Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:18:40

LOGOUT.hu

OnePlus One - Kína már itt One

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32777) kano válasza petipetya (#32775) üzenetére


kano
nagyúr

Aki Gránit ügyfél az letöltheti a Play-ből ezt az appot, ami okt. eleje óta tudja a Gránit Pay funkciót. Ami nagyon szuper, mert egy app és egy NFC telefon segítségével fizethetsz érintésmentes fizetést tudó POS terminálon. (Amióta a Citi volt oly kedves és kicserélte egy újra a mobil PayPASS kártyámat, azóta nem működik Spar és MOL POS termináloknál.) Ez nekem hatalmas előny, főleg nyáron, amikor a kisfiaimmal megyünk játszóra és hazafelé eszembe jut, hogy be kellene ugrani vásárolni 1-2 dolgot (és persze nem hoztam magammal pénztárcát, mert nem vásárolni indultunk). Ekkor többnyire a telefonom ott van és ezzel tudok fizetni.
Viszont ez az app csak úgy működik, ha nincs rootolva a készülék. Ez pedig erősen korlátozza a használható romok és appok számát. Leginkébb a reklámokba fulladtam bele COS-on.
Na ezért kellett valahogy úgy rootolni, hogy ez az app ne vegye észre. :)

Andras828
Nem próbáltam még ezt a romot, de normál használat mellett szinte lehetetlen 8-10h kijelzőidőt elérni. Úgy lehet, hogy minimál fényerőn videózom vagy mondjuk adatot töltök fel felhőbe szintén minimum fényerő mellett, de ez nem életszerű felhasználás.
Ha kipróbálod, írj!

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.