Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13676) zack válasza Jim-Y (#13675) üzenetére


zack
nagyúr

Kb. nekem. ;] Azzal kiegészíteném, hogy 720p HD felvevő és 5MP kamera is még egyben. ;]
Gondolom alíg keresnek telefonon, és ezért ez a véleményed.
Nálam futás közben is rendszeresen csörög, és kizártnak tartom, hogy futás közben egy Clip+ hallgatva meghallanám a telefon csörgését... :U Viszont iPhone-t vagy bármilyen másik telefont használva, ha akarom, autómatikusan be is kapcsolja a hívást, és pár szót minden további nélkül bele tuok lihegni ha úgy érzem, hogy fontos a hívás. :)
Tényleg ez a jövő. Egyet tudok érteni vele.
De persze ezt csak az tudja értékelni, akinek a telefon nem egy mellékes mobil eszköz, amit néha-néha elővesz, hanem a napjai szerves része. Én pl. rendszeresen ezen intézem a levelezésemet, a havi bevétel-kiadásaimat ill. ezek kimutatásait is külön erre való programmal jegyzetelem, ezen kívül határidőnapló, zenére, 720p rögzítésre, 5Mp fényképezésre, és természetesen a játékok is szerepet kapnak. Direkt ezt hagytam utoljára. Sosem voltam nagy mobil játékos, idő hiányában, de amióta olyan minőségben tehetem ezt, ami sokszor közelíti grafikában az Xbox 360 minőségét, kicsit megváltozott a felhasználási kör illetve kibővült, és nagyobb szerepet kapnak a játékok. Ez nem azt jelenti, hogy konzolként funkcionál, csak azt akarom mondani ezzel, hogy ez a jövő.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.