Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1301) Racecam válasza Findzs (#1300) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Erre csak azt tudom Neked mondani, hogy nem azért fognak elülni a hullámok, mert értelmetlen lesz mondani. A nagy többség meg fogja szokni és állítom, szeretni is. Bármennyire is próbálod burkoltan fenyegetve bemagyarázni, hogy az olvasók nagy számát veszítjük el és bár mennyire is próbálsz temetni minket, hidd el, láttam én már sok ilyet. A változás szinte mindig ekkora ellenállásba ütközik, legalábbis egy hangosabb kisebbség részéről.
De azt gondolom, hogy egyénenként kár ezt a végsőkig ragozni, elsőre is megértettük, hogy Neked nem jön be, felesleges leírni még 100x.

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#1302) Yany válasza Parci (#1295) üzenetére


Yany
addikt

ok :R thx

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#1303) eXodus válasza Racecam (#1301) üzenetére


eXodus
őstag

Egyébként mit keres google hirdetés az oldal alján?

[ Szerkesztve ]

(#1304) Tim82


Tim82
nagyúr

Srácok, Opera Mini alól nézve a PH! gyakorlatilag használhatatlan, nem enged scroll-ozni (illetve rohadt sokat tölt, "gondolkodik" a Nokia E61-em, ahelyett, hogy reagálna az irányadásokra). :U Mivel a régi felületnél ezt nem csinálta, illetve más oldalnál, így a társoldalaknál sem, utánanéznétek a problémának? Gondolom, nem egyéni probléma lesz, bár nem olvastam vissza, hogy más már jelzett-e hasonlót. Köszönöm. :)

Ui.: ha ez számít, illetve segítség, nem a legfrissebb a böngésző, Opera Mini 4.2.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#1305) Womb válasza Findzs (#1300) üzenetére


Womb
senior tag

Findzs...azért ha egy picit most megnézed magad kívülről lehetséges, hogy megnyúlik a képed.
Azért, mert egy oldal kivitelezése nem nyerte el a tetszésed, sértődött gyermekként felhúzod az orrod?
Ugyan azt a színvonalú információt, híreket, teszteket megkapod mint eddig, csak más a csomagolás. És az írásod befejező része.... :) az oldal mártírja, "ide lőjetek" felkiáltással.
Csak meg ne sértődj, kérlek.

(#1306) Lenry válasza Tim82 (#1304) üzenetére


Lenry
félisten

előfordult másnál is, 5-ös verzióra frissítés megoldja

eXodus: mindig is volt Google hirdetés

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1307) Tim82 válasza Lenry (#1306) üzenetére


Tim82
nagyúr

OK, köszi. Bár nem igazán szeretnék frissíteni - az 5-ös nekem jó pár szempontból rosszabb, mint a 4.2. De a lényeg, hogy elvileg van rá valamilyen megoldás. :R

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#1308) DroneZ válasza Racecam (#1297) üzenetére


DroneZ
aktív tag

félre ne értsétek, senki munkáját nem becsülöm le, nem nézem se többre se kevesebbre, mivel tudom én ilyet nem tudnék készíteni. nem mondom, és nem intézem el az egészet annyival, hogy szar. mert nem az!

biztosan megvan ennek az új design-nak is a logikája csak én még nem jöttem rá. ellenben én azt a véleményt osztom -ahogy a videojátékoknál is- egy, már bevált recepten ne változtassunk. a régi oldal számomra sokkalta áttekinthetőbb volt, itt mintha kicsit össze-vissza lennének a dolgok. hangsúlyozom még egyszer, hogy senki munkáját nem becsülöm le!!! sőt... de nézzünk szembe a ténnyel, -csak a kommenteket figyelve- hogy ami eddig jól, megszokottan és zökkenőmentesen működött azt hagyjuk úgy ahogy van. a nép sem panaszkodott az ellen, hogy elavult, csúnya, rendetlen lett volna az előző design. viszont most, hogy átalakult azért van aki már hangot is ad nemtetszésének.

egy pékség sem fog hirtelen változtatni egy sikerrecepten, ahogy a Coca-cola sem, a Pepsi sem és az összes többi sem, mert tudják, ez emberek azt az ízt szeretik amit eddig megszoktak és gondoljunk csak bele kinek jutott eszébe az az ötlet, hogy "ejj ezen a kólán/sütin már változtatni kéne mert uncsi"?

természetesen azzal is egyet értek, hogy a korral, a divattal haladni kell és nem csak hogy kell, kénytelenek vagyunk. ezzel szemben, mint a fent említett példa is kiemeli vannak kivételek. számomra a prohardver! is egy effajta kivétel.

