Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#49303) mclaren777 válasza agemate (#49302) üzenetére


mclaren777
senior tag

Igen, mind2 prociban 2 MB L2 van, de tudtommal ez magokhoz van rendelve, nem közös mint pl. Phenom L3 cache-ja, tehát a 240-es 1 magjára 1 MB L2 jut, míg a 630 1-1 magjára csak 512 KB - én ezt keveslem, mert ezt pl. mostani Bartonom is tudja :)
Vagy nincs túl sok jelentősége? pl. Celeron - Pentium viszonylatban ez azt hiszem eléggé érződőtt :D

Igen, valóban jónak néz ki a Geil 1333/cl7 és most nem sokkal több mint egy csupasz Kingmax/Kingston, viszont nincs support listbe, ellentétben pl a Kingston-al, meg olvasgattam is GigaAM3-Geil kompatibilitási problémákról (Neked működik meg sokaknak is, nekem ki tudja lehet pont nem fog menni), na most nekem ez azért lenne gáz, mert webshop-ból rendelem szerelés nélkül, így ha véletlen nem működik együtt a LAP+RAM viszont külön-külön tökéletesek, akkor gondolom bukó van, emiatt a bolt nem cserél :) környezetemben nehezen passzolnám el normál áron az igy kimaradt RAM-okat.
Tehát szeretnék inkább biztosra menni, viszont amihez ragaszkodnék az az 1333/ CL7 alapfeszen, +DualChannel.

A WD nem rendszernek lesz, hanem tárolásra.

Venném én a GHN-t is, de +5k, inkább veszek 1-2 plusz kábelt :)

Házam típusát sajna nem tudom, de Codegen-re tippelek, kb 6 éves, de jó tágas, ATX, hátul egy 8 cm-es rendszerhűtő, asszem előlap mögé is mehetne venti, csak kicsit meg kéne bontani. Ha nem muszáj nem vennék most házat, esetleg csak akkor ha mérföldekkel csöndesebb, pormentesebb, szerelhetőbb lenne :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.