Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:51:45

LOGOUT.hu

Huawei P30 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17151) Ferenczi Áko válasza Sztyepadzso (#17150) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Nem. Én is folyamatosan kinyomkodom, de mindig felajánlja újra ha frissítés érkezik..

Xiaomi 13T - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#17152) piocasember


piocasember
tag

Sziasztok! Azt veszem észre, hogy a Messenger és a Gmail is sokszor nem mutatja, hogy üzenetem van és amikor elindítom valamelyiket, mindig akkor tölt be hirtelen egy csomó üzenetet. Ezt random csinálja, de nem értem miért. Tudtok valamit ez ügyben segíteni? Köszönöm szépen!

(#17153) LoLarim


LoLarim
tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Ma jött meg P30 Pro-m (8/256) és pár dolgot nem sikerült beállítanom.

1. Az always on mode bekapocsolása.
Mikor megjött a telefon még úgy probáltam ezt a funckiót bekapcsolni, hogy nem volt sim kártya benne, de így nem jött össze. Majd miután bekerült a sim kártya már működött ez a funckió + a duplia koppal a telfon felébresztése is. Később viszont váloztattam az always on mod sítlusán meg a háttárképen is és azóta nem tudom működésre bírni + a dupla koppos képernyőbekapcsolás sem megy

2. Google chrome frissítése és beállítása
Jelenleg a 83.0.4103.106-os verzó van fent és jelzi chrome, hogy van frissebb változat, de ha bemegyek a play arúházba és rányomok a frissításre, akkor villan egyet az ikon és nem történik meg a frissítés.
A másik bajom a chrome-mal pedig, hogy régi telefonomon 9 android one van fent 91.0.4472.120-as chrome verzióval és ott rendesen működik, ha sötét sötét módot választom, itt viszont nem működik, továbbá jó lenne úgy beállítani, hogy látszódjon a leggyakrabban használt oldalak + azon témák amik érdekelnek ajánljon fel cikkeket.
[kép] [kép]

[ Szerkesztve ]

(#17154) Zoz válasza LoLarim (#17153) üzenetére


Zoz
őstag

Nekem a P30 Pro-n is 91.0.4472.120-as a Chrome.

(#17155) LoLarim válasza Zoz (#17154) üzenetére


LoLarim
tag

Chrome verzióját sikerült végre frissítenem, de még mindig nem tudom úgy beállítani, mint a régi telefonom volt.
Most pluszban az OTP Smartbankkal sikerült egy olyan jelenségbe belefutnom, hogy el akarom kezdeni az új készülék regisztrálást az appban, de kiírj az app "Hiba a kummunikációban! A kiválasztott wifi hálózat a smarbank használatóhoz nem megfeglelő". Közben a régi telefonommal ugyan ezen az otthon wifi hálozaton vagyok rajta. Nem gondoltam, hogy ilyen körülményes lesz beállítani a rendszert. Ilyen problémám az android one-nal soha nem volt, mindig minden elsőre flottul ment.

(#17156) subset válasza LoLarim (#17155) üzenetére


subset
senior tag

Az OTP Smartbank app ma megjelent frissítése a hulladék.
Nálam sem működik a frissítés telepítése óta...sokan panaszkodnak, remélhetőleg hamar javítják.

[ Szerkesztve ]

Használj Te is szabad szoftvert !

(#17157) LoLarim válasza subset (#17156) üzenetére


LoLarim
tag

Köszi az infót! Közben megoldódott ez az OTPés mizéria.
Sim kártyát kivettem is újra visszatettem és így újra működik az always on mode is.
Már csak a chromot kellene tudom úgy beállítani, ahogy régi telefonomon volt és akkor már happy leszek. :)

(#17158) Dzsekó


Dzsekó
addikt

Sziasztok!

Megjött a telóra az új frissítés és elrontotta a fájlok alkalmazást. Eddig a képeket a hálózati környezet alatt SMB megosztással raktam rá a PC-re. Most nem látja a PC-t... :F
Másik telón a fájlok látja a PC-t, tehát a megosztás jó. Tud valaki segíteni, hogy mit tolhattak el? Esetleg lehet valahogy a fájlok alkalmazást downgrade-elni valahogy régi verzióra? Köszönöm!

