Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20651) moonguru válasza csernak75 (#20650) üzenetére


moonguru
őstag

A telenor szerint igen.

[ Szerkesztve ]

Monitor Guru!

(#20652) csernak75 válasza moonguru (#20651) üzenetére


csernak75
senior tag

Mind a 2 igen vagy csak az 1.?

Kösz a választ!

(#20653) moonguru válasza csernak75 (#20652) üzenetére


moonguru
őstag

Egyes források szerint a modem is támogatja a DC-HSDPA üzemmódot.

[ Szerkesztve ]

Monitor Guru!

(#20654) bopeti98 válasza csernak75 (#20650) üzenetére


bopeti98
őstag

Elméletileg igen, gyakorlatilag a Telenornál nem tudni.

Egy LTE képes modem tudja a DC-H+-t is.

[ Szerkesztve ]

(#20655) club1


club1
veterán

Újabb Telenyomor adalék:
Tegnap elküldtem az asszonyt, hogy a régi (10 évnél idősebb) sárga Pannonos sim kártyáját cserélje újabbra, mert a szép új Samsung okostelefonjának újraindulgatását, beérkező hívás közbeni kifagyását a Samsung szervizese szerint jó eséllyel az okozhatta.
A közeli üzletközpontban a Telenor partner a kártyacseréhez aktiválta a Travelsure nevű roaming lehúzást, mondván, hogy az kedvezményes.
A részleteket aztán megnéztem itthon: Bejövő hívásért leemelnek rögtön az első másodpercben 10 percenként 308 Ft-ot, miközben az másodperc alapon percenként nem kerül 27 Ft-ba. Azaz a "kedvezményes" fogadott roaming hívás a Telenyomornál 308 Ft a nem kedvezményes 266 Ft-hoz képest. Persze indított hívásnál már létezik valami kedvezmény, ha az ember minimum 7-8 percet beszél, de leteszi 10 perc előtt. 7-8 (17-18, 27-28, stb...) percnél rövidebb hívások esetében jóval drágább a kedvezményes beszélgetés, mint a natúr roaming díjszabású. Na ennyit a Telenyomor kedvezményes roamingjáról. Persze mindez még perc alapú is, a másodperc alapú roaminghoz képest...
De ami nagyobb gáz, hogy a sim kártya cseréjével a 6-7 éve "jól" működő pannonmail-es levelezése azóta "Sorry, no mailbox here by that name" hibaüzenettel visszadobja a neki érkező emaileket. Mindezt úgy, hogy a postafiókjába (most még) be tud jelentkezni imap klienssel (tehát még létezik). Mondanom sem kell, hogy az asszonynak ez a "hivatalos" email címe (ügyfélkapu, pénztárak, miegymás...).
Mikor mondtam neki hogy mostanság a Telenyomornál ez a standard ügymenet és én már nem lepődök meg az ilyen húzásaikon, sírva majdnem a fejemhez vágta a szép új okostelefonját.
Ezt az ügyvitelt úgy gondolom, semmi értelme nincs kommentálni.
Azért azt megjegyezném, hogy a partnernél dolgozó "kedves" munkatársnak nem hiszem hogy a fejéből pattant ki az isteni szikra, hogy minimum fogyasztóvédelmi szempontból megkérdőjelezhető "kedvezményesként" mondott és hirdetett roaming szolgáltatás igénybe vételére rávegyen egy kártyacserére betérő gyanútlan ügyfelet. Az meg már csak hab a tortán, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton sem értette az ügyintéző, hogy miért mondja le az ügyfél a TravelSure kedvezményt, hiszen az egy költségcsökkentő szolgáltatás...

(#20656) axioma válasza club1 (#20655) üzenetére


axioma
veterán

Travelsure mar volt itt tema... uj kartyara is keres nelkul rateszik, aztan mivel te kerted, erre nem kell ervenyes legyen az EU max. roaming dij. Ez benne a trukk.

(#20657) dedike válasza axioma (#20656) üzenetére


dedike
addikt

Figyelve a topikban zajló beszélgetéseket, elég sok "trükk" történik ennél a szolgáltatónál, s érdekes módon egyik sem az ügyfél érdekét szolgálja. :(

De javítsatok ki, ha csak én látom túl sötéten a dolgot!

Jó szerencsét!

