Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) egykori válasza #41133696 (#992) üzenetére


egykori
őstag

Köszi GoodSpeed, azért tegnap 2 db-ra lecsaptam - még jó áron!
Ráadásul Tony Weiss hiába fenyeget a "different language"-csel, ez magyar kulcsos! :DDD

(#1002) #41133696 válasza egykori (#1001) üzenetére


#41133696
törölt tag

Hát pestieknek oké is :) Nekik jó üzlet, de sok vidéki önmagában a magas PPP szállítási díj miatt pattant le róla. Amúgy érdekes, hogy egy ekkora cégnél a futár is, a PPP is drágább - és ez már évek óta így van - mint a többieknél. Például a magas futár díj miatt nem vettem tőlük semmit, mert ami HW olcsóbb volt valamivel mint máshol azt kb elvitte a 2.5 K -s futár díj. Hiába volt mondjuk 1500 -al olcsóbb maga az eszköz, ha Edigitalban pl 15000 Ft vásárlás felett ingyenes a kiszállítás. CDgalaxisban egyébként NAV 2010 még mindig van 1990 Ft-os áron, és most már nem csak PPP hanem Postapont is. Posta meg szinte mindenhol van :D

Amúgy érdekes, hogy hirtelen megugrott az ára a NIS -nek 7k-ig :U

(#1003) egykori válasza #41133696 (#1002) üzenetére


egykori
őstag

Teljesen jogos, amit írsz a PPP kapcsán, mert máshol eddig olcsóbb kiszállítással találkoztam, de én még hozzáteszem azt is, hogy a honlapjukon ez szerepel:

1.9 Bankkártyával fizethetek? - Sajnos csak készpénzzel, mivel a bankkártyás fizetés olyan drága egyelőre, hogy jelentősen árat kellene emelnünk.

És mit látnak szemeim a pénztárnál: 2% felárral lehet bankkártyával fizetni. Ilyent még eddig sehol sem láttam. Szerencsére olyan banknál vagyok, ahol még a pénzkivétel ingyenes, így marad a kp..

Szerintem, a 7 ezer már egy kicsit sok, bár az angol NIS is most 30 font.

[ Szerkesztve ]

(#1004) Sharkweb32


Sharkweb32
csendes tag

Sziasztok!

Kérdésem a következő. Akkor most a V3.co-n vásárolt Norton IS kulccsal nem lehet használni a magyar verziót?

(#1005) #41133696 válasza egykori (#1003) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ja és amikor tegnap a kosárban volt, megnéztem mennyi lenne futárral, ez az egy kis doboz, melynek a súlya elenyésző, 2.5 k futárdíjjal utazott volna le. Szóval nem igazán értem, hogy miért van ez így náluk, de ez elég "érdekes" üzletpolitika. Az a poén, hogy elvileg ez egy nagy cég, én sok más nagy cégtől rendeltem már és általánosságban véve mind olcsóbb volt a szállítást illetően. Sőt még a kis apró cégek is...

Egy nagyobb cég meg elvileg kedvezményeket is kellene, hogy kitudjon magának harcolni a futárcégeknél. Amúgy én tegnap úgy láttam ha átutalással fizetnék - sosem így szoktam, de most már az ATM használati tranzakciós díj miatt ráfogok kényszerülni - akkor valami 0.5 % -ot engedett volna el úgy rémlik :D

Nortonból jó lenne ugye elektronikusan vásárolni, mert kényelmesebb, és az angol olcsóbb is lenne, de hát most kezdenek elmozdulni abba az irányba, hogy az eltérő nyelvi verziókkal szívatják az embert. Nekem magyar verzió kell, mert ugye fényképezem őket és nincs kedvem angol verziót fényképezni, hogy még külön magyarázni is kelljen melyik menü mit jelent magyarul. Az sem pálya, hogy a rendszeremet minden évben ezzel piszkáljam, hogy magyar trial leszed, felrak, fényképezés, majd uninstall, angol meg fel. Meg úgy egyébként is elvárom, ha van anyanyelvi verzió akkor a pénzemért használhassam már azt, de ne úgy, hogy 1.5 %- szer annyit fizetek mint egy angol... tehát marad a dobozos vásárlás...

