Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7651) scope2007 válasza Pottyos1 (#7636) üzenetére


scope2007
addikt

nálam is volt ez a hiba... de rájöttem a megoldásra [legalábbis nekem az]....
próbáltam vlc, bsplayer.. stb stb, de mindegyiknél az volt hogy lefagyott a lejátszó vagy kellett várni vagy fél percet mire a pörgetett résznek a képét egyáltalán behozta.... nem a gép hibája/vagy kevés neki a vas, hanem egyszerűen maga a wmv lét :D
ezek voltak a wmv tulajdonságai:
Teljes adatsebesség: 20 Mbps
Legnagyobb adatsebesség: 19,9 Mbps
Szélesség: 1 920 képpont
Magasság: 1 080 képpont
Képarány: 16:9
Képkockasebesség: 29,970 fps

fogtam egy remek konvertáló programot... és ugyan ezekkel az értékekkel átkonvertáltam avi-ba... és lám fullra ugyan az a minőség csak aviban máris pörgethető oda-vissza, mindig egyből játssza onnét a videót... azóta semmi ilyen problémám nincs.... mindent aviba átnyomtam... [kb 2éjjel át is kódolta őket, de megérte] ajánlom hogy te is próbáld csak ki.. szerintem tuti megoldás

[ Szerkesztve ]

CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii

(#7652) stevve válasza Pottyos1 (#7639) üzenetére


stevve
nagyúr

Pontosan milyen az a Wmv HD film? Innen szedj le egy 1080p sample-t és nézd meg. Ha ezzel megy, akkor a filmek a hibásak, amik nem mennek.

(#7653) WonderCSabo válasza stevve (#7650) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Köszönöm a választ.

Maga a Blu-ray szabvány és az AVCHD specifikáció is mind megszabják, hogy milyen lehet egy-egy sáv - mert ugye filmeknek azért közel azonos minőséget kellene hozni mindhárom kódolással. Az MPEG-2 transport az alap és azt tömörítik tovább, ha kell vagy akarják.

Ezt viszont nem teljesen értem. Szóval betömörítik MPEG-2-be, ami kb. teljesen betelíti a lemezt, és azt tömörítik tovább H.264-be, vagy VC-1be, ha akarják? Természetesen gondoltam, hogy nem olyan egyszerű, de iszonyat nagy a különbség.

(#7654) stevve válasza WonderCSabo (#7653) üzenetére


stevve
nagyúr

A nyersanyag logikusan valamilyen "raw" formátum, amit általában MPEG-2 be is betesznek mielőtt AVC-re kerülne a sor. Több transzkódoláson áteshet egy film, mire végleges színteret, formátumot kap. Lehet prózai oka is annak, hogy MPEG-2 kerül a lemezre, miszerint nem akarnak vagy nem tudnak fizetni a további kódolásért, utómunkáért. Viszont sokszor az a helyzet áll fenn, hogy a film hossza, komplexitása szinte megköveteli az AVC-t. Ilyenkor általában próbálnak a plafonhoz, a 40 MBps-hez közelíteni, hogy a minőség a legjobb legyen és nem a tömörítés a fontos. Persze kalkulálniuk kell a hangsávokkal, extrákkal, lemeztípussal, stb., tehát egy film méretét, kódolási paramétereit már a producerek is befolyásolják, még mielőtt eljutnának a tényleges kódolásig.

(#7655) PuMbA válasza stevve (#7650) üzenetére


PuMbA
titán

Úgy értem,hogy a BD szabvány mit enged meg. A BD-n használt H.264 esetén nem kódolhatnak olyan beállításokkal,mint egy x264 ripnél.