(#20658) bopeti98 válasza club1 (#20655) üzenetére


bopeti98
őstag

Pont ezért vettem feltöltős Voda kártyát. Ha kimegyek külföldre de nem annyi időre hogy megérje venni egy az adott országban jelenlévő szolgáltatótól sim kártyát akkor megrendelem a feltöltős Voda kártyára az Európa Napijegyet. Szvsz a Vodának van a legtűrhetőbb romaing csomagja Mo-n. :U

(#20659) club1 válasza bopeti98 (#20658) üzenetére


club1
veterán

Mi főleg a DNY-i szomszédunkhoz járunk, ezért tudjuk hogy nem érdemes egyik hazai roaming csomaggal sem szórakozni. Fejenként 1200 Ft-nyi összeg elég mindannyiunknak egy hét egymás közti telefonálásra és az okostelefonjainknak netre (250 MB). A májusban megvett külföldi sim kártyáink ui. november közepéig jók, ingyen beszélünk velük egymás közt, így amikor megyünk ki mindig akkor töltünk rájuk ennyi összeget, amiből aztán röhögve kijövünk a hétre (haza meg voip telefonálunk).
De nem elsősorban a roaming lenyúlás miatt rágtam be rájuk, hanem az elcseszett 6 éves (emiatt fontos) email fiók miatt. Ez ui. sokkal nagyobb kárral jár, mint egy kedvezményesnek hívott, ámde néhány száz vagy ezer Ft-al drágább roaming csomag. Ráadásul mindez egy vacak sim kártya csere miatt úgy, hogy az asszony nem kért semmilyen díjcsomag, vagy egyéb opciót sem...

(#20660) axioma válasza club1 (#20659) üzenetére


axioma
veterán

Hm, az email fiok nem csak beallitasilag lett elcseszve, hanem vissza sem hozhato? Azt hittem atmeneti allapot... Nem is ertem milyen alapon szuntetik meg, ha a szerzodes maga nem valtozik, marpedig a sim cserevel nem.

(#20661) asdf_


asdf_
veterán

Szolgaltatoi emailfiokot ilyen fontos dolgokra SOHA nem hasznalunk.
(ez persze nem menti a tenyt, hogy a telenor elbaltazta, de akkor sem)

(#20662) darvinya válasza club1 (#20655) üzenetére


darvinya
titán

Mikor akartátok át helyeztetni az új SIM-hez az email klienst?

Anno szám és SIM csere után meg kellett tennem.

Újszerű SIM-ről új SIM-re váltáskor nem veszhet a mail fiók.

Viszont tel. számos felhasználó név kell minden esetben.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20663) club1 válasza asdf_ (#20661) üzenetére


club1
veterán

Akkor mit? A tárhely szolgáltatónál lévő saját domainem alatt volt az elmúlt 10 évben adatvesztés. A gmail fiókomban szintén, de azt adatvédelmi okból amúgy sem ajánlanám céges célokra, hiszen mindenki tudja hogy a Google az információból él. Azt pedig nem várhatod el, hogy egy néhány 100 M Ft árbevételű 10 alkalmazottat éppen eltartó bt saját redundáns, napi mentéssel rendelkező levelezőszervert tartson fenn magának.

(#20664) tomi5244


tomi5244
őstag

Tudom, hogy sokaknak elege van a bónusz programos népítéletből de ma meg tudtam mit is jelent valójában, gondoltam megosztom veletek! :D

Az egésznek az a lényege, hogy a bónusz programban lévő ügyfeleknek nem kell 2db fényképes igazolvánnyal rendelkezniük és ami még pláne, hogy nem kérhetnek tőlük - telefonvásárlás esetén - mobilelőleget! Könnyedén megvásárolhatják telefonos ügyfélszolgálaton keresztül - akár hitelre is - a kiszemelt telefont és mindezek mellett még 5%-os online kedvezményben is részesülnek!

Röviden tömören ennyi lenne a mai beszélgetésem tanúsága a telenoros ügyfélszolgálatos csajsziva, aki megjegyzem elég szarkasztikus - kis túlzással "bunkócska" - volt velem amikor kérdőre vontam, hogy tulajdonképpen mi is akar lenni ez a bónuszprogram.

T

(#20665) club1 válasza darvinya (#20662) üzenetére


club1
veterán

Még egyszer: Csak egy 10 évnél öregebb sim kártya cseréje történt. A szám, az előfizetés típusa, a díjcsomag, az opciók mind változatlanok, az ügyfélszolgálatos egyedül egy átverős roaming szolgáltatást (TravelSure) aktivált, amit ma lemondtunk a telefonos ÜFSZ-on.
A postafiók megmaradt (mert imap klienssel a régi azonosítókkal elérhető), csak a mail2.telenor.hu elutasítja a rá érkező leveleket arra hivatkozva, hogy a postafiók nem létezik.

