Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3224) gyugyo79 válasza gyugyo79 (#3171) üzenetére


gyugyo79
addikt

Neki futottam még 1 x most a frissítés után.
+ egy ismerős windows alatt is megcsinálta és működik.

Tehát ini kicseréltem a fenti tartalomra és úgy lekerestem a csatornákat. Utána letöltöttem az xmltv -t szmegma aláírásából.
Miután lekerestem a csatornákat választható már Magyarország és xmltv forrásnak. Megadtam a letöltött xmltv xml elérési útját és ok. a Csatornák nagy részét jól össze is párosítja. Ami biztos, hogy 1 csatornához 1 epg -t enged párosítani ezért vagy HD vagy SD csatornához lehet rendelni az epg forrást. (Ezt vagy egy másik már kész xmltv letölthető időzítettve vagy lehet sajátot is csinálni)
Miután megvoltam ezzel is a program guid -nál ott voltak a csatornák és elkezdett minden műsorhoz leszedni képet ... Ez a dvr beállítások enhanced program guid -nál kikapcsolható.

Most működött is a lejátszás. A beállított minőségbe streamelte a kiválasztott műsort. A PLEX kliensek nagy részébe nem jelenik meg a beállítás után sem mint lehetőség.
A jelenlegi kinézet szerintem katasztrofális vagyis nekem az a megszokott EPG nézetektől messze van.
Nem azt mutatja melyik adó hanem, hogy mi megy és mennyi idő van hátra. A leszedett kis képek vagy segítenek rajta vagy sem, de ha kikapcsoljuk a leszedésüket akkor szürke kockák vannak csak ...
Kép arról ahol mind a két változat látszik:

A mostani frissítés után viszont megjelent a DVBViewer Media Server meg a Tvheadend SAT>IP Server is a tuner listában. Ha valakinek tuner nincs közvetlen a PLEX serverben ezeknek is utána nézhet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.