Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78171) Rivaul


Rivaul
addikt

Sziasztok!

Ismét visszatértem a robogók világába egy kényszerhelyzetben történő zseniális vásárlás mivoltából.

Ugye anno volt egy rox-om amivel leszívtam magam, végül eladtam. Aztán egy bontószökevény rally-val próbálkoztam de be kellett látnom hogy többe kerülne mint venni egy rendben lévőt.

Ezek után anyagiak stb hiányában letettem hosszabb időre a robogózásról, hiába szerettem nagyon. Ám de most! Tegnap bedöglött az autóm :((( Irdatlan hiánya támadt a robogónak, mert hét közepéig nem is lesz jó. 36eft egy akku olcsóba és a környéken sehol, csak rendelni lehet ilyet...

Viszont ekkor bukkant fel előttem a helyi csoportba ez a kis csoda. Nem hazudok 20 Monopoly kék Mátyás-ért meghirdetve.

A harmadik percbe írtam hogy ne mozduljon mert már úton is vagyok a bárhova csak mondja a címet :DDD Megkaptam a választ és a kérdést hogy biztos megyek-e?! Naná. Mire odaértem már álltak a kapuba és vagy 30 üzenet volt a hirdetésnél. De ilyenkor jött az emberi korrektség és az első a nyerő, így megvárták hogy mit mondok.
Mit mondtam volna? Ahogy a képeken is látszik karcmentes a motor. 3 éve garázsban letakarva. Elől-hátul tényleg új gumik, doboz kulccsal stb. Fülig érő vigyorral adtam azt a húszast :D

Tank porzott, kerekek laposak, 3km tolás hazáig de megérte! Itthon benzin meg olaj, kis nyomás a kerekekbe, 3 perc rugdosás, kis köhögés és már mentünk is. Zseniális.

Magamtól nem néztem volna ilyen típust de megvett kilóra. Főleg ennyiért. Teljesen abszurd és irreális.

Viszont egy kis help kellene. Nem csak dicsekedni jöttem. Szóval ez álló Mina. Ilyenem még nem volt. A szívócsonk erősen repedezett de ennyi. Alattam óra szerint 70 amit megy. Elején kicsit érzéketlen a gázra. Ezek nem problémák, ahogy jó lesz a kocsim szét is kapom és beállítom/kicserélem ami kell. Viszont hidegen 7 bar, melegen meg 7,5 a kompresszió. Ez nem kevés? Mennyi kellene az állónak? 14,8ekm, 3 év után is percek alatt indult, erősnek érzem, jól húz de a számok kicsit elbizonytalanítanak. Nem mint ha nem érné meg ennek tudatában is, csak kíváncsi vagyok kell-e a fúrásra lassan bejelentkezni.

[ Szerkesztve ]

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.