Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12065) LógaGéza


LógaGéza
addikt

Üdv!
Megosztanám veletek, mint kezdő mecha bill használó a tapasztalataimat.
Egyik kedves fórumtársunk segítségével (innen is köszönöm 7 :R ) hozzájutottam egy Ducky Zero billentyűzethez, Cherry MX Brown kapcsolókkal. Kibontás után első hatalmas döbbenet a súly volt. Jóval nehezebb mint eddig bármelyik billentyűzetem, nálam ez is egy pozitívum.
Használatba helyezés után éreztem a különbséget, teljesen más már csak a szimpla fórumposzt írás is. Nem vagyok egy nagy gyorsíró világbajnok, de még én is észreveszem a különbséget. Főleg a hangjában, ez nekem kicsit hangos, de nem maga a kapcsoló, hanem az, hogy teljesen lenyomom a gombot, és ahogy leér az kattan. Már kezdem megtanulni, hogy nem kell annyira lenyomni a billentyűket, hogy értse mit akarok, ezáltal csökken a hang is - tervben van mondjuk az O-Ring vétel is a közeljövőben.
A billentyűket amúgy nagyon kellemes lenyomni, látszik, hogy nem gagyi anyagból van.
A másik ami egy kicsit más, az a US ANSI kiosztás. Bármilyen furcsa, egy pillanatig se volt furcsa, hogy ezt kell használnom. Ha egy kicsit is tud valaki "vakon" gépelni, azáltal, hogy mégjobban rá lesz kényszerítve, napok alatt hatalmasat fejlődhet ebben az irányban - így jártam én is.
Röviden, nem bántam meg, hogy ennyit kiadtam egy billentyűzetre, remélem hűen kiszolgál még pár évig.

Viszont lenne még 1 kérésem.
Mivel elég messze vagyok Pesttől (Békés megyei vagyok), és elég ritkán jutok is fel, valaki tudna segíteni O-Ringek beszerzésében? Köszönöm előre is! :R

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.