Az a baj egyébként, hogy ez az egyébként felháborító új agymenésük, csak általában a kis országok népeit sújthatja. Gondolom - ennek most nem néztem utána, csak a játékiparban (Steam, Origin) bevett üzleti eljárást veszem alapul - az olyan nagy piacokon mint Ukrajna és Oroszország - utóbbi a Kaspersky hazája tehát igen erős konkurencia is van - jóval kedvezőbbek az árak, tehát nem érdeke senkinek angol verziót venni, majd az oroszul vagy ukránul használni, vagyis őket nem érinti.

Ebből adódóan, nem számítok elementáris erejű felháborodásra , és arra sem, hogy a Tony-nak sok tízezres beintenek, és váltanának másik termékre. Egyébként én sem fogok, de ha váltanék egyszer, az első számú favoritom - most nem néztem utána, de feltételezem, ott nincs ilyen jellegű hülyeség - a Kaspersky lenne.

(#1006) TFSi válasza #41133696 (#1005) üzenetére


TFSi
őstag

Véleményem szerint a PH szakmai usereknek nem kellene, hogy gondot okozzon az angol nyelv alapszintű használata. Én a helyedben hanyagolnám a magyar nyelvű szoftverekkel történő bárminemű bemutatót. Örülnék, ha hivatalos Kaspersky felhasználó lennél hamarosan, legalább kicsit jobban élne a Kaspersky topic, meg egyébként is fékezett habzású KIS-fan vagyok... :U Egyébként gondolkodtam, hogy én meg áttérek a Nortonra, de nekem hiányzik a jól kalibrálható HIPS, egy biztonságos bankolást lehetővé tevő modul és egy tudom, ezért megköveztek, de egy Anti-Banner is... :K

Sosem fogom megérteni, hogy egy ilyen kis és viszonylag gyenge piacot adó országban, miért éri meg a szoftvereket legalább 50%-os többletköltséggel forgalmazni akkor, ha köztudott, hogy kicsi a fizetőképes kereslet és a warez országa vagyunk.

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1007) #41133696 válasza TFSi (#1006) üzenetére


#41133696
törölt tag

Nos nekik nem is okoz ez annyira gondot, de a nagy többség nem geek, és ebből adódóan ez általános elvárás is, hogy amiből lehet, honosított verziót mutasson az ember. Két hazai példát mondanék mindjárt, az egyik az egy szoftver, a másik pedig egy honlap.

BitDefender: Idehaza baromira hanyagolva van, és nem feltétlen csak azért, mert román, a többség nem is tudja, hogy az, meg nem is érdekli, ettől függetlenül nem előnyére befolyásolja a hazai statisztikáit a dolog, de a lényeg, hogy nem tud magyarul. A fórumon lévő BitDefender topic-ok haldokolnak.

Pedig a Bitdefender egy nagyon jó program, sokan egy jól árazott Kaspersky-nek hívják.

Facebook: Amikor én csatlakoztam a Facebookhoz 2006-ban, még 40 000 magyar használta csupán. Az iWiW meg a fénykorát élte, és ezért is sikerült az utóbbit 1 milliárd Ft-ért értékesíteni. Aztán váratlanul bevezették a magyar nyelvet a Facebookra, és ma már a hazai háló lényegében csak stagnál - jó esetben, egyébként hanyatlik - a Facebooknak pedig több magyar tagja van már mint az iWiW-nek a csúcson volt.

