Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-08 08:40:14

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9001) HeavyToys


HeavyToys
senior tag

Sziasztok!

Szükségem lenne egy multifunkciós nyomtatóra.

Otthon most egy Epson WorkForce 635 teljesít szolgálatot. Nagyon elégedett vagyok vele, tudásban most is egy hasonló nyomtatóra lenne szükség.

Fontos szempont lenne az olcsó tinta utánpótlás.

Várom a segítségeteket és előre is köszönöm!

Üdv!

(#9002) Pistiboy88


Pistiboy88
aktív tag

Sziasztok. Nem tudom, hogy milyen nyomtatót vegyek csaladi képek nyomtatásához. Tintasugaras van itthon, szepen is nyomtat, csak sok a baj vele. Egyebkent egy Epson multifunkciós. Nézegettem hőszublimációs fotónyomtatókat, lézer nyomtatókat. A lézer jobb lenne, mert masra is lehet hasznalni,de a kep minősége nem olyan szép,mint a tintás és szublimációsnál. Nagyrészt baba képeket szeretnék nyomtatni. Ja és tartós legyen a nyomat, mert van olyan tintasugaras képem, ami kifakult, meg mintha kicsit összemosodtak volna a színek.

(#9003) csabiee


csabiee
csendes tag

Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni, mi lenne az ideális nyomtató számomra?
Tintasugaras multiban gondolkozok. Viszonylag keveset használnám, leginkább fekete-fehér dokumentációk, max műszaki rajzok nyomtatására. Ami fontos lenne, hogy utántöltött patronnal is működjön, vagy olcsó legyen bele az utángyártott. Jelenleg Canon ip1900-at használok, jó kis gép, de az eredeti patronon kívül minden mással csíkoz, az meg viszonylag drága bele. Hallottam egy ismerősömtől, hogy van olyan canon gép, amibe kevesebb,mint egy ezresért lehet kapni utángyártott (/töltött?) patront és szépen működik vele.
Ezek fényében tudnátok pár gépet javasolni?
Előre is köszi. :)

(#9004) Benőke válasza Pistiboy88 (#9002) üzenetére


Benőke
őstag

Színes lézer nem fotó nyomtató. Ez van.
Ezerféle színes nyomtató van ami szép fotót nyomtat, hát ajánlani nem tudok, neked kell választani.
Ha sok fotót nyomtatsz, akkor ugye a nyomtatási költség sem mindegy, szóval külön tintás kell nem 2 hanem minimum 4 tintás. Ezen kívül fontos, hogy a megfelelő papírra nyomtasd a megfelelő festékkel. Tehát ha HP a nyomtató, akkor HP papír és HP festék. A többire nincs garancia hogy jó legyen. Ha Canon a nyomtató, akkor Canon papír és patron. Utángyártott patron, és/vagy univerzális papír messze lesz minőségben...
HP esetében ráadásul nem tudok jó szívvel ajánlani egyet sem. A 4 patronosak épp eltűntek a kínálatból, azt nem tudom, hogy átmenetileg, vagy végleg. Amik vannak azok mind a 2 patronosak, sok színeset nyomtatni velük a reklám ellenére is gazdaságtalan, esetleg elfekvő készletből venni egyet. Pedig HP párti voltam, de most én is Canon -t vettem. A Canon esetében van választék bőven.

Azért ha sok a fotó, és egy minimális kényelmetlenséget elviselsz, akkor egy HP fotólaborban nyomtasd ki őket. Olcsóbb, szebb, tartósabb.

(#9003) csabiee
Hát neked pl az Epson L110/L120 való. Gyári patronnal is olcsóbb mint a mostani utángyártottal.

