza joe357 (#6642) üzenetére


kelzsoca
félisten

Meg fogom nézni, és leírom mindenképpen.

Ami biztos hogy bármikor képes visszamászni a wifi-re alvó mód után.

https://vertigostore.eu

(#6644) kisgabor87 válasza kelzsoca (#6641) üzenetére


kisgabor87
tag

Persze, ebben igazad van hogy a legtöbb ICS bugos, csak nem mindegy hogy apró hibáról van szó, vagy már-már a használhatatlanság határait súrolja. Mert az én esetemben erről van szó, ezért hisztizek itt is meg mindenhol ahol tudok, mert kezd elegem lenni...

Megkérdezhetem hogy pontosan milyen típusú TP-link? Ilyen márkát akartam eddig is venni, csak nem tudom melyik típust válasszam...

[ Szerkesztve ]

(#6645) brennecker válasza kelzsoca (#6623) üzenetére


brennecker
csendes tag

köszönöm, be rootoltam!

(#6646) joe357 válasza kelzsoca (#6643) üzenetére


joe357
tag

Kérlek azt nézd majd meg hogy amikor feléleszted van e az óra mellett kék wifi térerő jel. nekem ott azt írja hogy nincs internet ilyenkor, feloldom megnézem a wifi kapcsolót és ki van kapcsolva. Köszi

(#6647) kelzsoca válasza kisgabor87 (#6644) üzenetére


kelzsoca
félisten

Ennyire durva hiba senki másnál nincs, mint Nálad, ezért mondtam, hogy ki kellene vizsgálni, mert lehet hogy hardveres eredetű a problémád.

A router egy modem-router kombo, tehát hiába is írnám le a pontos típust, nem sokra mennél vele. :N

(#6646) joe357

Rendben.

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#6648) ravebp


ravebp
senior tag

No én is feltettem ezt az ics.
Nekem egyenlőre tetszik a dolog, meglátjuk mennyire lesz stabil.
1. kérdés:
A naptárat nem knálja fel szinkronizálásra nekem a fiókok között..
ha elindítom a naptárat akkor rákérdez bejelntkezem e, de ha uyganazt az emailt adom meg közli hogy már van ilyen fiók...
Van valakinek valami tippe?

Rave

(#6649) #35723520 válasza kelzsoca (#6641) üzenetére


#35723520
törölt tag

Az enyém nem küzd semmilyen problémával, már elnézést, hogy megcáfolom az általánosítást! :DD
(persze nem Wayteq)

[ Szerkesztve ]

(#6650) csfeher válasza xr4cg3 (#6618) üzenetére


csfeher
csendes tag

Csatlakozom... a téglákhoz... :(
XPAD-70 (a legelső széria)
Ami történt:
ICS rom + root pack felrak, nyomkod, örül. (nyelv magyarra állítva, kis netezgetés)
Kikapcs, hogy a gapps csomagot is feltegyem, recoverybe indít, egy villanás - és sötétség.
Na és innen kezdve sehogyan sem sikerül bekapcsolni.
Se recoverybe, se máshogy. Töltővel, töltő nélkül, resetelve, kártyával, kártya nélkül, másik kártya, újraformázva, asszem minden permutációt kipróbáltam.
Szervizen kívül van valami ötletetek?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.