De szóval értem én amit mondasz, de hidd el, ilyen termék esetében sokan ki lennének akadva az angol nyelvű ábráktól :)

Amúgy lehet,hogy lesz Kaspersky licencem (is) :R

(#1008) alfa20 válasza #41133696 (#1007) üzenetére


alfa20
senior tag

Egyetértek veled.
Ma Magyarországon nagyon kevesen beszélnek idegen nyelvet, többek közt én se, nekem eddig a gépemen 'AVG IS 2012' volt de lejárt a licencem és mivel nem is igazán voltam megelégedve vele igy másik programot kerestem az alábbi szempontok alapján:
Magyar legyen
Komlex legyen ne kelljen 25 biztonsági programot fel tenni
Jó legyen, ami mellett sokan leteszik a voksuk.
Mint látjátok az elsö szempontom a magyarnyelv volt és nem a megbizhatoság, ennek csupán az az oka, hogy nekem akár a NASA is megírhatná a világ legtökéletesebb biztonsági programját, ha a legkissebb fel ugró ablakon szereplő szöveget is a gugliban kell lefordítanom, inenentől kezdve semmit nem is érne.
Nekem személy szerint fontos, hogy értsem egy biztonsági program kérdéseit válaszait és ez a nyelv sok 10 ezet iternetező társammal együtt csak a magyar, és gyanitom a képes leírások is nekünk készülnek. :)

"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)

(#1009) PapauZ válasza Sharkweb32 (#1004) üzenetére


PapauZ
aktív tag

Hivatalosan az angol verziót kell, hogy használjad.

Ha régebbi a kulcs, akkor most még nem lesz vele probléma, ha más nyelvvel telepíted. Azonban a jövőben ez megváltozik, és az új kulcsok, amiket mostantól aktiválnak, azokat már csal az adott nyelvű programverzióval lehet aktiválni.

(#1010) #41133696 válasza alfa20 (#1008) üzenetére


#41133696
törölt tag

Így van, például szomszédom is megkérdezte pár éve, milyen jó ingyenes tűzfalakat tudok, mondom neki Agnitum OSS Free - ez komplett csomag -, Private Firewall, ZoneAlarm, PC Tools Firewall, Comodo Firewall stb... ja de ugye tudnak magyarul? Nem, csak egy a Comodo... az lett a befutó :)

Köszi egyébként a hozzászólásodat, megerősítette az álláspontomat ebben a kérdésben :R

Van egyébként még egy szempont, bár a Norton ügyfélszolgálat magyar nyelven nincs, de egy magyar PR-es csapat igen - már kommunikáltam velük, és Norton 360 -ról is lesz cikk az IS után a tervek szerint -, és joggal merülne fel bennük a kérdés, hogy miért mutogatok angol nyelvű képeket.

(#1011) Mikulásbá


Mikulásbá
nagyúr

Üdv!
Nálatok is van olyan,hogy nem minden oldalon tölti ki az adatokat az IDS?
Eddig jó volt,Win 8 alatt,pár napja csinálja ezt-mióta frissült a Chrome.Várjak vele,hogy javítják,vagy mehet a levesbe?Eddig csak a IDS miatt használtam a NIS-t,már régebben volt gond vele,de beállt.

(#1012) #41133696 válasza Mikulásbá (#1011) üzenetére


#41133696
törölt tag

Akad...

Most jön egy nagyobb javítás, mely szám szerint a harmadik ilyen lesz (20.3) azt még várd meg a döntéssel szerintem, bár én sem fűzök hozzá igazán nagy reményeket.

Csak azért, hogy tudd nem vagy egyedül... nekem is vannak vele gondok, három rendszerből kettőn be sem enged, már tudom az okát - pontosabban meglepődnék ha nem az lenne - de annyira meredeknek tartom, meg frusztrálónak, hogy hagyom a francba, nem kínlódok vele. Használom helyette a Lastpass-t két rendszeren aztán jó napot.

(#1013) Mikulásbá válasza #41133696 (#1012) üzenetére


Mikulásbá
nagyúr

Én a védelem miatt vaccilláltam.Azért döntöttem most a NIS mellett,mert sok jelszót tároltam benne,szerettem az IDS-t.Van KIS kódom is,de a NIS-nek jobb a gépigénye,jár nekem a Chip Magazin,abban is vannak ajándék kódok KAV-hoz,F-Secure-hez,ESET-hez.
A múltkor kérdeztem,hogy Windows 8 alatt ha rendszergazdaként vagyok,jó-e az IDS.Azt felelted úgy okés.Az is volt,de most nagyon tré.Nem tudom meddig bírom cérnával......