[ Szerkesztve ]

(#9005) Tesztelo.hu válasza Varshi (#8995) üzenetére


Tesztelo.hu
senior tag

Nem rossz, de gondolom szöveges oldal lehetett 5% fedettség alatt, nem 27 000 A4-es fotót nyomtattál vele. :)

(#9006) csabiee válasza Benőke (#9004) üzenetére


csabiee
csendes tag

Köszi a tippet, jó kis gépek, és ha igaz a reklám, tényleg nagyon olcsó vele a nyomtatás. Viszont maga a gép nekem drága, ennyit nem szánok nyomtatóra. Tényleg keveset (heti 2 oldal mondjuk) nyomtatok, sokáig nem térülne meg. Valami olcsóbb típust nem tudsz esetleg, amibe olcsó a patron? Használtan 5-15k között gondoltam rá.

(#9007) Benőke válasza csabiee (#9006) üzenetére


Benőke
őstag

15k ért vacsi újat kapsz. Van egy halom típus. HP, Canon.
Olcsó patron olcsó nyomtatóba nincsen. Utángyártott van csak... Ha nem sokat nyomtatsz, akkor mindegy.
Olyan hogy egy adott utángyártott patron biztosan jó, addig nincsen ameddig ki nem próbálod. 2 patron árából úgy is vehetsz egy másik nyomtatót :)
HP -nak van ez az Ink Advantage szériája. A hagyományos 2 patronoshoz képest olcsóbb a patron. ~3k a fekete, kb ugyan ennyi a színes.

(#9008) csabiee válasza Benőke (#9007) üzenetére


csabiee
csendes tag

:R Köszönöm a választ. Végezetül annyi kérdésem lenne, hogy az újratöltés házilag mennyire bevált módszer? Működhet vagy jobb, ha bele sem kezdek? Konkrétan egy Canon-t néztem ki, PG-545 és CL-546 patronokkal.

[ Szerkesztve ]

(#9009) Varshi válasza Tesztelo.hu (#9005) üzenetére


Varshi
aktív tag

Valószínűleg nem 5%-os vonalas kifestőket :) nyomtatok vele, mert 4000 helyett csak 3000 oldal jön ki a feketékből. A színeseket úgy kell értelmezni, mondjuk pár tucat fénykép volt ebben, a többi átlagos, tehát mondjuk volt az oldal 1-2%-ában színes rész is.

De nem is ez az érdekes, és nem is azért írtam le, hogy jóképességű kolléga megdicsérjen érte, hanem mert sokan keresnek olyat, hogy elég ritka színes nyomtatás mellett azért még megmaradjon a színes lehetősége, ne száradjon be, és ne is legyen horror az ára: ehhez hasonlítva egy "átlagos hápé" a színes tintákat akkor is felnyalja, ha csak alig nyomtatsz kimondottan színest: fejtisztítás, titkos öblítés, rituális tintaáldozat... és huss.
"Been there, done that."

(#9010) Varshi válasza csabiee (#9006) üzenetére


Varshi
aktív tag

> Tényleg keveset (heti 2 oldal mondjuk) nyomtatok

Azaz egy évben kb. 100 oldalt? Itt miért ilyen fontos a tinta ára?
Ha 2 évente kéne a kocsit tankolni, foglalkoztatna, hogy mennyit fogyaszt és mennyi a liter benzin ára? :-)))

(inkább azt keresd, hogy tudja mindazt az extrát, amire vágysz, mittomén keret nélküli nyomtatás, wifi stb.)

Amúgy a kolléga jó választ adott rá rögtön utánad.
Mivel árérzékeny vagy, esetleg nézz ki 2-3 típust, és keress rá a netes teszteken, hogy lehúzzák-e valamiért. Ha nem, akkor vedd meg a szimpatikust, ne rugózz rajta napokat, nem éri meg a rááldozott időt.

(#9011) csabiee válasza Varshi (#9010) üzenetére


csabiee
csendes tag

Oké, köszönöm a segítséget! :)

(#9012) Compika


Compika
aktív tag

Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan nyomtatót ajánlani amibe olcsó a patron, nem sokat szoktam nyomtatni.

Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#9013) Slyer


Slyer
senior tag

Sziasztok!