[ Szerkesztve ]

(#7656) tdd587 válasza WonderCSabo (#7247) üzenetére


tdd587
őstag

Üdv mindenki,

1080@24p próbálkozással hogy álltok? Nekem az EVR sync renderrel végre valahára sikerült megcsinálnom a tökéletesen folyamatos lejátszást. Ehhez 24Hz-re állítottam a kimenetet, EVR sync render, Synchronize video frame rate to display refresh rate, 60Hz-es vetítő révén pedig Target sync offset 13ms. (Ha jól rémlenek a számok.) Ezzel rövid tranzienst követően tökéletesen folyamatos lejátszást élveztem... volna. Sajnos olyan 20 perc után már nagyon észrevenni, hogy az SPDIF-en kiadott audio elcsúszik. Sajnos ezt írják is itt, megoldást még nem találtam rá, az AC3filter csak konstans eltolást tud, itt pedig folyamatos elcsúszást kellene visszakorrigálni.

A powerstrip-es megoldást nem próbáltam, nehézkesnek tűnik, meg ugye az SPDIF out of sync probléma ott is fennállna, tehát értelmét sem láttam, a 24p-t az első megoldással is sikerült elérnem. A harmadik opció meg érdemben nem csinál semmit, eddig sem akadt meg nálam látványosan a kép.

Szóval kérdés, hogy az SPDIF passthrough előtt lehet valahogy visszaszinkronizálni a hangot a képhez? Természetesen szeretném elkerülni a veszteséges átalakítást (egy DTS-->Ac3 nekem már a horror kategória).

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#7657) stevve válasza PuMbA (#7655) üzenetére


stevve
nagyúr

Ja, sejtettem én, hogy egyről beszélünk... csak én hosszabbra vettem a figurát. :K

tdd587:
Az a gond, hogy a szinkron fenntartásához folyton, úgymond, el kell rontani a lejátszást és emiatt lép fel a csúszás. A pulldown, meg ilyesmik egy-egy keretet többször villantanak fel, mint a többit és ez nyilván a hangsávokban is érezhető lesz egy idő után. Ha pedig elkezd csúszni, akkor arra egy külön logikának kell figyelni, hogy mindig ütemezze. Szerintem PC-n ilyesmit egyelőre nem lehet vagy legalábbis én nem találkoztam hasonlóval.

[ Szerkesztve ]

(#7658) tdd587 válasza stevve (#7657) üzenetére


tdd587
őstag

Most nézem a ReClock nevű filtert, de egyelőre nem világos, hogy jó lesz-e nekem. Úgy tűnik azt erre találták ki, viszont ha nem hagyja békén a DTS-t, akkor nálam felejtős... de ez még nem derült ki a doksijából, folyton Ac3-ról van szó, azt nem kell dekódolnia, szóval ott lehet játszani 32ms audio csomagok ismétlésével/kihagyásával.

Na még művelődöm tovább...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#7659) Thom!


Thom!
veterán

DTS>DTS-HD, DTS-MA
DD> Dolby TrueHD

között mennyi hangbeli különbség van vagy csak marketing az egész? nincs egy vájt fülem, de azért DD és DTS között ha jó az anyag érzem a különbséget...

(#7660) stevve válasza tdd587 (#7658) üzenetére


stevve
nagyúr

ezt eddig nem ismertem, de ha beválik, akkor jelezd. :)

Thom!:
Van különbség, nem hiába védett sávok. Ha hallod az Ac3 és DTS közötti különbséget, akkor hallani fogod a HD hangsávoknál is. Jó hangrendszeren nagyon jól szólnak. :K

[ Szerkesztve ]

(#7661) Thom! válasza stevve (#7660) üzenetére


Thom!
veterán

MPC-HC mikor tudja majd mkv rejlő HD hangokat HDMi továbbítani?
Intel GMA HD + olyan erősítő ami tudja HD hangokat kezelni, továbbítja HDMi-n az erősítőbe a HD hangokat?

(#7662) stevve válasza Thom! (#7661) üzenetére


stevve
nagyúr

MPC-HC csak TrueHD-t tud rendesen kitolni (de nem a Halli splitterrel), DTS-HD-t nem, csak a core--t belőle.

Igen, a GMA HD képes továbbítani az erősítő felé a HD sávokat. Ez a művelet eleve megköveteli a HDMI-t, így máshogy nem is menne.

(#7663) Thom! válasza stevve (#7662) üzenetére


Thom!
veterán

DTS-HD,DTS-MA idővel bekerül az MHC-HC-be? Gondolom azért nincs benne, mert az mkv-ben még nem annyira elterjedt ez a forma?