(#20666) darvinya válasza club1 (#20665) üzenetére


darvinya
titán

mail2.telenor.hu Ez milyen szerver cím.
Nekem mail.telenor.hu-val megy levél küldés fogadás.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20667) club1 válasza darvinya (#20666) üzenetére


club1
veterán

A mail2.telenor.hu a Telenor fogadó smtp kiszolgálója. Küldéshez használod hálózaton belülről a mail.telenor.hu -t. (Idegen - pl. vezetékes - hálózatból telnetelj rá a mail.telenor.hu 25 re, a mail2.telenor.hu fog bejelentkezni.)

(#20668) ntomka válasza tomi5244 (#20664) üzenetére


ntomka
nagyúr

Szánalmas.

ツ Headphones on - World off

(#20669) darvinya válasza club1 (#20667) üzenetére


darvinya
titán

Mi????

Én telomon IMAP kliensem ez a beállításai
Bejövő IMAP
mail.telenor.hu szerver cím
143 csatorna

Kimenő SMTP
mail.telenor.hu szerver cím
25 csatorna

És mind fogadni és küldeni tudok.

De már régóta így van amióta Telenor lett.

Amúgy nem tudom honnét van az a mail2 ,de erről soha nem hallottam.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20670) ottoyes válasza club1 (#20667) üzenetére


ottoyes
senior tag

Hhmmm...nekem mail.telenormail.hu...izlés dolga.

Ottoyes

(#20671) club1 válasza darvinya (#20669) üzenetére


club1
veterán

Amikor neked küld az xy biztosító, pénztár, egy cég, egy freemail-gmail-yahoo stb. felhasználó egy levelet a telenyomoros email címed felé, akkor az internet felől a mail2.telenor.hu veszi át a leveleket. Ez a szerver dönti el, hogy te rendelkezel-e élő postafiókkal Telenyomoréknál. Na ennek a szervernek a címlistájából hiányzik az asszony telenyomoros email címe egy egyszerű sim kártya csere óta.
Remélem így már érthető.

(#20672) club1 válasza ottoyes (#20670) üzenetére


club1
veterán

Honnan telnetelsz rá a mail.telenor.hu 25-re? Mert kívülről a 220 mail2.telenor.hu ESMTP jelentkezik.
Most próbáltam UPC felől...

[ Szerkesztve ]

(#20673) darvinya válasza club1 (#20671) üzenetére


darvinya
titán

Ez érdekes, hogy két külön szervert üzemeltetnek azért, hogy tudjon fogadni máshonnét levelet.
Az aztán áthelyezni a felhasználó szerverére, hogy elolvassa.

Két domain név nem mutathat egy azon szerverre, mert akkor összekeveredik rendesen.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20674) club1 válasza darvinya (#20673) üzenetére


club1
veterán

Szerintem ne ragozd ezt, ha egyszer nem értesz hozzá. Ha pl. egy szerver felé nem mutathat több domain, szerinted hogyan üzemelhetnek a tárhelyszolgáltatók szerverei? Ott egy-egy szerveren minimum több tucat, helyenként több száz domain működik (egy web- és mailszerveren)...

(#20675) gboszi


gboszi
senior tag

Ebben tud nekem segíteni valaki?

"If you're good at something, never do it for free!"

(#20676) vgyuri válasza gboszi (#20675) üzenetére


vgyuri
őstag

1220-at fel tudod hívni, hátha ott tudnak segíteni, vagy személyesen valamelyik üsz-on.

(#20677) Dave1984 válasza club1 (#20630) üzenetére


Dave1984
őstag

Ez nem igaz.Szekszárd kb 20%án mutat olyan helyen is beltéri 3G lefedettséget,ahol jó ha EDGE van!Ügyfélszolgálat figyelmét felhívtam erre a problémára,azt mondták,tesztelik,és aszerint javítják a lefedettségi térképet!
Voda térképe városon kívül mondható viszonylag pontosnak!