Van egy HP J4500-am az irodában, és meghalni látszik. Nem nagyon akarja felszívni a papírt, szenvedős már. Érdemes lenne javítani, vagy inkább vegyek egy újat? Nem nagyon szeretnék milliókat költeni, napi max 5 oldalt nyomtatok feketében, de tudnia kell színest is, mert néha muszáj. Ja és szkennelni, fénymásolni is tudjon.

Ami kinéztem, az egy HP 1510. Nem tudom mennyire ajánlott darab ez. Nem zárkózom el más, normális gyártóktól sem, ha azt mondjátok az a jó. Kb 20.000 Ft lenne a keret rá. Ha kicsivel többért van jobb, akkor belefér az is!

Köszönöm!

(#9014) Benőke válasza Slyer (#9013) üzenetére


Benőke
őstag

Ha a nyomtató árát nézed csak, hamar pórul járhatsz. Napi 5 oldal nem sok, de ahhoz már elég sok, hogy megnézd a nyomtatási költségeket, mert ez több mint 1000 oldal egy év alatt... napi 5 oldallal számolva ez kb ~1300 oldal.
Inkább a HP 1515 -t vedd meg mert az INk Advantage. Ugyan az csak másik patron való bele 650 -es. Míg a 1510 -be 301 -es. A különbség a nyomtatási költségben van.

(#9015) Slyer válasza Benőke (#9014) üzenetére


Slyer
senior tag

Szia!

Köszönöm szépen a segítséget! És akkor ez a 1515 "ajánlott" kategória, vagy van közel ilyen árban amit még jobb lenne megvenni?

(#9016) Balathruin


Balathruin
veterán

Sziasztok!
Kellene egy multifunkciós nyomtató. Nem lesz túl sok a nyomtatás, a maximum 50 oldal/hónap körül lesz. Árban nem szeretnénk elszállni, jó lenne ha kijönne 20-30-ból.
Mit ajánlotok?

(#9017) Benőke válasza Slyer (#9015) üzenetére


Benőke
őstag

Ha nincs másra szükséged akkor nem. Ha csak nem növekszik a nyomtatási igény.

(#9016) Balathruin

HP 1515. Évente ~2db patront fog megenni, évi 600 oldal mellett.

[ Szerkesztve ]

(#9018) epzon válasza Balathruin (#9016) üzenetére


epzon
őstag

Színes vagy fekete, nyomtató vagy multifunkciós?

Célszerű azt a legolcsóbb mono lézer nyomtatót venned amihez a legtöbb az induló kellék.

(#9019) epzon válasza Slyer (#9015) üzenetére


epzon
őstag

ebben az árban canonokat érdemes még megnézni, azok általában jobbak mint a hp-k, a nyomtatási költségüket nem tudom, de ilyen felhasználásnál szerintem mindegy is

(#9020) Balathruin válasza epzon (#9018) üzenetére


Balathruin
veterán

Multifunkciós és színes.

(#9021) almi


almi
senior tag

Sziasztok!

Írtam már hamarabb is ide hasonló kérdéssel, de most, hogy átolvastam kb az utolsó 1500 kommentet. Kis in néztem pár konkrét típust, ezekről lenne 1-2 kérdésem.

Havi kb. 400 oldal lenne vele nyomtatva átlagban. Azért átlagban, mert van, hogy heti 10-15 oldal csak, de van amikor egyszerre 200-300 is lehet. Kb. a 85%-a feketében menne, de azért tudjon színeset is, mert van, hogy az is kell.
Olyat kerestem, aminek hosszú távon viszonylag olcsóbb az üzemeltetése. (A mostani Canon MG5550 katasztrófa ilyen mennyiségnél.. Pontosan még nem számoltam ki, de havi 1 patron szett nem elég, az tuti. Főleg a feketéből. Már nem kapcsolom ki és be, de mégis annyit takarítja a fejet, hogy szinte színes nyomtatás nélkül kiürülnek a patronok.)
Sok lesz a fénymásolás és fontos, hogy lehessen kicsinyíteni nagyítani a nyomtatóról, másolás előtt.
Az árban ez a 60-80 kb. megfelelő, ehhez még úgy is venni kell egy patron szettet, mert ahogy olvastam a gyárit nem szeretik kellően megtölteni!
A lényeg, hogy nem baj, ha most egy kicsit többet kell rá költeni, de hosszútávon érje meg a nyomtatás.