(#1309) BLiNk3r válasza Parci (#1255) üzenetére


BLiNk3r
senior tag

Zanik fórumtárs nagyon jól prezentálta a főoldal jelenlegi "struktúráját", amire válaszoltál is - a magyarázat teljesen világos és érthető.

Azt viszont meg kell jegyezzem, hogy az az elgondolás, miszerint a társoldalakat azzal fogjátok olvasottá tenni, hogy bekeveritek az odavágó cikkeket a ph-s tartalmak közé, nem kicsit elrugaszkodott - a játékokra kíváncsi Pistikét épp úgy nem fogják érdekelni a mobil hírek, mint a hardvermániás Józsi bácsit a játékeladási statisztikák.

A törekvéseteket értem, viszont - ezt mint szakmabeli mondom - nem okos döntés az átláthatóságot és az ésszerűen strukturált megjelenést feláldozni a "piaci eladhatóság" oltárán. Akit érdekelnek a tartalmak, úgy is megnézi, akit meg nem, úgy is átugorja - ez pedig nem ér meg egy kaotikus főoldalt.

A mai weblapok esetében egyre inkább fontos, hogy jól strukturáltak legyenek - ez a profi oldalak sajátja, és egy Prohardver jellegű portálnál hatványozottan igaz: ha a főoldalt a user nem látja át néhány másodperc alatt, akkor a webdesign nem érte el a célját.

A fent leírtakat nem kell megfogadni, sőt, reagálni sem szükséges rá. Kérlek tartsátok szem előtt, hogy nem támadólag írtam, csupán egy szakmai véleménynek kívántam hangot adni.

(#1310) emvy


emvy
nagyúr

Nem tudom, emlitettek-e mar a topicban, de nekem leginkabb a mobilos felulet hianyzik. Geprol mar nem nagyon van idom olvasni a hireket, szoval ha lenne rendes mobilos felulet, akkor az itcafet esetleg at tudnam futni...

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#1311) DigitXT


DigitXT
félisten

Kezdek megbarátkozni a kék linkekkel, végülis jópofa.:D
(Persze reszelve lettek azért az első verzió óta, érződik!)

Szerk: amúgy ezeket a "további opciókat" nem lehetne
valahova "elsuvasztani"?:B Elég sok helyet elvesznek,
holott ritkán használt feature-öket tartalmaz a doboz...
Tudom-tudom, Yarip, és huss, de az nem elegáns.:DDD

[ Szerkesztve ]

(#1312) kulerr


kulerr
őstag

...személy szerint csak a Logoutról tudok fórumozni, és akikkel beszéltem elég jelentős hányada is.
Ha ehhez a PH stíluson-színeken nem akartok változtatni már, legalább a Logouthoz ne nyúljatok PLS.
Sajnos tényleg 15 perc fórumozás után abba kell hagyni, mert iszonyúan fárasztó, és irritáló... :U

[ Szerkesztve ]

(#1313) #25954560 válasza kulerr (#1312) üzenetére


#25954560
törölt tag

lehet minden 50. hozzaszolasba bele kene tenni h probalja meg a felhasznalo kicsit allitgatni a monitorat, hatha esetleg tulnagy fenyeron/tul nagy kontraszton hasznalja es ezert irritalja a szemet.
esetleg taroljon el egy PH!-s profilt, amelyik ezt lehetove teszi :)

az en szemem erzekeny. elsore, mikor meglattam az uj dizajn-t, engem is vakitott. azota, hogy bereszeltek az arnyalatokat, nekem nagyon bejon. valoszinuleg azert is, mert nagyon konnyen megszokhato szamomra, mar automatikusan megyek a jobbfelsobe a temaindito irasert, eszembe sem jutna a regi helyen keresni, raadasul a keresot is mindig ugyanott talalom meg. nekem valamiert gyorsabb is lett, de ezt felve irom le, mert mastol nem lattam ilyen hozzaszolast, sot, azt sem tudom h a valtozasok indokoljak-e.

ha most atcsattogok a logout-ra, szembetuno, hogy mennyivel tobb informaciot tartalmaz a ph fooldala jol szervezve. szeretem a logout dizajnjat, de most megis osdinak tunik a ph-ehoz kepest :)

peace,

mod: a kereso megint mas. igy most bar ugyanott van, kisse fura nekem :)

[ Szerkesztve ]

(#1314) Hardzsi


Hardzsi
tag

Reményeink szerint sikerült logikusabban elrendezni a menüket mind a tartalmi, mind a fórum oldalakon.