[ Szerkesztve ]

Nekem a tudat nem ad szabad utat

(#20678) club1 válasza Dave1984 (#20677) üzenetére


club1
veterán

A 3G vagy a 3G/HSPA térképről beszélsz? Mert én az utóbbiról írtam. Az alapján Szekszárd belterületének kb. 60-70%-a lefedett beltéren. Szerinted csak 40-50% az a 60-70? Bementél mindenhova? :F

(#20679) Dave1984 válasza club1 (#20678) üzenetére


Dave1984
őstag

Nem:-) Egyébként konkrét lakcím alatt beltétri hspa lefedettséget mutat a térképük,lakásban teljesen elszáll!Ha gondolod pm-be megírom a címet:-)

[ Szerkesztve ]

Nekem a tudat nem ad szabad utat

(#20680) club1 válasza Dave1984 (#20679) üzenetére


club1
veterán

Olyan nagyon nem izgat. :) Persze abszolút megértem, hogy egy ott élő Vodafone előfizetőt jobban. :K
A térképeket egyébként úgy pontosítják, hogy az utcán mérőautóval végigmenve, egy adott jelszint feletti érték jelenti az adott ponton a beltéri lefedettséget. Mivel a mérőautók nem igazán mennek be az épületen belülre, ezért az így pontosított térkép nem lesz 100%-os, de attól még utcaszinten működnie kell, hiszen a mintavételezés néhány méterenként megtörténik.

(#20681) Dave1984 válasza club1 (#20680) üzenetére


Dave1984
őstag

Végül is engem se,volt feleségem lakcímén van ez:-D off end:-)

Nekem a tudat nem ad szabad utat

(#20682) asdf_ válasza Dave1984 (#20679) üzenetére


asdf_
veterán

Azert belteri es belteri lefedettseg kozott is van kulonbseg. Konnyuszerkezet vs. panel vs. valyog vs. tegla, stb. es akkor ezt az egeszet meg meg lehet spekelni pl. egy haromretegu ablakkal, amibol ket uveg ugyebar femgozolt... Nalam negyven centi valyog es 3 retegu ablak van, 10 meterre a kertkapuban kvazi nincs/epphogy van terereje az 5 dB-s antennaju wifimnek.

(#20683) Nándor1990


Nándor1990
csendes tag

sziasztok!

új vagyok előfizetésesként (eddig két kártyás telefonom volt), de sose volt ilyen gondom.
szóval az új telefonom 20-25 másodperc után átirányít és hangpostát adja be (a régi telefonomról tárcsáztam az új számom, hogy meghallgassam az új csengőhangom hogy szól).
le lehet e tiltani a hangposta szolgáltatást?
az új telefonomban ki van kapcsolva a hívásátirányítás!

Intel Core i5-2500 @ 3.30GHz / 4GB Dupla-csatorna DDR3 / Asrock H61M/U3S3 / nVidia Geforce GTX 560 1GB / Samsung SyncMaster 943SN / CoolerMaster 650W / 1TB Samsung

(#20684) vgyuri válasza Nándor1990 (#20683) üzenetére


vgyuri
őstag

Telenor Online-ra regisztrálj, a szolgáltatásoknál le tudod mondani a hangpostát, és nézd meg más felesleges dolog van-e aktiválva, de lehet hogy a 1741-en is lemondhatod.

[ Szerkesztve ]

(#20685) Atesz 666 válasza Nándor1990 (#20683) üzenetére


Atesz 666
aktív tag

Üdv.

-Vagy ha pont egy telenor üzletben jársz ott is le tudod mondani személyesen..

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.

(#20686) Outlander válasza Atesz 666 (#20685) üzenetére


Outlander
őstag

Sztem ez olyan, amit személyesen pont nem tudnak megcsinálni.... :))

Egyébként nem is értem a rendszert, személyesen sokkal kevesebb dolog, elintézhető, mint telefonról... :U :W

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#20687) Vangelis válasza Outlander (#20686) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Valamire fogni kell.
Biztosan nem kapnak lóvét az üzletek ügyintézésért. Mivel mind vállalkozó.

Simán elhajtanak sajnos.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#20688) Nándor1990 válasza vgyuri (#20684) üzenetére


Nándor1990
csendes tag

nagyon köszönöm! úgy készültem, hogy hívni kell őket, de ez így gyors és egyszerű volt :)
működik!

Intel Core i5-2500 @ 3.30GHz / 4GB Dupla-csatorna DDR3 / Asrock H61M/U3S3 / nVidia Geforce GTX 560 1GB / Samsung SyncMaster 943SN / CoolerMaster 650W / 1TB Samsung

(#20689) Atesz 666 válasza Outlander (#20686) üzenetére


Atesz 666
aktív tag

-Pedig de, mert eddig is mindig ott az üzletben mondtam le a hangpostát amikor valaki a haveri kőrből új előfizut vett.. :K :U :C

-Vagy csak a fellépésem volt meggyőző... :D

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.

(#20690) Outlander válasza Atesz 666 (#20689) üzenetére


Outlander
őstag

Ennél cégnél, soha semmit nem lehet tudni...