A következő típusokat néztem ki :
1. [Epson WorkForce Pro WF-5620DWF]
2. HP Officejet Pro 8610
3. HP Officejet Pro 8620

és esetleg egy Epson L550
(Ezt azért írtam utóljára, mert nem kimondottan egy üzleti nyomtató ugye, csak tényleg nagyon jó áron nyomtat.)
No, akkor kezdjük a 2 HP-val. Miben különbözik a 2? Csak annyiban, hogy a nagy tesó gyorsabb és kicsit nagyobb a kapacitása minden téren? Mert akkor nem feltétlen éri meg nekem azt a +15k-t.

Az L550-esnél miben mutatkozik meg az, hogy butább a gép, mint a másik 3? (Azt tudom, hogy wifi nincs benne és nem duplex.) Ezzel lehet pl fénymásolásnál kicsinyíteni, nagyítani, stb?

Az első Epsonnál pedi nincs írva, hogy tud PDF-be scannelni. Azt csak kihagyták, vagy ez annyira alap már, hogy oda sem írják?

Most kb ennyi kérdés jutott eszembe, illetve ha valakinek van konkrét huzamosabb idejű tapasztalata a fenti gépekkel, ( fekete, színes lap nyomtatásának ára, jó minőségű után tölthető tintával való nyomtatás ára, beszerzése stb.) azt szívesen meghallgatom.

Köszönöm!
Üdv.
almi

(#9022) epzon válasza almi (#9021) üzenetére


epzon
őstag

Nézd meg: EPSON L550
EPSOn WF-5620

amtől az 550-nem túl üzleti
- lassabban nyomtat,
- hiányoznak belőle a fejlett szolgáltatások (pl wifi, duplex, scan to funkciók, menedzselhetőség)

az 5620 tud pdf-be szkennelni ez tényleg alap tudás, mert ez nem a készüléktől függ hanem a szoftvertől amivel szkennelsz. Ha azt kérdezed hogy a direktben pendrive-ra mentve tud e pdf-be szkennelni na azt nem tudja azt már az 5690 tudja

amiben jobb az epson a hp-tól
vízálló tinta -nem kenődik vízbe márthatod a nyomatot az rajta marad a papíron
két bemeneti papírtálca
tartósabb nyomtatófej

(#9023) almi válasza epzon (#9022) üzenetére


almi
senior tag

Nézegettem most a videókat. A HP olcsóbb, és a nyomtatás is olcsóbbra jön ki vele, jó, nem sokkal, nem egészen 1 ft-al. Viszont az Epson gyorsabban dolgozik, mint a HP az biztos.

No, át kell ezt még gondolni egyszer! :)

Köszi a segítséget!

(#9024) Benőke válasza almi (#9021) üzenetére


Benőke
őstag

HP -ra szavaznék.

Egyszerűen nézd meg hogy mennyiért tudod beszerezni a nyomtatáshoz szükséges patronokat és, hogy azzal milyen lap költség érhető el. 5 év távlatában, +-20k a nyomtató vételárán nem biztos hogy számít, ha annyival olcsóbban nyomtat, hogy 1 év alatt behozza az árát.

Nyilván az L550 lesz a legolcsóbb. Kérdés, hogy a funkciókat amiket szeretnél tudja -e?
A leírás szerint a kezdő csomagban található fekete festékkel eleve 12k oldal nyomtatható.
HP és Canon esetében ilyen bőkezűséget még nem láttam :)

Epson 5620 -as kicsit drágábban nyomtat mint a HP.

ha az L550 nem megfelelő a HP felé húznék. A két felsorolt nyomtató között igazán a sebesség a különbség a második azaz drágább javára, nyomtatásban, másolásban. HA egyszerre sok kell, és jó ha gyors, akkor a második kell neked inkább.