Ui: Megnéztem fájlok 10-en megy az én telómon fájlok 11 van már, azon nem megy.

[ Szerkesztve ]

(#17159) Csabex válasza Dzsekó (#17158) üzenetére


Csabex
őstag

Hali,

Ne áthelyezést próbálj első körben. Én is beparáztam, mert épp az este akartam áthelyezni fájlokat és az áthelyezéssel nem, de viszont másolással már működött, ugyanúgy látta a share-ket és tudtam tallózni a NAS-om meg asztalim is.

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#17160) Dzsekó válasza Csabex (#17159) üzenetére


Dzsekó
addikt

Odáig el sem jutottam. Fájlok megnyit -> hálózati helyek és itt nem jelenik meg.
"..." -> keresés és továbbra sem jelenik meg. A 10-es fájlok is hulladék abból a szempontból, hogy amikor másolok, akkor "egyéb hely" és ott a hálózati helyeknél látja a PC-t, de nincs csatlakoztatva. Vissza kell menni a főmenübe, ott hálózati helyek látja a PC-t, rácsatlakozni, majd vissza a képekhez újra kijelölni a 250db képet anyázva, újra egyéb helyek és akkor már tudom tallózni a PC mappáit, mert kint a főmenüben rácsatlakoztattam. De itt az egyéb helyeknél mééé nem megy a rácsatlakozás? Direkt szívatnak, hogy 250db képet újra egyesével ki kelljen jelölnöm. Nincs erre egyébként egy jó módszer, mint PC-n, hogy kijelölöm az első képet, majd az utolsót és a köztük levő összeset kijelöli valamilyen trükkel? PC-nél ez a shift billentyű ugyebár. Amúgy mindig másolni szoktam, teló memóriája elbírja, és így eggyel több helyen megvannak a képek. A 11-est még jobban elrontották, az már a PC-met sem látja. Egy gyanúm van. Nem lehet, hogy kiszedték a fájlok 11-ből az SMB 1.0-t? Mert Win7-en nincs 2.0 még. Win10-et meg nem csípem annyira, meg pár progi nem is megy a 10-es alatt. Majd lehet, hogy átmegyek 10-esre és megnézem, hogy ott látja-e a PC-t. Számomra ez sem lenne megoldás (csak magyarázat). Ha ez a baja, akkor setedit-el valahogy be kéne lőni, hogy SMB 1.0-t is lássa a fájlok. Te Win10-ről tolod?

(#17161) AtHoS válasza Dzsekó (#17160) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ha nem összevissza kell kijelölgetni a képeket, akkor pl. MiXplorer a telóra, majd ebben létrehozol ideiglenesen egy FTP szervert és PC-ről szépen rácsatlakozol, majd lemásolgatod amire szükséged van.

De MiXplorer helyett lehet használni mást is [link]

szerk.
Mondjuk lehet, hogy az ajánlott fájlkezelőkkel az eredeti megoldásodat is tudod továbbra is használni

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#17162) Zoz


Zoz
őstag

Szerintem a Huawei Share a legegyszerűbb, azzal megosztom a telefont, PC-n felcsatoltam hálózati meghajtónak és kész, bármilyen programmal kényelmesen elérhetőek a cuccok. (Állandó felcsatolás nélkül is működik, akkor a Hálózati helyek alatt lehet betallózni.)

(#17163) thesound válasza Dzsekó (#17160) üzenetére


thesound
őstag

Nekem erre az androidos total commander jött be lan pluginnal.

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#17164) subset válasza LoLarim (#17157) üzenetére


subset
senior tag

Meg is jött az OTP smartbank frissítés....helyre tették

Használj Te is szabad szoftvert !

(#17165) punky10 válasza subset (#17164) üzenetére


punky10
addikt

Ami nem is igazi frissítés... :D
Levették a friss(hibás)20.3-as verziót,es visszatették az előző 20.2-t...

Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+

(#17166) Sztyepadzso válasza punky10 (#17165) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

És tényleg :C

(#17167) bontabela73


bontabela73
aktív tag

Üdv!

