Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13528) schawo


schawo
titán

Meséltem már a Galaxy S új VoodooSound kernelpatchéről, ami a hangzást hivatott javítani (és még további fejlesztések vannak terítéken: pl jitter csökkentés).

Legfrissebb Galaxy S RMAA mérés a friss kernelmódosítások után:

A 24 bit valójában 16 bit, mert sajnos az SGS nem kezel 24 bites anyagot. A második oszlop az aktuális állapot, a táblázat a Voodoo v1 (1. oszlop) és v2 (2. oszlop) közötti különbséget mutatja.

A tesztelő nem rendelkezett jó rögzítőeszközzel (Au2), ha holnap este lesz még időm és kedvem, akkor csinálok egy jobb mérést egy referenciakártyával. Azért így is impozáns, ilyen eredményeket még a Cowon S9 sem produkál. Persze nem az RMAA grafikákat kell hallgatni, de a gyári kernelhez képest a változások füllel is jól érzékelhetők.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.