(#1014) #41133696 válasza Mikulásbá (#1013) üzenetére


#41133696
törölt tag

Igen akkor nekem is működött 8-ason is 7 -esen is. Most csak 7-esen működik - ahol még a régi licences NAV van - Vistán és 8 -ason nem. A NIS-ek olyan szinten vannak "beragadva" nálam, hogy a lentebbi képen látható ablaknál hiába kattintok a kijelentkezés gombra nem hajtja végre. A felhasználóváltással is próbálkoztam már...

(#1015) HZoli87 válasza #41133696 (#1014) üzenetére


HZoli87
veterán

Újratelepítés sem segít (gyári eltávolítóval)?

Én lekopogom, nálam zavaró hiba nélkül megy a NIS, IDS is jól végzi a dolgát (IE9 és IE10, FF19).

Amúgy nem gondoltam, hogy a héten patch (20.3) nélkül maradunk, de ez van. :)

(#1016) PapauZ válasza HZoli87 (#1015) üzenetére


PapauZ
aktív tag

Érdemes amúgy megvárni a 20.3-at. Nálam lassan több, mint egy hete fent van, és azt kell mondjam, hogy végre megvan a véglegesnek mondható 2013. Szinte minden lassító bug eltűnt.

(#1017) HZoli87 válasza PapauZ (#1016) üzenetére


HZoli87
veterán

Na, ezt jó hallani. Egyszer csak eljut kis hazánk lokalizált verziójához is a patch. :)

(#1018) Narxis


Narxis
nagyúr

Nem kaptátok meg a patchet? Angolra kijött.

Szerk.: jah már írták, nem frissítettem a topikot mielőtt írtam.

[ Szerkesztve ]

Thanos was right.

(#1019) HZoli87 válasza Narxis (#1018) üzenetére


HZoli87
veterán

Bizony nem. :N

Nem merem feltelepíteni a magyar kulcsommal az angol verziót. ;]

(#1020) #41133696 válasza HZoli87 (#1015) üzenetére


#41133696
törölt tag

Nem hiszem, mert a Vistára frissen került fel - maga a Windows telepítés is teljesen új - és ott is ezt csinálja.

(#1021) modflow


modflow
veterán

Az mitől lehet, hogy nem tudok rákattintani a rendszervizsgálatra, meg úgy egyikre sem?
Legalább is kattintgatok, de nem kezdődik el a keresés?

(#1022) modflow


modflow
veterán

Ha a Sajátgépen a meghajtón jobb egérgombbal indítom, úgy se megy, ezt írja:

(#1023) HZoli87 válasza modflow (#1022) üzenetére


HZoli87
veterán

Ezt megpróbálhatod, hátha javítja magát a program.

Tálca ikonon jobb kattintás \ Támogatás

(#1024) HZoli87


HZoli87
veterán

Friss telepítők!

Nyelv: angol
Verzió: 20.3.0.36
Letöltés: NIS (150 MB) / NAV (163 MB) / 360 (158 MB)

(#1025) HZoli87


HZoli87
veterán

Nálatok van fekete csík a főképernyőn?

Elvileg régi bug, de én most vettem észre.

NIS - Dark line across Basic UI

(#1026) PapauZ válasza HZoli87 (#1025) üzenetére


PapauZ
aktív tag

Megvan 360-ban is. Bár ott a szélein vékonyodik az árnyék, mintha a menüelemek árnyéka lenne. Valószínű direkt van így megcsinálva...

(#1027) HZoli87 válasza PapauZ (#1026) üzenetére


HZoli87
veterán

Köszi.

(#1028) #41133696 válasza HZoli87 (#1025) üzenetére


#41133696
törölt tag

Nekem még azért nem tűnt fel mert mindig a speciális azaz régi nézetet használom, valamennyi Symantec-es rendszeremen.

A magyar patch meg jól elhúzódik, remélem ma már megjelenik.

(#1029) HZoli87 válasza #41133696 (#1028) üzenetére


HZoli87
veterán

Itt lenne már az ideje. Addig is. :)

Friss telepítők!

