Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2520) harry válasza Integra (#2519) üzenetére


harry
veterán

Hogy érted, hogy hirtelen? Vagy, hogy edzenék 28-cal, ha nem veszek egy ilyet? :D Edzésen kizárt, hogy olyan tempó mellett akár gondoljak is rá. De otthon pont, hogy (ha végre rávenném magam) rövidebb edzéseket tartanék, avagy tudnám a nagyobb súlyhoz igazítani. És ez az, hogy nem tartósan ugrana a terhelés, ezt csak néha, kiegészítő jelleggel használnám otthon unalmamban. Te is írod, hogy néha nyomogatsz bele a 28-ba, nekem is valami hasonló lenne a célom, ha otthonra vennék egy bogyót (kisebbel sem edzenék többet, legfeljebb néha rávenném magam a tesztre)

2-3 snatchet sikerült végrehajtanom 32kg-mal, 28-cal akkor lehet menne 20 ismétlés is :D Gondolom is, hogy sok lenne snatchhez... de egykezes swing, magasra húzás, ilyesmik mennének vele, amivel lehetne gyúrni snatchre.

Nem akarok mindenképp a 28-as mellett kitartani, csak mintha pont azzal érvelnél ellene, amivel alá lehetne támasztani :D De most jut eszembe, hogy ismerősömnek van egy, azt lehet elkérem tőlük egy-két hétre, aztán meglátom, mit tudok vele alakítani.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.