Nálam a Fájlok appon belül a Hálózati környezet akkor működött rendesen, amikor még a számítógépen Windows 7 futott. Akkor épp egy Huawei G8-asom volt. A Windows 10 telepítése után már egyik Huawei/Honor telefonomon sem ment a funkció. A számítógépet látta az app, de mindig 'A kapcsolódás sikertelen' üzenet volt az eredmény.

Pedig a megosztási beállítások (megosztott mappa, hálózati és megosztási központ) ugyanazok voltak mindig. (Egyébként a Windoes 10-nél más olyan dolgok is eltűntek, amelyek a Windows 7-nél még megvoltak. Pl. Windows 7-nél nem kellett külön az adb-t telepíteni.)

A fájlok másolásához/áthelyezéséhez a gép és a telefon között előbb a Total Commander+LAN plugin appot használtam, majd a Solid Explorer-t. Azonban, egy ideje már csak rádugom a telefont a gépre USB-kábellel és úgy másolok/helyezek át fájlokat oda-vissza.

Da pacem, Domine!

(#17168) Dzsekó válasza bontabela73 (#17167) üzenetére


Dzsekó
addikt

Kipróbáltam a Total Commaner+LAN-t. Működik. Fájlokkal megnéztem ma több másik wifin lógó win7-es és 10-es gépet, azokkal mind működött, csak az én gépem nem jelenik meg. :F
Másik érdekes dolog, hogy az én gépem mindig IP címmel jelenik meg, nem gépnévvel. Amit ma néztem PC-ket, azok mind gépnévvel jelentek meg.
A kapcsolódás sikertelen-t azért írja ki, mert nem jó felhasználónevet és jelszót írtál be.
A legegyszerűbb, ha létrehozol egy Huawei felhasználót windows 10 alatt, adsz neki egy jelszót és rendszergazdai jogot. A megosztott mappánál meg kiválasztod a mindenkit írás olvasásra vagy az adott Huawei felhasználót írás olvasásra. Tesztre először én mindig a mindenkit szoktam választani, ha az megy, akkor lehet szűkíteni.

(#17169) xcsabo válasza Dzsekó (#17168) üzenetére


xcsabo
senior tag

A win10 - ben sajna törölték a lehetőséget a csatlakozásra, ezért mindenképpen kell egy új júzert létrehozni. Tv-boxszal pont ez a helyzet.

(#17170) bontabela73 válasza Dzsekó (#17168) üzenetére


bontabela73
aktív tag

Köszönöm a választ!

Korábban az volt beállíítva, hogy ne legyen a megosztott mappa eléréséhez jelszavas védelem. Windows 7 alatt nem is volt gond a hálózati környezet használatával. A Total Commander+LAN plugin-t már Windows 10-nél kezdtem el használni.

Azonban már nem használok megosztott mappát a számítógépen, mert olvastam néhány cikket arról, hogy ez nem egészen biztonságos, másrészt a családban is van szakember, aki azt javasolta, hogy ne legyen megosztott mappa.

Nekem az USB-kábelen keresztüli átvitel nagyon bejött, ezt már megszoktam, maradok is ennél. Illetve sok fájlt a felhőbe töltök fel, illetve külső meghajtóra teszek.

Da pacem, Domine!

(#17171) Lozi8


Lozi8
tag

Van még valaki - rajtam kívűl - akinek nem jött frissítés?

(#17172) F e Z o válasza F e Z o (#17118) üzenetére


F e Z o
veterán

Kedden elvitte a futár, ma hozta vissza, kamera alkatrészcsere volt.

H2O über alles!

(#17173) xcsabo válasza Lozi8 (#17171) üzenetére


xcsabo
senior tag

Nekem. Telekomos. De jött egy szolgáltatói frissítés közben. Ki kellene venni a sim kártyát úgyis megpróbálni. Hátha.

(#17174) szemesi69 válasza Lozi8 (#17171) üzenetére


szemesi69
addikt

Dugd gépre, hisuite legyen fent, nekem úgy jött.
xcsabo
Telekomos sim van nekem is.

Xiaomi redmi note 12 pro

(#17175) vlesi69 válasza subset (#17156) üzenetére


vlesi69
senior tag

Mindenkinek sz@r volt ahogy olvastam, sehogy nem lehetett belépni, de egy nap alatt javították.

