Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:56

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7383) EmberXY válasza kovy79 (#7382) üzenetére


EmberXY
addikt

Már megbocsáss, ne vedd magadra az általánosítást, csak azt, amit konkrétan neked címezve írok, személyes névmással. :(

A "tippelgetéssel" mire célzol? Arra, hogy megpróbálsz egy leszűkített intervallumban keresni ahelyett, hogy vaktában kattintgatnál az ömlesztett x ezer levél között? Akkor igen, arra gondoltam. Ezek után meg sem merem kérdezni, hogy nem inkább a random oldalszám beírogatás a tippelgetés? :D

Az nem baj, hogy hiányolod, ezzel együtt én is azt mondtam, hogy elférne, rontani nem rontana rajta, de attól még a legkevésbé hatékony módszerrel gyarapodna a lehetőségeid tárháza. Remélem, hogy a google fejlesztői a topikot olvasva a fejükhöz kapnak, hogy "hú baszki, le vagyunk maradva, tegyük be gyorsan, francba a keresővel, hát már a freemail is tudja...". A 2 hét túlzásnak tűnhetett, de belegondolva, ha a levélszám jópár tízezer, vagy afölött van, akkor te a random oldalnézegetéssel nemigen végeznél egyhamar, de legyen neked igazad, pikk-pakk meglenne, a kereső nem is kell.

És nem, nem játszok meg semmit, csak észérvekkel próbálok vitázni, amennyire lehet, indulatmentesen, heveskedés, személyeskedés nélkül, mivel nem az utcán vagyunk, hanem egy kulturált fórumon.

Összegezve az egészet: neked is igazad van abban, hogy egy plusz funkció megléte valamiféle pluszt jelent, így vagy úgy, de bizonyára nem véletlenül nincs benne. A gmail "nagyban" gondolkodik, régebben (lehet, hogy ma is, nem tudom) az volt a szlogenje, hogy "ne kelljen levelet törölni", következésképpen az évek során bizony sok tízezer, vagy több levél is összegyűlhet annál, aki komolyan veszi ezt, ezek között pedig nem lehet a kereső nélkül hatékonyan keresni. A felületet nyilván ennek fényében alakították ki. Ezzel együtt azt is meg kell említeni, hogy a google-nél nem nagyon adnak a felhasználók tetszésére, ha valamit a fejükbe vesznek, azt megcsinálják, "ingyen van, ne szólj bele" alapon, szóval ha ők nem látják ezt fontosnak, a büdös életben nem lesz ilyen.

DeFranco: én nem vettem még észre, nem sűrűn használtam mostanában. Ha *-ok közé raksz egy szót, részletet, akkor se mutat többet?

Up the Irons!

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.