Esetleg figyelmedbe ajánlanám még a Canon MAXIFY MB5050 és MB5350 -t.
Oldal költségben HP alatt vannak néhány fillérrel. Árban 60k és 80K.

Nekem a kistesó van a Canon 2050 -es.

(#9025) LanyUs


LanyUs
senior tag

Sziasztok!

Egy wifis, multi színes lézernyomtatót keresek a szüleimnek otthoni felhasználásra. Heti pár színes oldalacska és tudjon jól fénymásolni egyszerű kezelhetőséggel. Tintasugaras hulladékok már nem érdekelnek a legutóbbi "tuti" hp 5525 után, amit csak eredeti patronnal használtunk és 1,5 éven belül kuka :W :W Abba az irányba most ne menjünk el, hogy másnak tökéletesen megy 10 éve a tintás. Rendben, akkor használja és örüljön. Nekem már a 3. döglik, így befejeztem velük.

A melóhelyen van egy samsung, ami brutálisan sokat ment/megy problémamentesen, ezért első körben a márkából választottam. [link] Samsung SL-C460FW ( 90e )

Mit szóltok hozzá? Van esetleg jobb?

Köszönöm előre is!

(#9026) lockdown90


lockdown90
senior tag

Sziasztok!

nyomtatót keresek:

- tobb ezer oldal nyomtatas
- multifunkciós
- monokrom
- full duplex
- gyors nyomtatás
- lan, wifi, ftp, tavolrol elerheto legyen
- scanneles pdf-be
- nagyon olcso fentartas
- hasonlo funkciokkal mint a WF-5690DWF csak szines nem erdekel

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S

(#9027) Benőke válasza lockdown90 (#9026) üzenetére


Benőke
őstag

Több ezer oldal oké, de havi szinten vagy éves szinten kb még is mennyi?
Árhatár érdekes lenne...

(#9028) lockdown90 válasza lockdown90 (#9026) üzenetére


lockdown90
senior tag

100 alatt legyen mindekepp, havi 1000oldal +-, vegulis WF-5690DWF jo lenne a sok funkcioja elonyos,
de visszaolvastam es ugye szinest is meg kell venni hozza ami azert nem keves penz. csak feketevel meg nem mukodik?!

monokromba nincs ennyi funkcioval biro?

[ Szerkesztve ]

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S

(#9029) Pistiboy88


Pistiboy88
aktív tag

Otthoni fotó nyomtatásra milyen nyomtatót ajanlotok? Már múltkor a lézert kilőttem. Fontos,hogy megbízható legyen,szépen nyomtasson és aránylag olcsó legyen a fentartasa. Márka es tipus is,johet.
Havi 20-40 fényképet nyomtatnánk maximum.
Köszönöm :-)

(#9030) atala válasza almi (#9023) üzenetére


atala
Topikgazda

Én a WF-5620DWF-re, vagy a WF-5690DWF-re szavaznék. Vennék hozzá tölthető kazettákat, és kiváló minőségű tintát hozzá.
Így a lapköltséged 5 Ft alatt van.

(#9031) atala válasza lockdown90 (#9028) üzenetére


atala
Topikgazda

Ezsetleg EZ?
Eredeti kazettával 5 Ft körüli lapköltség.

(#9032) lockdown90 válasza atala (#9031) üzenetére


lockdown90
senior tag

kétoldali nyomtatást tud?

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S

(#9033) Benőke válasza lockdown90 (#9028) üzenetére


Benőke
őstag

A több ezernél azért ennél többre gondoltam.
Ezt egy tintás is elviszi. Annál is inkább mert a Lézerek ebben a kategóriában 100k + -ba fájnak.
Ami alatta van annak meg a lapköltsége olyan hogy nem fogsz neki örülni ~10Ft.

Tintással 3,5-4Ft is megy gyári patronnal.

Fentebb linkeltem a Canon Maxify MB5050 vagy az MB5350

Vagy a szintén fentebb említett HP 8610

Lézerben ami ez alá megy lapköltségben az 100k+ erősen.