[ Szerkesztve ]

(#17176) Dzsekó válasza bontabela73 (#17170) üzenetére


Dzsekó
addikt

A jelszó nélküli mappa megosztás régen nem működik windows 10 alatt (biztonsági okok miatt kivették úgy, hogy elvileg beállítható, de hibát dob pl. a hálózati szkennelés), illetve ha beállítod, hogy jelszavas védelem nélkül legyen megosztás, akkor a következő windows frissítésnél visszapattan a jelszavas védelemre. Mivel sűrűn van windows frissítés, ezért a jelszó nélküli megosztás használhatatlan. Így létrehoztam egy új rendszergazda usert, amit csak ilyen csatlakozásra használok. Ezzel minden működik eddig mindenhol. Rácsatlakoztam fájlokkal, az is működik. Nálam az a probléma, hogy meg sem jelenik a gépem, tehát nem is tudok mire rácsatlakozni. Ennek az okát nem tudom.

xcsabo: Régen működött az egy szem rendszergazda userrel is, de mivel sok helyen nem akartak jelszót beállítani, ezért rászoktam arra, hogy új rendszergazdai felhasználó+jelszót generálok. Másik helyen ezzel próbáltam ki, azzal működik a fájlok csatlakozás. De kíváncsivá tettél, hétfőn kipróbálom saját 1 szem rendszergazda userrel. Az biztos, hogy jelszó kell windows 10-nél már régóta az ilyen megosztásoknál.

Mappa megosztás kockázatát ki lehet úgy kerülni, hogy amit látni szeretnél csak máshonnan, oda csak olvasási jogot adsz (nem lehet róla törölni kívülről), ahova meg menteni akarsz, az meg mindig üres legyen, amikor rámentesz, akkor rögtön át is helyezed onnan. Persze minden feltörhető, a wifi hálózat is, de mégis használjuk.

Én meg a felhőt utálom. Senki más harmadik személy ne matasson az adataim között. A nagyon fontos adataim megvannak 3 helyen, de fel nem töltöm sehova, mert az csak rám tartozik.

[ Szerkesztve ]

(#17177) mirci18 válasza direwolf (#17105) üzenetére


mirci18
addikt

Volt már olyan android amihez nem kellett folyamatosan patch?
Csak a szívás van velük. sokszor a frissítéssel a kamerát is elcseszik vagy az üzemidőt.
Mégis mindenki rimánkodva várja.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#17178) mirci18 válasza bontabela73 (#17114) üzenetére


mirci18
addikt

Én nem vagyok frissítés rimánkodó.
Ha jön jön ha nem nem.
De ettől függetlenül az én és feleségem telefonján pár dolog alap:
1-Ujjlenyomatos azonosítás.
2-Biztonsági mentés a rendszerről felhőben. Külön a google rendszerében. (Google rendszerében kjülönösen fontos ha a fiókod később vissza akarod állítani.)
3-Fotók videók automatikus mentése onedrive tárhelyre.
4-Kétlépcsős azonosítás az appoknál és a telefonnál.
5-Biztonsági email cím használata. (Sok ismerősöm például se a telefonján nem adott meg másodlagos email címet se pl facebooknál így amikor a jelszavát nem tudta cseszhette az egészet.)
Ha ezeket betartod mindegy mi lesz a telefonoddal nem kell betojni.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#17179) xcsabo válasza xcsabo (#17173) üzenetére


xcsabo
senior tag

Megjött.

(#17180) bontabela73 válasza mirci18 (#17178) üzenetére


bontabela73
aktív tag

Szerintem a felsoroltaknak mindenkinél alapnak kellene lenniük. Mégis úgy gondolom, hogy a biztonsági javítások fontosak.

Lehet, hogy nem értünk mindenben exgyet,ez nem baj. Szerintem emiatt még nem kellene másokat különböző jelzőkkel minősítgetni.

Da pacem, Domine!

(#17181) mirci18 válasza bontabela73 (#17180) üzenetére


mirci18
addikt

Én általánosságban írtam nem személyre szólóan.
Akinek nem inge nem veszi fel.
Továbbra is tartom ennél a tipusnál de az előd modell Mate 10 pronál is hogy egy frissítés nem feltétlen hozott érdemi javulást inkább csökkent az üzemidő kamera rosszabb lett.

