Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95894) KROK640 válasza cof (#95870) üzenetére


KROK640
veterán

Szintúgy.
Sokan nem veszik észre, hogy a legtöbb update (főleg sebességben) legalább annyi bajt okoz, mint előnyt.

Egyszer eljött öcsém egy haverja, és még dolgoztam ő felupdatelt mindent a gépemen (pont azóta védi jelszó az otthoni gépem is). Persze nem szólt elsőre, csak feltűnt, hogy kb 25-30%-al kevesebb az FPS a játékokban, és hirtelen elszaródott a rendszer. Majd a srác bevallotta h beült a gépem mellé, és gondolta mindent is felupdatel, (néhol beállításaimat felülírva). A kár annyira sok volt, hogy végül backupból kellett visszaállítsam a rendszert. Nem örültem. Pláne egy fárasztó munkanap után.

#95868 fatpingvin :
Ez annak az esete, amikor abból indul ki a paranoid user, hogy olyan nagy oldalak, mint pl a PH, vagy hasonlók, "fertőzöttek" és állandóan a userek gépére pályáznak. szvsz ha az ember figyelemesen kattingat akkor nem lesz gond. Erre garancia nekem a 2014 és 2021 közötti időszak, amikor úgy használtam Win7-et, hogy vírusírtóm sem volt, - és mégis - egy darab gyanús dolog, nem történt a gépemen. Hozzáteszem : Mindehhez kell egy tökéletes reklámblokkoló is, különben igazad van. De ha van reklám blokkoló, akkor ésszel netezve szerintem el lehet kerülni a bajokat. :)

Sőt, tartom h ez régen is, mert én akkor tudtam Win98/ME-vel 56K-s / ISDN nettel nyugiban netezni, amikor másoknak 3-5 napos Windowsuknak a böngészője már 15 "free sex" "kattints az 1 millió dollárért" és hasonló ablakokkal volt tele a rendszerük. Szerintem mai napig nincs az a vírusírtó/tűzfal, ami egy éber és okos usernél többet érne. Nagyon sok ilyennel volt dolgom a 2000-es évek első felében.
Volt olyan családapa, aki titokban exta felárért hívott Windowst telepíteni, csak az asszony meg ne lássa ok lezbis meg chat cames hirdetést, amikor leül e-mailezni. Pedig csak 2-3 alkalommal nézett ilyen oldalakat ...
Sok év netezés után az értelmesebbjében kialakul a határ.

Ettől még nem mondom h ne updateljetek, csak figyelmmel, kevésbé fontos lehet ez

szerk : Hogy lehet ennyi helyesírási hibával írni mint nekem sikerült?? XD

[ Szerkesztve ]

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.