[ Szerkesztve ]

(#9034) epzon válasza lockdown90 (#9032) üzenetére


epzon
őstag

tud

gyári 10K-s festék 25 000 + ÁFA hozzá

(#9035) lockdown90 válasza Benőke (#9033) üzenetére


lockdown90
senior tag

Canon MAXIFY MB5350 eleg jonak tunik?!

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S

(#9036) epzon válasza lockdown90 (#9035) üzenetére


epzon
őstag

azért ezek a canonok messze állnak a workforce epsonokhoz képest tudásban

(#9037) lockdown90 válasza epzon (#9036) üzenetére


lockdown90
senior tag

hozzaadott patronnal mennyit nyom a WF-5690DWF?

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S

(#9038) Benőke válasza epzon (#9036) üzenetére


Benőke
őstag

pl? Átolvasva kb nem látszik semmi lényeges különbség.

(#9035) lockdown90
Nekem a kis tesója van. MB2050. Nekem megfelelő.
Drágább az oldalköltség, de keveset nyomtatok ahhoz hogy a drágábbikat vegyem.

[ Szerkesztve ]

(#9039) epzon válasza Benőke (#9038) üzenetére


epzon
őstag

Lassabb, kisebb felbontás, egy papírtálca, kisebb kijelző, kevesebb extra funkció.

és ha láttad volna mindkettőt működés közben, akkor egyértelmű lenne, hogy nem ugyanaz a kategória.

(#9040) Benőke válasza epzon (#9039) üzenetére


Benőke
őstag

Nyomtatási sebesség EPSON - CANON MB5350 20 vs 23 (Természetesen az ISO szabvány szerint)
Felbontás EPSON - CANON 4.800x1.200dpi vs 600×1200dpi
Papírtálca EPSON - CANON 1 vs 2
kijelző EPSON - CANON 10,9cm vs 7,5cm
extra funkció... pl?

Biztos nem rossz az Epson, de a Canon messze nem olyan mint amilyennek beállítod.
Epson ugye alap hangon is 90k+ környéke (90-170k között szór az ára) a Canon 80k.
Ára alapján más kategória is...

Lehet jobb mint a Canon, viszont nem igazak az állításaid, mielőtt állítasz valamit nézz utána...
Konkrétan ezt az Epsont nem láttam, de saját pénzen én nem szeretnék soha többet Epson közelébe kerülni...

(#9041) epzon válasza Benőke (#9040) üzenetére


epzon
őstag

"Konkrétan ezt az Epsont nem láttam, de saját pénzen én nem szeretnék soha többet Epson közelébe kerülni..."

látod látod - nem is ismered de te mégis ki mered jelenteni hogy melyik a jobb. Én láttam mindkettőt és tudom hogy melyik a jobb.

színesben canon 15 - epson 20lap/perc
Papírtálca - epson 250+80lapos hátsó tálca (boríték, csekk tértivevény, recept nyomtatás jobb innen) + 250 opcionális
kijelző - epson nagyobb és okostelon szerű elrendezés és kinézet - azaz könyebben elsajátítható megtalálhatóak a funkciók és 3 cm átlóban azért már jelentős különbség
és duplexben irgalmatlan sokat vár mikor fordítja a papírt

extra funkciók - pl PIN kódos nyomtatás; nyomtatás, szkennelés pendrivere pdf formátumban is, Direct Wi-Fi, távmenedzsment, felhasználói korlátozások, LDAP cíjegyzék támogatás stb.

(#9042) Benőke válasza epzon (#9041) üzenetére


Benőke
őstag

"látod látod - nem is ismered de te mégis ki mered jelenteni hogy melyik a jobb. Én láttam mindkettőt és tudom hogy melyik a jobb."

Látod látod, ha elolvastad volna és nem csak gépeltél volna ilyet nem is írtál volna... Tekintettel arra hogy nem írtam olyat amit állítasz.
Ha megmutatod hol írtam hogy a Canon biztosan jobb, nyersz tőlem 100db söröskupakot. :)
Mertem összehasonlítani neked. Sajnálom, nem akartam lelkedbe gázolni.

