Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:47:56

LOGOUT.hu

Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9366) dgyuri0123 válasza galaxys80 (#9365) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

A box valóban kínai, de az Amlogic processzort az USA-ban fejlesztik Kaliforniában....is. A mostani lejátszómba korrekt alkatrészek, korrektül vannak beépítve. Megnéztem a belvilágát és el kell mondjam, teljesen rendben van a nyák + a forrasztások. A külseje gagyi műanyag, de ezt leszámítva semmi gond vele.

Visszatérve a képminőségre... Vannak ominózus jelenetek amiket fejből tudok, hogy melyik filmnél hol jött zavarba a Realtek processzor. LCD sem a legjobb etalon, mert mozgás közben keni a pixeleket, így nem fogod látni hogy zajosodik a kép. De nyilván nem is fontos hogy jobb legyen, ha most nem látod a hibáit. Ez egy kétélű dolog.. Én észrevettem oleden, összehasonlítottam, akkor még egy Kodi-t futtató kínai sz@rral és egyértelmű lett az eredmény. Sokszor próbára tettem a Med-et oda - vissza és soha nem volt kérdés, melyiknek jobb a képminősége.

Egyetlen konkrét példát mondanék: Alien Covenant... mikor mennek felfedezni az új bolygót és közben látják a letarolt erdőt/hegyoldalt... ahol áll egy hatalmas kettétörött fa, ég felé meredező csonkkal. Na itt a fa letört élei mellett/körül és a kérgén gyönyörűen szétesik a kép és csúnyán zajosodik plusz a füves hegyoldal is bezizzen.
De lenne még ötletem: Samsara, Baraka, stb, ahol szintén sok helyen "bezizzen" a kép, hol a táncosok, hol épületek élei, hol meg sivatag dűnéinek élein. Planet Earth szintén...
Fontos: 1080p-s MKV-k, nem BD25/50. Ergo, kicsivel alacsonyabb a bitráta, így többet kell dolgoznia a processzornak. :) Nem bántásból mondom, hidd el.. Peace. :R

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.