Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107385) KROK640 válasza hcl (#107369) üzenetére


KROK640
veterán

"Ismerősök meg értetlenkednek, hogy nem is." - mármint hogy nem is igaz, mert jajj de elfogják érni, csak panaszkodnak, vagy pedig egyetértenek, hogy nem is lehet már elérni?

Egyébként erről már volt szó az ingatlanos topicban, de lehet, hogy itt is, hogy az 1950-es években egy átlag munkás amerikai 2,5 éves keresetéből saját kertesházat vehetett, most ott is minimum 30 ével hitel és hajtás ez, de elég csak arra gondolnunk, hogy itthon amikor gomba módra szaporodtak a panelek, a fizetéshez képest mennyi volt egy panellakás? Az inflációmentes kiszámítható jövőről és a fix munkahelyekről nem is beszélve, amikkel az ember tudott tervezni.
Ma meg mi van? Mindenhol "prémium, luxus lakások", 2-3Millió ft-os négyzetméter áron még egy forgalmas körút mellett is. Egy 30 négyzetméteres lakás (ami még két embernek is kevés!) 60-90 Millió ft... Ennyit minimálbérből lehetetlen kigazdálkodni, de szerintem még havi 5-600 ezerből is. Szintén az ingatlanos topicban számoltuk ki, hogy arányaiban olyan árban lennének az ingatlanok árai a fizetésekhez mint a 80-as években, akkor most 950 ezernek kellene lennie a netto minimálbérnek. Hát ettől szerintem eléggé messze vagyunk ...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.