Hát ez szerintem annyira nem sikerült, kb. semmit sem találok most. :F

Persze biztos csak szokni kell, de most számomra az sem teljesen világos, hol vannak hírek, hol a cikkek és a képernyő mely pontján melyik rovatokból van a fejléc citálva.

Szinte örömmel kapcsolok át az ismerős régi felületekre (IT-Café, Logout)...

Azt nem vitatom, hogy a portálstruktúra bővülése és átalakulása megkívánta a tartalom újrarendezését és BIG RESPECT a sok munkáért, melyet beleöltetek/beleöltök. :R

Kreatív: "Köztudott rólad, hogy mindig nagyon elegáns vagy. A munkád miatt, vagy eleve fontos számodra az elegancia?" Schwarz Gábor (Ustream): "Ezzel azt kérdezed, hogy 'szarul áll a póló'"?

(#1315) Parci válasza BLiNk3r (#1309) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

teljesen igazad van, viszont ez mérhető. látszani fog a lapletöltések, látogatószámok stb. alakulásán. és igazából ez a végső mércéje annak, hogy mi és mennyire sikerült jól. (elképzelhető simán egy olyan helyzet, amikor izzanak a fórumok, a hangját hallató többség szerint a saját pusztulásunkba menetelünk, ám eközben az olvasottsági mutatók meg egyértelműen javulnak. persze elképzelhető a fordítottja is, meg minden más variáció is. ki fog derülni)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1316) Parci válasza emvy (#1310) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

lesz dedikált mobilos verzió mindenből, remélhetőleg hamarosan.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1317) nord_


nord_
veterán

Kedves Szerkesztők!

A "Digicam"-re nem lehetne külön RSS-t beállítani? A fototrendeset szerettem, de most csak a prohardverről lehet rss-t fogadni, az meg 99%-ban egyáltalán nem érdekel...

A betagozódás egy dolog, az nem zavar. De ez így, egyértelmű visszalépés a csak a fotózás iránt érdeklődőknek...

(#1318) Parci válasza Findzs (#1300) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a gamestar olvasottsága piszok erős. természetesen a gamepoddal megsemmisítő csapást mérünk rájuk :DDD, de lehet, hogy ehhez kevés lesz 1-2 év. szóval, csak annyit szerettem volna mondani, hogy bizony nem rogyott meg az olvasottságuk az utóbbi időben, sőt.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1319) Parci válasza nord_ (#1317) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

készülünk igazából egy komplett rss csomaggal: rovatonkénti, blogonkénti, fórumonkénti stb. nem állítom, hogy holnapra meglesz, de rajta van a listán, eléggé elöl. röviden tehát: lesz ilyen, biztosan.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1320) Panther válasza Yany (#1252) üzenetére


Panther
HÁZIGAZDA

Ez már elvileg javítva van azóta.

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#1321) Vistaboy válasza Parci (#1318) üzenetére


Vistaboy
veterán

"természetesen a gamepoddal megsemmisítő csapást mérünk rájuk"

Ámen... :R

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#1322) UdVi86 válasza Hardzsi (#1314) üzenetére


UdVi86
aktív tag

Hello!

Ha jól megnézi az ember, rájön hogyan épül fel a címlap. Felül vannak a kiemelt, új hardveres tesztek (5-6 kategóriából egy-egy teszt).
Ezután következnek az újonnan beolvasztott kategóriák (notebook, digicam, házimozi) hírei.
Ezt követően jönnek a hardveres hírek, két részre bontva (minden hír és kiemelt hír)
És végezetül jönnek a további hardveres tesztek.

Parci: Kíváncsi lennék majd az oldalletöltési mutatókra. Előre megjósolom, hogy nem lesz változás, mert az emberek ilyenek. Akkor fog átlépni a többi oldalra, ha érdekli őt. Csak azért, mert az arcába toljátok a linket, nem fogja megnézni. Írtam a közösségi portálos példát, látható hogy ott sem jött be.
De természetesen nem akarok nektek rosszat és szurkolok, hogy minél több olvasót csalogassanak a lapcsalád tagjai. De én azt mondom, nem ettől lesz látogatottabb.