(#7664) stevve válasza Thom! (#7663) üzenetére


stevve
nagyúr

Azt nem tudom, miért nincs benne. A DTS-HD esetén a licenc kérdések is bonyolultabbak, talán ezért van "csak" TrueHD egyelőre, az viszont belső codec, úgyhogy félig már megy a dolog. :) Hogy bekerül-e valaha a DTS-HD MA, esetleg a HR? Fogalmam sincs. :(

(#7665) tdd587 válasza stevve (#7662) üzenetére


tdd587
őstag

Ezt hogyan? Történetesen szedtem összem olyan koncertet, amiben DTS-HD anyag van, de egyetlen mukk nem jött ki a túloldalon, pedig tudom, hogy elvileg a core-nak szólnia kellett volna. Vagy ki kell nyomni az AC3filter-t hozzá?

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#7666) stevve válasza tdd587 (#7665) üzenetére


stevve
nagyúr

Ezt csak az ffdshow audio filterrel lehet, belsővel nem. Akkor a legacy DTS core átmegy.
LINK

(#7667) tdd587 válasza stevve (#7666) üzenetére


tdd587
őstag

Okay, thanks.

Az előbb kicsit régi linket adtam meg, szóval az EVR képes legfrissebb verzió itt van. Ezzel fogok este próbálkozni...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#7668) WonderCSabo válasza tdd587 (#7667) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Sztem nem érdemes próbálkozni vele, én már nagyon sokat kisérleteztem és semmi eredménye nem volt. A megoldás az, hogy 24p-s monitort/TVt kell venni. Vagy 72Hz-eset. Én kipróbáltam az én monitoromon 72Hz-en és gyönyörű sima volt a eljátszás. Sajna max felbontáson a monitorom nem támogatja a 72Hz-et...

(#7669) Thom!


Thom!
veterán

MPC-HC legújabb vs TotalMedia Theatre Platinum 3.0.1.161

nos AMD X2 ketyeg +HD3200 a 1080p filmeknél, DE sokkal jobban folyékonyabban játssza le TotalMedia főleg ha beletekerek ? MPC akad 10mp a kép mire beáll folyamatosra, TotalMediánél nincs ilyen minden OK(ott más gond van :) )?

[ Szerkesztve ]

(#7670) WonderCSabo válasza Thom! (#7669) üzenetére


WonderCSabo
félisten

DXVAsak a filmek? Mert ha igen, akkor nem kéne 10mp-re megakadnia, hiszen a VGA számolja ki. Első hszt ugye olvastad?

(#7671) huskydog17


huskydog17
addikt

Nekem a következő lenne a problémám:

EVR Custom renderer alatt ha teljes képernyőre rakom a filmet, mintha sokkal több erőforrást igényelne, ugyanis ekkor néha beszaggat, még a hang is. Azonban ablakban tökéletesen megy.
Haali Renderer alatt ilyen probléma nincsen, de ott nem olyan szép a kép, mint EVR Custom alatt. Ráadásul Haali alatt nincs Shader használat.

Miért akad EVR Custom módban teljes képernyőn miközben ablakban tökéletesen megy?
720p filmekről van szó és CoreAVC 2.0 mellett.

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#7672) huskydog17 válasza huskydog17 (#7671) üzenetére


huskydog17
addikt

Egyelőre úgy tűnik, hogy megoldódott a probléma, legalábbis ugyanannál a filmnél leellenőriztem és most az jól megy Full Screen módban is.
Annyit csináltam, hogy átkapcsoltam EVR Synch Rendering-re és a Full Screen menüpontban meg bekapcsoltam az Autochange funkciót. Majd még a hétvégén próbálkozom több filmmel is.

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#7673) tdd587 válasza WonderCSabo (#7668) üzenetére


tdd587
őstag

Félreértettél valamit: én megvettem az 1080@24p képes vetítőt már jó ideje, a cél az volt, hogy valóban működjön is a nyamvadt PC-vel. (Az most nem boldogít, hogy blu-ray lejátszóval tesztelték és úgy megy simán.)