Nyelv: magyar
Verzió: 20.3.0.36
Letöltés: NIS (149 MB) / NAV (165 MB) / 360 (158 MB)

(#1030) McAdam6


McAdam6
tag

Belefutottam én is a nyelvi korlátba: eddig magyar verziót használtam az neten vásárolt angol seriallal, ma reggel nem volt hajlandó a 20-30-0-36 frissítést feltenni .
Lecseréltem az angolra, most jó.

(#1031) pethYeti


pethYeti
addikt

Most 20.2 magyar van fent arra ráereszthetem a 20.3 angol telepítőt?

(#1032) riki válasza HZoli87 (#1029) üzenetére


riki
senior tag

Köszi a friss, ropogós cuccot. Érdekes ,hogy még mindíg nem jelzí ,hogy létezne ez a verzió ,alap esetben. :F

(#1033) HZoli87 válasza riki (#1032) üzenetére


HZoli87
veterán

Elvileg lassan meg kellene érkeznie.

Tony írta ezt tegnap: Link

UPDATE: the patch is now available for wider release. Please run LiveUpdate to receive the 20.3 update. If you're still at an older version, I recommend that you reboot then run LiveUpdate again. Thanks.

Tony Weiss
Norton Forums Global Community Manager
Symantec Corporation

------

Páran viszont azt jelezték, hogy a frissítés során nem települ a NIS Engine, nem tudom hogy ez globális probléma-e és köze lehet ahhoz, hogy ilyen lassú a szórás.

[ Szerkesztve ]

(#1034) egykori válasza HZoli87 (#1033) üzenetére


egykori
őstag

Még mindig a 19.9-es tavalyi NIS-t használom, és úgy terveztem, hogy a 20.3-as kiadásakor én is váltok, de úgy néz ki, már végig viszem a lejáratig a régit, mert nem akar valahogy beállni ez a 2013-as. :(
Bár eddig főleg a felhős IDS miatt voltam bizonytalan a váltásban.

(#1035) HZoli87 válasza egykori (#1034) üzenetére


HZoli87
veterán

Hát én már biztos nem váltanék vissza a régi verzióra. Nálam "tökéletesen" teszi a dolgát (20.2). Nem lassít, IDS is remekül működik (IE9/10, Firefox), IDS felhőszolgáltatásával sincs semmi gondom (eleinte én is féltem tőle), néha azt eljátssza, hogy bekéri a norton fiók adatait is (mail cím és jelszó).

(#1036) pethYeti


pethYeti
addikt

Most teljesen megzavarodtam: [link]

Product activation attempted with a key for a different language results in Invalid Product Key error [ Edited ]
Options
‎02-26-2013 05:31 PM - last edited on ‎02-28-2013 09:42 PM by Mohan_G

Norton product keys are designed and intended to activate products that are sold in the same language as the keys. To ensure that customers are using the appropriate keys and product versions, Symantec has implemented a feature that requires the language of the key to match the language of the layout. The initial rollout is limited to Simplified Chinese keys.

Customers who attempt to activate a Norton product with a Simplified Chinese product key that differs from that product language version may wish to return the incorrect key to the reseller they purchased from. Customers who would like to download the English version should purchase the English version of the product or key. We recommend that customers purchase the English version product directly from the Norton Store or legitimate retailer.

[updated to include Simplified Chinese language limitation.]

Tony Weiss
Norton Forums Global Community Manager
Symantec Corporation

Akkor az egész korlátozás csak a kínai kulcsokra lenne érvényes, vagy mindenre?

(#1037) HZoli87 válasza pethYeti (#1036) üzenetére


HZoli87
veterán

Igen, én is olvastam a szerkesztett változatot. Egyelőre úgy tűnik, hogy a korlátozás az egyszerűsített kínai kulcsokra érvényes és a jövőben ezt fogják kiterjeszteni a többi nyelv verzióra is.

(#1038) pethYeti


pethYeti
addikt

ebayről vett kulcsomat sikeresen aktiválta a magyar NIS 20.3 telepítő.

