Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16054) DaveNo1 válasza holozis_HUN (#16053) üzenetére


DaveNo1
veterán

Khaldor a videójában jól összefoglalta a problémákat, emellett:

- Túlságosan rá vagy utalva a csapatra, ami random emberek révén nem feltétlenül jó. Így hiába vagy legjobb a meccsen ami minden statisztikán látszik, ha kikaptok pontokat buksz, ami nem fair szerintem. Az hogy a játék csak és kizárólag a W/R-t nézi nagyon gáz így két év után.
- 2 éve játszok kb. és és alfa utolsó fázisa óta nem volt Hard MMR reset, emiatt iszonyat sok béna játékos van relatíve magasabb szinten, nagyon sok jó játékos meg alacsonyabb szinten.
- Sokan abbahagyták, ezek jobbára jó játékosok, ami meg is látszik a meccsek minőségén.
- Nagyon unalmas még mindig a 2 évvel ezelőtti hősökkel játszani, kellene legalább 4-5 Muradin/ETC szintű solo tank, további 2-3 erős solo support (Aurielt legalább már sikerült eltalálni), és 3-4 erős ranged assassin. De ezek helyett adják ki sorra a rossz bruiserek, és gyenge assassinokat. Konkrétan solo tankot nem adtak ki Johanna óta, ami 15 hónap.
- Disconnent rendszerrel még mindig nem tudtak mit kezdeni.
- Season rewardok nevetségesek, 3 hónapért kapsz maximum 2k goldot, egy gagyi mountot, meg egy senkit sem érdeklő portrét. Ennyi idő alatt nem meta hősöket fel lehet húzni QM-ben/unrankedben legalább 9-re és több goldot tudsz keresni velük, leértékelve 5 euróért meg sokkal jobb mountokat kapni.

Ami engem nem érint:

- Játékosok lenémítása mindenféle vizsgálódás nélkül. Sok játékost azért némitanak, mert hülye kretének reportolják őket, a hülye kreténeket meg egyáltalán nem némítják le. Silence rendszer körül már elég nagy zúgolódás van.
- Új játékosoknak még mindig költséges a játék, magas a belépési korlát, így nem meglepő, hogy csökken a játékos szám.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.