Nos örömmel jelenthetem, hogy sikerült. Jobban élek, mint egy éve...

Tehát:

1080@24p képes vetítő
Ati HD4890 VGA
Win7 x64
24Hz kimenet a vetítő felé (simán catalyst alól, semmi trükk)
MPC-HC x86 (x64 most nem jó...)
EVR sync render (sync video to display, freq adjustment 0.0012, target sync offset 13ms, control limits 2ms)
ReClock 1.8.6.4 feltelepít (csak x86 van belőle...)
External Audio Filter-ként hozzád preferáltként (AC3filter-t blokkol, ha van)

És ReClock konfigban:
Audio settings: PCM és bitstream beállít WASAPI Exclusive módba (a bitperfect átvitelhez...), ehhez az SPDIF kimenetet kiválasztja hozzá alatta
Time Stretching-et bekapcsolja (when slowing down és when speeding up)
Accept bitstream formats kiválaszt
Video settings: guess a better media speed bekapcsol
Advanced settings: VSYNC correction mindet bekapcsol

És ennyi. Kb. 20 videóval teszteltem (mind 1080p, 23.796fps, DTS) és tökéletes.

Pár megjegyzés.

A megoldás nem atombiztos, pörgetéstől lepusztul időnként az MPC-HC.
Időnként indításkor folyamatosan szaggat a film és nem simul ki a lejátszás. Újraindítva a lejátszót megjavul.
Nagyon ritkán a bitstream nem sikerül, egy pause majd play megoldja ezt.
A time stretching azért választottam, hogy nehogy újramintavételezze a hangsávokat. Cserébe időnként (elvileg 32ms csúszás esetén) eldob egy audio frame-t. Nos ezt kiszúrni nem sikerült pedig hifista volnék.

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#7674) Thom! válasza WonderCSabo (#7670) üzenetére


Thom!
veterán

5mp akadozik és utána folyamatos lesz kép, persze h DXVA

(#7675) WonderCSabo válasza tdd587 (#7673) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Jah, az más, az persze, hogy megoldható!

Viszont nagyon nem értem, hogy minek a Sync rendererrel és a recklockal bajlódni. Az nem elég, ha átállítod az MPC-HC teljeskpépernyő menüjében, hogy a 24p videókat 24Hz-en nyomassa? :F

Thom!: MPC-HC a legújabb béta?

(#7676) Thom! válasza WonderCSabo (#7675) üzenetére


Thom!
veterán

1701 a vége

(#7677) WonderCSabo válasza Thom! (#7676) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Az télleg elég új. És minden filmnél így van? Sajna nem tudom miért lehet.

[ Szerkesztve ]

(#7678) Thom! válasza WonderCSabo (#7677) üzenetére


Thom!
veterán

ált.
720p-nél ha beletekerek OK.

(#7679) stevve válasza WonderCSabo (#7675) üzenetére


stevve
nagyúr

A hanggal is volt baj, amikor a kép szinkronban volt, azért kell a sok kerülőút. Reméljük, egyszer lesz erre egy integrált megoldás.

tdd587:
Grat! :C Így legalább megy és tudjuk ajánlani másoknak, ha ilyen felmerül.

huskydog17:
Az EVR customnál a resizer mire van állítva? a Full D3D be van pöttyintve?

Thom!:
Ha csak 1080p, akkor CPU is lehet. Milyen procid van?

[ Szerkesztve ]

(#7680) paraszt2 válasza tdd587 (#7673) üzenetére


paraszt2
csendes tag

Jól értelmezem ,hogy ez megoldás lehet a 23fps-es filmek folyamatossá tételéhez? Mert ha igen akkor én is rászánok 1 délutánt......

Hozzáteszem én csak simán paraszt akartam lenni csak valamelyik paraszt elfoglalta azt ,hogy paraszt

(#7681) huskydog17 válasza stevve (#7679) üzenetére


huskydog17
addikt

Az EVR customnál a resizer mire van állítva? a Full D3D be van pöttyintve?