A felsorolt dolgokat amiket leírtam a felhasználók túlnyomó többsége nem teszi meg ezért átlaguser.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#17182) xcsabo


xcsabo
senior tag

Sok fórumot olvasgatok, pl sima P30, mi9 se stb. és valamiért mindenhol most élesedett ki ez a frissítés vita. Lehet ugyanazok az emberek más néven? :DD

(#17183) DonDragonka válasza xcsabo (#17182) üzenetére


DonDragonka
őstag

Vagy csak simán nem a telón kéne várni a frissítést. Telekomos vagyok. Ha itt írja valaki, hogy van frissítés pár napon belül PC-n, HiSuit-on is bedobja... Eddig ez működött hibátlanul.

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#17184) knox83


knox83
senior tag

Egy rendezvényen fényképezni akartam relatíve sötétben, fények mellett. Próbáltam az 5x zoomot majd hirtelen teljesen lefagyott a kamera. Próbáltam újra, semmi, végül az alkalmazás adatokat törölni kellett, utána lett működő képes. Járt már valaki így?

Honor Magic 5 Pro -- Huawei P30 Pro -- Huawei P20 Pro -- Huawei P9

(#17185) K Norbi válasza knox83 (#17184) üzenetére


K Norbi
addikt

Én még soha, lehet a frissítés hozta. ;]

(#17186) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

Üdv!
Lassan le kéne cserélnem az LG G4-em. :) Rengeteg telót átnyálaztam már. Nekem fontos a fotók és a videók minősége és hogy legyen dng raw. Van dslr-em is, de ugye azt nem mindig hordja magánál az ember. Néztem a Samu S9 Plus-t és a P30 pro-t is (és még másokat).
Van-e vmi típushibája? Kamera miatt érdemes még megvenni?
Régóta LG-n vagyok, de váltanék, ha találnék jó telót.
Amire használom a telót: telefonálás, böngészés, fotózás, videózás (de a fotózás fontosabb), esetleg videók nézése, vagy digionline.
Szóval kéne egy jó fotósteló. :)

(#17187) kapasz válasza SkyLine3000 (#17186) üzenetére


kapasz
tag

Szerintem a P30 pro még mindig a legjobb fotós teló. Az 5x optikai zoom is sokszor jól jön.
Típushibája nincsen. A 2 éves darabok is jól szoktak működni, nincsen belassulás.

(#17188) Aryon87 válasza SkyLine3000 (#17186) üzenetére


Aryon87
félisten

Bátran merem ajánlani. Én ugyan erről már a 40-es szériára váltottam a 30ról, ami fejlettebb nála, kamerában picit jobb hardveresen, inkább szoftveresen lett erősebb. G4 után nagy lépés lesz ugyan, de kamerában nyers erőben.. ahogy elnézem lesz meglepetés (sajátomból kiindulva, még ha hibás is az sajnos).. Szoftveres tudásban már más a téma a 2 telefon közt. Míg a G4 csak alap dolgot tud, addig a P30Pro-val már többre leszel képes. Éjszakai fotók, villámfotók, selymes víz effektus, portré mód, makrózás (bár ebben a G4 erős azzal az egy szem kamerával és még jobb is) meg hasonló nyalánkságok.
Csak egy kis ízelítő. Szerkesztettek ugyan, de a realitás talaján maradva: Flickr albumom

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#17189) Ferenczi Áko válasza SkyLine3000 (#17186) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Nekem volt S9+om, akksiban nagyon gyenge és sajnos hajlamos kijelző beégésre is másfél év után.. Ettől függetlenül jó telefon! A P30 pro mindenben veri, egyedül a sztereó hangzás hiányát volt nehéz nekem megszokni..

Xiaomi 13T - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#17190) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

Köszönöm a válaszokat!
Tényleg baromi jó még fotózásban.
Abban biztos vagyok, hogy a G4-től többet tud. :) Igen, az aksi sem elhanyagolható. Nézem az S9+ is, de annak tényleg nem vmi combos az aksija.
Majd megpróbálok levadászni egy jó állapotú példányt.

