Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:56

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7359) ledgeri válasza EmberXY (#7357) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Ilyesmit keresnék (inkább várnék el) . Miért? Írom, hogy csak jelenetekre emlékszem. Miért nem keresek hírlevelekre? Mert eléggé sokat kapok eredményül a tipikus hírleveles szavakra. Miért baj ez? Mert ahogy az előbbi (zöld)kép is mutatja nem tudok belemenni 2013-ba egyből csak végiglapozgatva az egészet- akár százasával. Ha csak egy hónapra van erőm akkor újból kell kezdeni+ egy nagyobb számot megjegyezni, vagy ha meg szeretném nézni a korai emaileket, akkor a mostani állás szerint 270-et kelllene kattintanom [az első emailem oldalához 100-assával] (+ potenciális töltésidő), ami a fenti képen látható módszerrel 3 művelet (katt>ír>katt) + töltés... Szerinted melyik az egyszerűbb?

Csak hogy tisztább legyen: nekem a gmailes fiók csak biztonsági mentés a freemailes mögött. Hogy miért csak az, és miért maradt meg a freemail? Nem egyszer előfordult, hogy olyan oldalon regeltem ami pluszt adott, vagy hasonló, több regre buzdító (felhős, 50 GB-os promóciótól kezdve Pöttyös-ig) és nem egyszer előfordult, hogy a freemailre megjött az email, míg a gmailre csak 6-7 úóra multán, ami emailnél picit gagyi... ezért marad el a cimkézés.

+ A keresés találatainak a száma tényleg lehet értelmetlen:

De ha te keresel valamit egy szobában, amiről tudod, hogy benne van abban, akkor nem érdekelne, hogy mekkora is az a szoba?

Összegezve: megoldható, hogy egy fix lapra/napra ugorjak (ami utána tovább lapozható az akörülikre) egyből akár a keresősávban valamilyen formátumot beírva, vagy ezúton is csalódhatok egyet.

[ Szerkesztve ]

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.