Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16055) 0karmacoma0 válasza DaveNo1 (#16054) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A nagy részével totálisan egyetértek, főleg a warriorors dologgal. Én még belevenném azt is, hogy ezt a játékot nézni sokkal jobb mint játszani.

Nincs last hit, ami csökkenti a reage-elést, cserébe dög unalmas az early game. Közepes szinten nincs túl sok értelmes rotáció, így kb passzívan szívod az xp-t és nem döglesz meg. Van pár hero akivel ki lehet zónázni/harassolni az ellenfelet xp range-ből de kb ennyi. Jönnek az objective-ek, ott meg ugye esélytelen időhúzássá alakul a játék, ha valaki elbaszta az elejét és talent hátrányban vagytok. Ezért is szeretem a dragon shrine/Spider mapek-et. Azokon ha jól rotálsz nagy előnyt szerzel, míg a többi pálya eleje nekem nagyon unalmas. Nagyon bízok a nuclear launchos térképben, mert az is hasonlónak tűnik. Kicsit leegyszerűsítettem ezt a részét, de remélem érthető mire gondolok.

Nézni a teamfightok miatt jó ezt a játékot. Tetszik, ahogy egymáshoz és az ellenfélhez képest pozícionálnak a játékosok roletól függően. Nem feltétlenül jobb, de nagyon más mint egyéb moba-k kaotikusabb csatái. Játszani már kicsit más ezt, mert a megnyirbált mobilitás miatt totálisan rá vagy utalva, hogy a tankod jól helyezkedjen, a support range-ben legyen, a többiek jól lőjék a stunokat/nuke-okat. Ez elég ritkán jön össze. Ezért is szerettem a régi Zera-t, vele tényleg lehetett egyéni csapásokat mérni, felderíteni, folyamatosan roamolni. Most kicsit megkötve érzem a kezem. Totálisan jó így a játék, ez a legnagyobb fegyverténye, de egyedül játszva néha baromi idegesítő. Itt jön be a warriorors probléma. A Blizz így találta ki a játékot, de képtelen bővíteni az egyik nélkülözhetetlen role-t.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.