Az EPSON hoz fűződő tapasztalataim alapján engedtessék meg nekem, hogy a magam számára eldönthessem nekem mi a jó.

Színes nyomtatásban gyorsabb. Egyébként mivel kizárólag fekete nyomtatásról volt szó így ezt nem tartottam fontosnak. Meg sem néztem...
Mindegy hogy hívják a papíradagolót kettő van a Canon esetében is.

Kijelző. Okostelefon elrendezésű? Na ezt fejtsd ki egy litániában hogy milyen ez és az adott menü miben egyszerűbb tekintve hogy doridon pl évente felforgatják az egészet. JA hogy ikonok vannak? Nem tök mindegy milyen a menü? Persze jó ha jobban látszódik... Nagyobb jobb nyilván.
Használtam már én is pár fajtát soha nem volt gond megtalálni amit kerestem, még érintő kijelző nélkül sem.

Duplexben sokat vár? A Canon biztosan nem. Kis tesóját használom, ez szintén nem igaz.

Azért a nyomtatást, scann funkciót extra ként feltüntetni hát érdekes. Nem találkoztam még olyan géppel ami nem tudta volna. Wifis esetén leírod hogy wifi nyomtatás? Ebben mi az extra. Minden Wifis tudja. A többi extra funkció valóban...

Figyelmesebben, és ne mellé lövöldözve ha megkérhetem.

(#9043) epzon válasza Benőke (#9042) üzenetére


epzon
őstag

nem mindegy hogy milyen a papír adagoló mert alsó tálcából nem fog felvenni normál papíron kívül semmit
nem a nyomtatás és szkennelés extra funkció, hanem hogy közvetlenül pendrivra pdf formátumban/ból tudja ezt

de bizony a canon sokat vár, szárítja a papírt, tapasztalatból mondom

ha tudnád mi a direct wifi akkor nem írnál ilyet (router nélkül közvetlenül az eszköz - telefon, táblagép, laptop - össze tud kapcsolódni)

ismerem ezeket az epsonhoz fűződő tapasztalatokat... biztosan kínai tintával használtad ami tönkretette... és innentől kezdve bármit gyárt az epson az csak sz.r lehet...

(#9044) Benőke


Benőke
őstag

Zacskós tej, zacskós kakaó, és itt a zacskós tinta. [link]

(#9045) lockdown90 válasza Benőke (#9044) üzenetére


lockdown90
senior tag

:C :C

[ Szerkesztve ]

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S

(#9046) Varshi válasza Benőke (#9044) üzenetére


Varshi
aktív tag

Ott van előtted képileg, ahogy injekciós tűvel fecskendezik bele az ugy. tintát? :))

(#9047) qwertly


qwertly
addikt

Sziasztok!
Kérdésem lenne,hogy max. 80000FT kiskereskedelmi árig,milyen multifunkciós nyomattót tudnátok ajánlani?Egy kis boltba lenne.

[ Szerkesztve ]

(#9048) epzon válasza qwertly (#9047) üzenetére


epzon
őstag

Szia

EPSON WF-5620DWF
3 év garancia
megfizethető üzemeltetés
és mindent tud

(#9049) qwertly válasza epzon (#9048) üzenetére


qwertly
addikt

Szia!
Köszi,de mint írtam max 80000Ft a keret ez pedig bőségesen fölötte van.
Úgy-hogy kis üzletbe milyen multifunkcionális nyomattót érdemes venni lézereset vagy tintásat?A fent említett összeg értékben. :R

(#9050) epzon válasza qwertly (#9049) üzenetére


epzon
őstag

85000 Ft bruttó szerintem ez még ez a kategória

de kérdezd meg őket hátha tudnak valami akciót: echoprint

lézeresek drágábban dolgoznak mint a tintásak és jellemzően kevesebbet is tudnak.
ha nagyon nagyon ritkán nyomtatsz akkor érdemes a lézert, ha napi heti rendszerességgel használod akkor jobb a tintás

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.