Amúgy ez a rovatonkénti márkaválasztó szűrése nem oldható meg? Mert tényleg vicces, hogy pl. az alaplapoknál is választhatok Cooler Mastert, meg Acert :)

[ Szerkesztve ]

(#1323) D1Rect válasza Parci (#1318) üzenetére


D1Rect
félisten

Aha, akkor ez megmagyarázza a sok HKC tápot..... :W

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#1324) rankesz


rankesz
veterán

Értékelem az újító szellemet, a főoldal is nagyon tetszik, de a fórumon az off hozzászólások olvasása közben egyszerűen kifolyik a szemem :O

(#1325) spirit007 válasza rankesz (#1324) üzenetére


spirit007
senior tag

Jelöld ki a szöveget, én 6 éve úgy olvasok off témát ;)

(#1326) nord_ válasza Parci (#1319) üzenetére


nord_
veterán

Köszi, ez jó hír! Minden kívánságom így teljesüljön. :DDD

(#1327) Lenry


Lenry
félisten

összébb vontátok a további opciók részt. jobb lett így :C

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1328) Findzs válasza BLiNk3r (#1309) üzenetére


Findzs
addikt

így van, jól megfogalmaztad :K

egyébként nem értem, hogy miért nem lehet egy szemkímélőbb hátteret berakni a fehér helyett, az még nem szólna bele a készítők által egekig marasztalt új és frankó és funkcionális főoldalba
ha számítana a mi, olvasók véleménye már rég kiraktak volna egy szavazási lehetőséget a főoldalra :))

#1305 Womb:
nem sértődtem meg, sőt
értettem és igazad van, kicsit elszaladt velem a paci, bocs

Parcinak minden elismerésem :R
mindenkinek érthetően, világosan és nyugodtan, elmondja mi, miért, meddig, van türelme :K

[ Szerkesztve ]

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1329) Parci válasza UdVi86 (#1322) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

márkaválasztó témakörrel játszunk még, ha tudunk. de amúgy rögtön egy jó példa: alig használták ezt az előző arculatban. most, hogy bekerült a menübe rendesen, rögtön szemet szúrt sokaknak. szóval ne becsüld alá az "automatizmus" hatalmát. ami ott van, azt használja a nép, ami perifériára kerül, azt az sem veszi észre sokszor, akinek amúgy még tetszene is.

no de, majd meglátjuk a statokból.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1330) Parci válasza nord_ (#1326) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

megpróbálom én megcsinálni ma, ha nem jön közbe semmi.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1331) joey04 válasza Parci (#1316) üzenetére


joey04
titán

jaj...
[link]

ugye ezt nem felejtitek: Mobilos verzió az oldalból mindegy lesz-e, de ha igen akkor a kapcsolót le ne felejtsétek, hogy lehessen mobilról is a full verziót nézni, azért szemezgetek mindig olyan telefonokat, amin jó a net, hogy rendessen lássam az oldalakat ne valami lebutított szutykot!

elég csapás nekem ez az új design, amit remélem nem vesz a MA.

[ Szerkesztve ]

(#1332) brd


brd
nagyúr

A fórumra vissza lehetne kérni a régi színvilágot? Ez így használhatatlan. Tudom, divat, meg haladjunk a korral és hasonló üres szólamok, de nincs köztetek egy normális, ésszel, és látással bíró designer, könyörgöm? Nem hiszem el, hogy mindenki vak nálatok. :(

Vagy valaki meg tudja mondani, hogy hogyan lehet olyat, hogy a logout-os linkek jöjjenek e-mail-ben a fórumhozzászólásokról a prohardver-es helyett?

The only real valuable thing is intuition.

(#1333) Lenry válasza brd (#1332) üzenetére


Lenry
félisten

nem. nem lehet, még csak cca. 79x-szer lett leírva.

email: itt az elsődleges portált átállítod Logout-ra

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1334) brd válasza Lenry (#1333) üzenetére


brd
nagyúr

Miért nem?

Köszönöm, az életemet mentetted meg! :D

The only real valuable thing is intuition.

(#1335) Lenry válasza brd (#1334) üzenetére


Lenry
félisten

mert diktatúra van -> #91, #149

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1336) UdVi86


UdVi86
aktív tag

Szerintem teljesen rendben vannak a főoldal és a fórum színei is. Szerintem akit zavar, az próbáljon meg állítani a monitorán, ott lehet a baj.