(#17191) Technoman válasza SkyLine3000 (#17190) üzenetére


Technoman
őstag

Én momentán LG G4-ről jöttem. Ami nekem fontos volt, a leendő teló fotó minősége.
Nem csalódtam. Egyetlen egybe jobb a G4, az hogy valós 16:9-es képeket lehet vele készíteni.
(ga jól tudom még z S7-esnek volt 16:9-es valós szenzora) Sajnos, ez valahogy már nem fontos a gyártóknak. Minden másban -természetesen- jobb a P30 Pro (Pld: a Geotag pontosabb, hisz ő már tudja az eu-s navit is) A képe is szebb.

(#17192) bontabela73


bontabela73
aktív tag

A Támogatás (Support) nevű app My Huawei lett és jelenleg nem lehet kiválasztani Magyarországot az ország/régió beállításánál. A frissítés után bejön alul egy ablak, hogy a jelenlegi verziónál nem lehet kiválasztani Magyarországot, majd megkérdezi, hogy szeretnénk-e másik országot/régiót választani. Most ez a választék:

Az appot még letiltani sem lehet, csak az AppGallery-ben elrejteni a frissítéseknél. Ez bármilyen más app-nál is működik, amennyiben nem szeretnénk azt frissíteni.

Az AppGallery-t megnyitva, a jobb szélső fülön, a tetején ott a Frissítések szekció. Ha megjelenik a My Huawei (vagy bármely más app neve), akkor a Frissítlsek feliratra kell egyszer koppintanim és így már csak a frissítések láthatók, a többi menüpont nem. Itt egyszer rá kell koppintani az app nevére. Alul megjelenik a Mellőz (Ignore) felirat. Ha erre rékoppintunk, a frissítés el lesz rejtve. [link]

Da pacem, Domine!

(#17193) Sztyepadzso válasza bontabela73 (#17192) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Köszi a tippet! De azt is írjuk oda, hogy ki kell kapcsolni az auto frissítést az Appgaleryben

(#17194) bontabela73 válasza Sztyepadzso (#17193) üzenetére


bontabela73
aktív tag

Köszi a kiegészítést!

Bizony, a beállításokban (AppGallery) ki kell kapcsolni az alkalmazások automatikus frissítését.

Nekem olyan régóta ki van kapcsolva, hogy ez teljesen természetes. Pedig nem mindenkinek az.

Da pacem, Domine!

(#17195) Foose válasza bontabela73 (#17194) üzenetére


Foose
addikt

Nálam is ki van kapcsolva, a lentebb említett "problémán" viszont nem segít, szóval jelenleg tök mindegy. Magyarországot így sem lehet kiválasztani.

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#17196) Sztyepadzso válasza Foose (#17195) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Hát azon segít, hogy ne juss el a Magyarország-hiányig, nem? :F

(#17197) Foose válasza Sztyepadzso (#17196) üzenetére


Foose
addikt

Háát.... [kép]

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#17198) AtHoS válasza Foose (#17197) üzenetére


AtHoS
nagyúr

A 10.2.1.305 verzióban Magyarország mellett egy rakat más országot is lehet MÉG választani (nem csak azt a párat, amit beraktál). Ha ezen a verzió mellett megcsinálod azt amit bontabela73 írt és Sztyepadzso kiegészített, akkor nem fog lefrissülni arra a verzióra, amiből beraktál képernyőképet.

Remélem most már neked is leesik mit is írt bontabela73 és Sztyepadzso ;)

szerk.
Vagy azért linkelted a képet, mert azokat a beállításokat elvégezted és ennek ellenére lefrissült a "korlátozott" verzióra? :F

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#17199) bontabela73 válasza Foose (#17195) üzenetére


bontabela73
aktív tag

Igen, a másik dolog:

Ha már frissítettünk a My Huawei-re:

Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > My Huawei. Itt a jobb felsőő sarokban a 3 pöttyre koppintva, frissítések eltávolítása. Majd a korábban leírtak szerint az automatikus frissítések kikapcsolása és a frissítés elrejtése az AppGallery-ben. Ha ezután nyitjuk meg a Támogatás appot, lesz Magyarország.

Az app verziója lesz csak régi. De itt van a My Huawei előtti legutolsó verzió.

Da pacem, Domine!

(#17200) xcsabo válasza bontabela73 (#17199) üzenetére


xcsabo
senior tag

Én is visszaraktam. Majd kap esélyt ha lesz benne magyar support.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.