Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15488) PociAti válasza eFeMeR74 (#15478) üzenetére


PociAti
senior tag

(#15478) eFeMeR74
"Csak 1 kérdésem van.
Van ilyen rollered?"

Van. Több, mint 1 éve és kb. 1.200 laza kilométerrel ezelőtt vettem ilyen, legfeljebb 100 kg teherbírású Xiaomi 1S rollert. Firmware kivételével minden az eredeti.

63 kg vagyok, ha 10 kg súlyt viszek magammal látványosan megérzi a roller, teljesen máshogy gyorsul. De most nem erről van szó.

"És had én döntsem el mit ajánlok.
Majd az információkkal akit érint eldönti mit kezd."

Pont ezért fogom hangoztatni, hogy ne hallgassatok ilyen emberekre!

(#15480) Somatom,
hackelés kifejezést nagyjából annyit tesz: más viselkedést kihozni az eszközből, mint amit azt a gyártó eredendően megalkotott. Ez rendszerint a "védelem" kikerülésével érhető el.

Ha egy 25 km/h sebességű rollerből valaki többet passzíroz ki, azzal az akku, a vezérlő élettartamának csökkenését kockáztatja (ennyi extra amortizáció sokaknál belefér). A kellemetlenebb eset az, amikor a fékrendszer nem követi le a sebesség növekedést, és az így létrejött alulméretezettség már veszélyes szintet ölt. De vannak olyan módosítások, hackelések, amik nincsenek negatív hatással a rollerre. Szóval hackelés, nem feltétlenül "bűnözés", vagy károkozás. Én a tempomat bekapcsolásának idejét vettem alacsonyabbra, az indulási sebességet 3 km/h-ra, és a Drive mód sebességhatárát kb. 26 km/h-ra (20 helyett). Néha szükségem van 20 km/h fölötti sebességre, de a Sport mód indokolatlanul dinamikus alattam, kíméletesebb a Drive mód.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.