(#1337) brd válasza UdVi86 (#1336) üzenetére


brd
nagyúr

Szerintem pedig menj el szemészhez. A monitoromon semmi nem változott 3 nappal ezelőttől, a fórumon viszont igen.

The only real valuable thing is intuition.

(#1338) Parci válasza joey04 (#1331) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem felejtjük el, mindig lehet majd választani a fullos verziót is.
és de, a mobilaréna is meg fog újulni, nagyon hasonló arculatra, mint az új Prohardver.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1339) Parci válasza brd (#1337) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

szerintem meg picit hátrébb az agarakkal. köszi.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1340) brd válasza Parci (#1339) üzenetére


brd
nagyúr

Milyen agarakkal? Az új színösszeállítás fárasztja a szemet (nem csak az enyémet, sokan írták már). Aki ezt nem veszi észre, az vagy nem használja annyit, mint pl. én, vagy baj van a látásával. A régi sokkal kellemesebb volt.

The only real valuable thing is intuition.

(#1341) _ak_


_ak_
addikt

Arra esetleg nincs vmi megoldás, h mindent a ph! új dizájnjával olvashassak? Miután rákattintottam egy logoutos topikra, átvált a dizájn is a logoutosra, de utána hiába kattintok akármire, a logutoson marad. ugyan ez van a mobilaréna dizájnnal is.

Let's begin, de gozaimasu!

(#1342) ollie válasza brd (#1340) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szóval akinek nem fárasztja a szemét, annak baj van a látásával... Hmm, azért ez elég nagy ellentmondás, nem gondolod?

***

(#1343) TomKiss válasza _ak_ (#1341) üzenetére


TomKiss
tag

Ha a ph alól nyitod meg a topicokat, akkor ph designe marad ;)

"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."

(#1344) brd válasza ollie (#1342) üzenetére


brd
nagyúr

Az is lehet, hogy csak nem veszi észre; mondjuk nem konkrétan a szemével van baj, hanem a szemből érkező ingereket feldolgozó központtal. Nekem teljesen mindegy.

The only real valuable thing is intuition.

(#1345) ixtom válasza Enton (#1282) üzenetére


ixtom
tag

"Miért van 6 kis sárga kocka a Prohardver felirat után?"

Ezt már megfejtettem itt: [link] :DDD
De csak Neked beillesztem a képet:

[ Szerkesztve ]

(#1346) Viktor77 válasza TomKiss (#1343) üzenetére


Viktor77
titán

Nem marad. Mihelyst belépsz egy írás topicjába, visszajön a régi PH! dizájn. Igazából nem is lenne zavaró, csak ott még nem él a középreigazítás, így maradnia kell a középreigazító scriptnek, amit el lehetett volna felejteni.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#1347) _ak_ válasza TomKiss (#1343) üzenetére


_ak_
addikt

Épp ez az, h ez mindennel csak a ph-val nem működik így nálam. Magam sem értem, mert akármi másra vált át, onnantól kezdve mindegy, h mit nyitok meg. Mobilaréna-logout vált oda vissza, de a ph dizájnt csak úgy tudom visszavarázsolni, ha fönt kiválasztom a ph-t (címlapra ugrok), majd belépek a fórumra.

Viktor77: a középre igazítás még hagyján, de a mobilarénás zöld dizájnt sehogy sem bírom megemészteni. :(

[ Szerkesztve ]

Let's begin, de gozaimasu!

(#1348) madgie válasza brd (#1344) üzenetére


madgie
titán

Szóval agyilag nem stimmel valami? ;]

(#1349) TomKiss válasza Viktor77 (#1346) üzenetére


TomKiss
tag

Vazzeg, akkor az én gépem a szar (vagy elbeszélünk egymás mellett)
Ha a PH-Fórum-MA-akármelyik topicot nyitom meg, a PH designe-vel jelenik meg.

"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."

(#1350) Racecam válasza TomKiss (#1349) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Ez elég egyszerű, ami a címsorban van, azzal felülettel nyílik meg. Vagyis ahonnan indítod a Fórumböngészést olyannal, függetlenül, hogy mobilarénás topic vagy Logoutos, vagy IT-s.
Vagy nem ez volt a kérdés? :F

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.