(#1039) #41133696 válasza pethYeti (#1038) üzenetére


#41133696
törölt tag

Honnan van magyar NIS 20.3-as Offline telepítőd? :Y

(#1040) pethYeti válasza #41133696 (#1039) üzenetére


pethYeti
addikt

(#1041) #41133696 válasza pethYeti (#1040) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ó, ezt nem láttam, köszi szépen Neked is és Zolinak is :R

(#1042) Winnie The P válasza #41133696 (#1041) üzenetére


Winnie The P
őstag

Akkor most ezek szerint offline kell frissíteni a 20.3.0.36-ra?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#1043) #41133696


#41133696
törölt tag

Nem vártam meg az online telepítőt ráfrissítettem offline-ról simán ment.

Vannak ám újdonságok rendesen.

1. Leszedette velem az MBAM PRO-t.

Ezen nem akadtam fent, mert korábban is voltak ezzel az együttessel érdekességek - az MBAM -ot késleltetett indításra kellett állítanom a szolgáltatások között.

2. Némileg változott a telepítő is.

3. Kapott egy négy lépcsős bemutatót is

Ami 5 képre fért ki :DDD

4. Kicsit megújult az előfizetéssel kapcsolatos információs lap, informatívabb lett :)

20.3 előtt...

... és azóta

5. A NIS főablaka is vizuális renováláson esett át.

Korábban...

...és most (20.3).

Windows 8-on a műveletközponttal változatlanul "jó" kapcsolatot ápol:

Az IDS-t még nem néztem, de nem csodálkoznék ha nem menne, mert amint látható az előfizetésnél és még mindig csak annyit ír, hogy aktív :D

(#1044) #41133696 válasza Winnie The P (#1042) üzenetére


#41133696
törölt tag

Igen. Szépen felfrissíti magát. Bocsi, hogy most írok, csak megnéztem az IDS-t. Az IDS egyébként ugyanúgy nem működik NIS és NIS esetében (nálam)

(#1045) Winnie The P válasza #41133696 (#1044) üzenetére


Winnie The P
őstag

Na kész vagyok vele én is. Viszont nálam is kiírta a telepítés elején, hogy kompatibilitási gondok vannak az MBAM-al (free)! Én arra nyomtam tovább, hogy kihagyás és telepítés. Eddig nem volt gond, remélem nem is lesz.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#1046) #41133696 válasza Winnie The P (#1045) üzenetére


#41133696
törölt tag

Pár másodpercig én is töprengtem rajta, hogy kihagyom - nekem ráadásul PRO verzióm van, tehát rezidens védelem is -, de korábban már bizonyított, hogy egyszerre indulván késleltetés nélkül resetre fagyasztotta a Windows 8-at is és a másik gépen a Windows 7-et is, no és akkoriban még nem is szólt érte, most azonban előre jelezte is, szóval engedtem kibontakozni, és saját maga zúzta le az inkompatibilis konkurenciát.

Egyébként az MBAM-ot a Kaspersky sem komázza, az már 2011-ben is így volt vele :)

Szerk: apróbb változás még - szám szerint a hatodik:

6. Ikont kapott a LiveUpdate harmadik fázisa

Korábban a feldolgozás előtt csak az ikon helye látszott

Most egy piros négyzetben helyet kapó fehér felkiáltójel van.

Most akkor átnézem milyen strukturális változások vannak még beállítási lehetőségek terén.

[ Szerkesztve ]

(#1047) Winnie The P válasza #41133696 (#1046) üzenetére


Winnie The P
őstag

Azt még esetleg megértem, hogy a Pro verzióval baja van, na de egy free verzióval, ami nem ad állandó védelmet.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#1048) HZoli87 válasza #41133696 (#1043) üzenetére


HZoli87
veterán

Szívesen a telepítőt, azt hiszem én sem várok az online frissítésre.

Winnie The P: nem szükséges offline frissíteni, valamikor felkerül a frissítési szerverekre.

[ Szerkesztve ]

(#1049) Winnie The P válasza HZoli87 (#1048) üzenetére


Winnie The P
őstag

Köszi megcsináltam offline én is.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#1050) HZoli87


HZoli87
veterán

Én hülye, angolt telepítettem (fel sem tűnt a telepítés elején, hogy nem magyarul kommunikál). :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.