Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#9822) dehecked


dehecked
tag

Hi all!
Szeretnék laptopot venni és ehhez kéne a segítségetek.
Mindenképpen új készülék kell. Ezen kívül hordozni fogom egyetem és otthon között buszon, szóval szükséges a strapabíró kialakítás. Az előző gépem (Acer Aspire) sajna kicsit recsegett egy idő után, de nem vágtam teljesen tönkre vele szóval a fémborítás nem elsődleges csak ne essen szét buszozástól értitek :D
Bármilyen márka szóba jöhet. Árat nem tudok nagyon pontosan behatárolni, mivel most lesz a középiskolai ballagásom és nem mondtak előre semmit :) (kb 150-200 között de csak jóslás)
Felhasználási terület: fullhd videók nézése, netezés, flash játékok, programozás (pascal,c++,c#,java,android), illetve videók vágása (off: ehhez ajánlhatnátok egy jó progit vegason kívül esetleg), illetve régebbi játékok használata (pl spellforce, cs:s, dragon age, PoP, Dark Messiah, stb. szóval nem nagy igényűek)
Inkább húz a szívem az Intel felé, de VGAból meg Radeon a favorit szóval nem tudom ez mennyit könnyít/nehezít de ez lenne ideális felosztás. 2 gb ram fölé nem szükséges menni csak ha olyan a konfig gyárilag, illetve vinyó az nagy kéne szóval bele kell kalkuláni egy nagy külső winchestert is ha 500as alatti a gyári. méret tudom ez baromi fontos: 14 és 16 col közötti kéne. Min felbontás: 1280*800.
Előre is köszi a segítséget mindenkinek
Dávid

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.