Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#142979) ot93 válasza Beni2360 (#142976) üzenetére


ot93
senior tag

Hát amit linkeltél az már okés, de amit én, az nemhiszem, hogy optikai csalódás. :) Ugyanis a készülék jobbról lett fotózva, a dugasz belül pedig balról van ha megnézed a széleit. Aztán a kör peremnél is van egy kis kontúr, ami az általad linkelt képen nincs, na ez a kontúr amúgy is természet ellenesen néz ki.
"normál szabvány nélküli" - akkor újabb ok, hogy ne vegyek? :D
És nem azt mondtam amúgy, hogy szar, mert ettől még lehet jó és biztos az is, ha sokaknak van ilyen és nincs vele probléma. De számomra ez kicsit komolytalanságra vall ezért inkább az ilyent kerülöm. :)
De más mit szól, tényleg optikai csalódás lenne? Nem hiszem. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó: Sony HDR-AS20 akciókamera - 10k

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.