Nekem már olyan is volt, h nem bírtak beazonosítani, mert a jogsim angol, a személyim német, az út levelem meg lejárt... :DDD

Pedig mind hármon az én fejem volt, adatok is stimmeltek, kódomat is tudtam... :DDD

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#20691) whiskeys


whiskeys
őstag

van olyan djuice netcsomag mobilra ami nem havidijas hanem csak ha használom akkor számláz?

"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."

(#20692) randras válasza Outlander (#20690) üzenetére


randras
veterán

Teljesen helyesen tették! :U

(#20693) Outlander válasza randras (#20692) üzenetére


Outlander
őstag

Persze... csak tudod, mikor saját magam vagyok, és saját magam aláírása azonos, illetve tudom az adataimat, még a titkos kgb kódot is... akkor ez eléggé vicces...

Ezért, konkrétan nem neheztelek rájuk.... csak megemlítettem. :R

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#20694) randras válasza Outlander (#20693) üzenetére


randras
veterán

Ez már csak rosszabb lesz. ;)

(#20695) tantalkondi


tantalkondi
csendes tag

Sziasztok

Motorola L7-en szeretnem beallitani hogy tudjak gprs el csatlakozni. Mit kell tennem?

Talaltam egy kulfoldi o2 s beallitas snippetet. Azt pastelem. Tehat ilyen mezoim vannak:

1. Press Menu key (Middle Navi Key)
2. Scroll to 'Web Access' and select (Left Navi Key)
3. Highlight and select 'Web Sessions' (Left Soft Key)

If O2 WAP GPRS settings exist, highlight and press the middle soft key. Highlight and select 'Edit' (Left Soft key) Go to section 6.

4. Highlight and select 'New Entry' (Left Soft Key)

5. Highlight and select 'Name' (Left Soft Key), enter 'O2 GPRS WAP', press 'OK' (Right Soft Key)
6. Highlight and select 'Homepage' (Left Soft Key). Enter 'http://wap.o2.co.uk' and press 'OK' (Left Soft Key)
7. Highlight and select 'Service Type 1' (Left Soft Key), select 'HTTP' (Left Soft Key)
8. Highlight and select 'Proxy 1', (Left Soft Key), enter '193.113.200.195', and press OK (Left Soft Key)
9. Highlight and select 'Port 1' (Left Soft Key), enter '8080' then press OK (Left Soft Key)
10. Ignore 'Service Type 2'
11. Ignore 'Proxy 2'
12. Ignore 'Port 2'
13. Ignore 'Domain 2'
14. Ignore 'DNS 1'
15. Ignore 'DNS 2'
16. Highlight and select 'Timeout' (Left Soft Key), select '5 minutes'
17. Ignore 'CSD No. 1'
18. Ignore 'User Name 1'
19. Ignore 'Password 1'
20. Highlight and select 'Speed (BPS)' (Left Soft key), select '9600'
21. Highlight and select 'Line Type 1' (Left Soft Key), select 'ISDN'
22. Ignore 'CSD No. 2:'
23. Ignore 'Username 2:'
24. Ignore 'Password 2:'
25. Ignore 'Speed (Bps) 2:'
26. Ignore 'Line Type 2'
27. Highlight and select 'GPRS APN' (Left Soft key), enter 'wap.o2.co.uk'. Press 'OK' (Left Soft key)
28. Highlight and select 'User Name' (Left Soft Key), enter 'o2wap'. Press 'OK' (Left Soft Key)
29. Highlight and select 'Password', enter 'password'. Press 'OK' (Left Soft Key)
30. Select 'Done' (Right Soft Key)
31. Highlight 'O2 GPRS WAP', scroll to 'Set default then press 'Select 'left soft key.
32. Press Back/ Exit (Right Soft Key) 3 times to return to the standby screen.

Mindenkinek koszonom elore is!

(#20696) wwenigma válasza tantalkondi (#20695) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

[link]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#20697) koliz1


koliz1
tag

Sziasztok

Most olvasom hogy telefonról a smart tarifacsomagnál nem működnek a vo-ip szolgáltatások, skype viber akkor tiltva vannak ?

koliz :W

(#20698) wwenigma válasza koliz1 (#20697) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Még nem.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#20699) tomi5244


tomi5244
őstag

A korlátlan facebook alkalmazáson keresztül is elérhető, vagy csak a böngészőn?

Köszönöm!
T

(#20700) wwenigma válasza tomi5244 (#20699) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

En ugy vettem észre, amig van adatkereted addig azt csökkenti majd pedig facebook elérés 1mbitre korlatozva mukodik, mindegy min keresztül éred el.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.