A Resizer "Bilinear" beállításon van. Ha a Full D3D alatt a D3D Fullscreent-t érted, az nincs bekapcsolva, mivel akkor nem lehet menüt használni film közben.

A legutóbbi hozzászólásomban leírtam, hogy hogyan sikerült megoldani, de az előtt így volt beállítva az EVR Custom:
EVR buffer: 5 (alapértelmezésben 9-en volt)
Reinitialize when changing display: kikapcsolva
Alternative Vsynch: kikapcsolva

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#7682) Thom! válasza stevve (#7679) üzenetére


Thom!
veterán

AMD X2 5050e

(#7683) shiliquar


shiliquar
csendes tag

Helló mindenki

Lehet tudtok nekem segíteni
720 p -s filmet játszok semmi gondom nincs , ha 1080 ast akár p -st akár i - st,
akkor pedig szemcsés a kép .
próbáltam már több lejátszót is de mindnél ez van .
szóval akinek van ötlete azokat várom
előre is köszi

(#7684) stevve válasza huskydog17 (#7681) üzenetére


stevve
nagyúr

Érdekes... én is átállítom otthon este, de eddig ilyet nem nagyon tapasztaltam, bár nem a Custom-ot használom.

Thom!:
Akkor annak mindenképp elégnek kell lennie. Milyen alaplapod van? C'n'Q be van kapcsolva? Ha kikapcsolod, akkor is ezt csinálja? volt nálam egy Asus lapos C2D-s gép, annál voltak hasonló gondok a C'nQ miatt - megakasztotta kicsit a gépet, mert filmezés közben is a legalacsonyabb szinten tartotta a procit.

shiliquar:
Milyen lejátszót használsz? Tudsz esetleg egy képet (720p és1080p hibás) mutatni róla? Milyen CPU, VGA van a gépedben? Bocs a sok kérdésért, de úgy könnyebb kitalálni az okokat. :)

[ Szerkesztve ]

(#7685) Thom! válasza stevve (#7684) üzenetére


Thom!
veterán

cnq bevan kapcsolva!!!

semmi változás no mind1

[ Szerkesztve ]

(#7686) stevve válasza Thom! (#7685) üzenetére


stevve
nagyúr

Eh, kár... akkor egyelőre nincs több ötletem. :(

(#7687) tdd587 válasza WonderCSabo (#7675) üzenetére


tdd587
őstag

A válaszom most is egyszerű lesz: azért mert úgy nem működik.

Egészen pontosan amit most sikerült megoldani:

23.796fps filmeket (az összes blu-ray rip ilyen) kitolni 24.000Hz-et fogadó megjelenítőkre, miközben a hang SPDIF-en keresztül megy és szinkronban is marad.

Ez az általam ismert egyetlen megoldás a problémára, azt pedig el lehet felejteni, hogy 24Hz itt is, ott is, tehát működnie kell, mert NEM működik, egy éve szórakozok ezzel. Ezt tipikusan olyanok szokták beírni fórumokba, akiknél nincsen 1080@24p képes megjelenítő, csak az elmélet, hogy működnie kellene.

Zárójelben: az nyílván ugyanúgy nem segít, hogy 48Hz vagy 72Hz, mert hogy az sincs szinkronban a 23.796-al...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#7688) shiliquar válasza stevve (#7684) üzenetére


shiliquar
csendes tag

Stevve
amd phenom quadcore 9950 proci
asus engtx 280

képet most nem tudok felrakni , mert nincs rá időm , majd próbálkozom
de nagyon érdekes , próbáltam bsplayert , windows media playert , classicot , a többi nem jut eszembe

(#7689) tdd587 válasza paraszt2 (#7680) üzenetére


tdd587
őstag

Erre szerintem már válaszoltam fentebb. A 23fps természetesen 23.976Hz, kétszer is elírtam...

Ja és az MPC-HC-ból az utolsó bétát használtam, ami most a 1752-es.

