Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-02 12:58:01

LOGOUT.hu

Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23773) Mordred válasza fecus (#23738) üzenetére


Mordred
csendes tag

Én vettem ilyet. Ez se sokkal jobb mint az az átlátszós lehet, csak talán eggyel esztétikusabb. Legjobb tudomásom szerint a málnák pontos méretei nyilvános infók, szóval bárki tervezthet, nyomtathat hozzá tökéletesen illeszkedő házat. Ennek ellenére itt nem sikerült... :Y .
Van két kis pöcök ami az USB-k közé nyúlik be. Na az nálam alapértelmezetten beleakadt a portba elég rendesen, össze se lehetett teljesen állítani miatta. Fogóval a pöcköket a tövénél leszedtem, így semmi probléma. Ja meg asszem csak egy darab csavart tudtam beletenni az is csak ferdén kapott bele a helyébe mert a kínai Csang lézeres szemmértéke félrehordott pár millimétert. Apróság... :DDD. Ezen kívül teljesen tökéletes a cucc.

Úgy voltam vele, hogy ez nálam nem probléma mert úgy se mozgatom, a TV mögött van a cucc, onnan meg még esztétikus is. Ennyi pénzért még sz.r is lehet akár.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.