Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4723) Raymond válasza Oliverda (#4722) üzenetére


Raymond
félisten

"Erre kezdett el az egyik nagyokos reflexből példálózni a HD4xxx szériával és azzal hogy azok sem termeltek profitot."

Gondolom azert mert ahogy latod nem termelnek.

"Ezek alapján már különösen kíváncsi vagyok hogy skmb barátunk mi alapján állította azt hogy az nem termelt semmi profitot az AMD egész VGA szegmense."

Ott vannak az oldalon a negyedevi es egesz evi jelentesek is. Nezd meg a szamokta ha gondold. De mar csak abbol a kis tablazatbol is lathatod hogy a legjobb eredmenyuk 2008Q3 volt $47 millioval. De az a negyedev a CPu reszlegnel is jo volt plusz 143-al. Csak sajnos a tobbi bizsu vesztesege lehuzta mar az operating profitot is csak 131-re. Aztan a tobbi kiadas miatt meg ott a netto -127-es vegeredmeny.

Ha a 2008Q3-2009Q3 idoszakban osszesitve csak 19 millio operating profit pluszt tudtak osszehozni, szerinted mi eselye van annak hogy az egyetlen jo 47 millios negyedev osszetitett vegeredmenye eleg lesz ahoz hogy a tobbi minuszot kiegyentitse? Mert semmi. Ha akarod nyitogasd ki a PDF-eket es szamold ki pontosan mi mennyi, engem annyira nem erdekel foleg harom oknal fogva:

1) minusz lesz es lenyegtele hogy pontosan mennyi
2) ha plusz is lenne, ahogy irva vala az max 19 millio lehetne ami eleve semmi a bevetelhez kepest
3) meg mindig ott az ablakon kidobott majd 4 milliard. Ha ebbol csak egy reszet is szamolod a GPU-hoz es a tobbi a Xenos meg a chipset lenne akkor is rohadt nagy falat meg ezt ilyen nemletezo profitokkal kiegyenliteni

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.