Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67892) sityupityu válasza suste (#67889) üzenetére


sityupityu
Topikgazda

"Max a nyomólap kiegyenesedik hamarabb, de legalább most használható."

Nem. A nyomólapnak semmi baja sem lesz, vagy inkább jobban mondva nem annak lesz hamarabb baja. A nyomólap fogja kinyírni a görgőket idő előtt. A lapolódást a görgőkre értettem. Lapolódás=kockásodás.

"De egyébként jól megmondtad a semmit"

Én sem megbántásból írom, de én mit mondjak még? :) Nem tudom neked megmondani, hogy hány grammos görgő kell neked jelen helyzetben. Nem tudom neked azt sem megmondani, hogy most pl a szíjnál vagy a kontrasztrugónál is keress-e problémát, mert nincs előttem, nem látom nem hallom, és mivel nem tudok menni vele nem is érzem. Vaktában meg nem fogok lövöldözni, hogy ez vagy pedig az nem jó.
Írtam azt is, hogy a kuplungot egyenlőre felejtsd el, mert semmi köze nincs a dologhoz (ezt hagyd legutoljára), de ezt sem fogadod el.

Visszatérve a görgőtémára: Az előzőekben elfelejtettem mondani (amit kérdeztél is), hogy a görgőknek az összsúlya számít! Tehát semmiképp ne számolgassál 3 db görgővel, mert ha teszem azt neked 8 grammos görgősúly az ideális, és te három darabot akarsz csak a varióba tenni, akkor 3 db 16 grammos görgő kéne, hogy ugyanúgy viselkedjen mint a 6 db 8 grammos görgővel. Tehát ezeket a felezett értékeket felejtsd el, térj vissza a 6 darabos számításba mert csak összezavarodsz.
Valami ott nagyon nem stimmel nálad azok alapján amit leírsz, de így nem tudom neked megmondani, hogy mi lehet az oka.

Egyébként én 125-ös velveteknél nem 10,5 hanem 9 grammos gyári görgőméretet látok. Ha most nálam lenne a robogód akkor én azzal kezdenék, hogy betenném a gyári méretet és az alapján eldönteném, hogy merre menjek tovább ( most szándékosan nem vettem figyelembe amit az előzőekben leírtál). Persze miután meggyőződtem róla, hogy tényleg jó szíj van benne stb.

[ Szerkesztve ]

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.