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#7690) shiliquar


shiliquar
csendes tag

na majd esetleg kereslek stevve
köszike addig is

[ Szerkesztve ]

(#7691) WonderCSabo válasza paraszt2 (#7680) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Csak 24Hz-es megjelenítőn lehet megoldani...

tdd587: A 48Hz, és a 72Hz miért ne segítene? Egész számú többszöröse a 24-nek, ergó frankón szinkronba lehet hozni. És nem csak elvben van ez így, ki is próbáltam. Nagyon is tisztában vagyok vele, hogy a Blu-ray ripek milyen tulajdonságúak. Valóban nincsen 24ps megjelenítőm, és csak elméletben tudok róla beszélni, de csak feltettem egy kérdést, mert kíváncsi voltam rá...

shiliquar: Első hszt olvastad? Szinte biztos vagyok benne, hogy a probléma a film grain, amin nem lehet segíteni. A kamerák ennyit tudnak.

[ Szerkesztve ]

(#7692) stevve válasza shiliquar (#7688) üzenetére


stevve
nagyúr

Ez valóban érdekes probléma. Még nem találkoztam ilyennel. :F

VGA driver nem lehet gond?

WonderCSabo:
Nekem az jött le, hogy bármelyik 1080p-s filmnél... de ha grain, akkor a film ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#7693) WonderCSabo válasza stevve (#7692) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Igazad lehet.

shiliquar: Ebben az esetben, írt be a konfigodat az adatlapodba a Cuccok rész alatt. Olvasd el az első hszt, és prübáld úgy. Rakd fel a legújabb dx-et, és VGA drivert. Ha így sem jó, és elég erős procid van, akkor próbáld CPU-val dekódolni.

(#7694) tdd587 válasza WonderCSabo (#7691) üzenetére


tdd587
őstag

Szerintem félreértettük egymást. Én tapasztalatból azt állítom, hogy a 24.000Hz támogatás a kijelzőn önmagában még teljesen nézhetetlen videót eredményez 24.000Hz kimenettel és 23.976fps forrással párosítva. Ezen a 48.000Hz vagy a 72.000Hz kijelző nyilván ugyanúgy nem segítene.

Az persze egy érdekes kérdés, hogy nekünk felhasználóknak ezzel minek kell egyáltalán foglalkozni, és mégis minek csináltak 24p támogatás címén 24.000Hz kimenetet a PC-re. De az is érdekes, hogy ha a Catalyst-ben bekapcsolom a HDTV supportot (ez az a bizonyos 23Hz, amit olyan nehéz odavarázsolni a dropdown-ba), akkor miért 23.000Hz-et kapok kimenetként... mert az legalább olyan haszontalan, mint a másik érték.

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#7695) WonderCSabo válasza tdd587 (#7694) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Jah. Nálam 72Hz-en nem szaggat a kép, tökéletes, szóval lehet, hogy az Ati driverrel van gubanc. Mondjuk nem is SPDIF-el nézem.

(#7696) Thom!


Thom!
veterán

mkv filmekhez mikor lesz DD/DTS kívül HD hang társítva, mert azért nem veszek erősítőt h csak HDMi menjen ki DD/DTS hang, mert a filmek mást nemigen tartalmaznak mkv konténerben?

(#7697) PuMbA válasza Thom! (#7696) üzenetére


PuMbA
titán

Szerintem még sokáig marad a DTS 1.5Mbit,ami elég jó. A HD hang sokkal megnövelné a filmek méretet.

(#7698) Thom! válasza PuMbA (#7697) üzenetére


Thom!
veterán

:R

(#7699) v2izzy


v2izzy
tag

Üdv!
Van egy Ionos netbook-om és feltettem rá a media player home cinemát, hogy tudjak rajta nézdni hd-t. Viszont mikor elkezdek játszani egy mkv-t nincs felirat, nem észleli a program. Feltettem a directvobsubot és most már van felirat viszont mintha kép elkezdett volna lassulni és most igy elcsuszik a kettő :F
Valaki tudna segíteni hogy mitévő legyek?
Előre köszönöm a segítséget! :R
üdv

http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger

(#7700) kovacszk válasza v2izzy (#7699) üzenetére


kovacszk
senior tag

Nálam bs playerrel tökéletesen működik. Igaz ebben két magos atom van.

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.