Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball

Hozzászólások

(#1151) VinoRosso válasza ROBREGGAE (#1149) üzenetére


VinoRosso
veterán

Arra figyelj, hogy a hole player és a b2b nagyon más, és a hole player Bellinghamnek szvsz egy kicsit gyenge skilljei vannak arra a playing stylrera.

(#1152) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Hogyan lehet szerezni legendás játékosokat? Gondolom pakkokban szokott lenni.

(#1153) TrueGooner válasza ProEvoFan (#1152) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Igen. Minden héten más Legendás/Epic játékosokat lehet megszerezni. Most például Seedorf, Cambiasso, Ze Roberto hármast.

A kérdésre a válasz pedig van egy 150:1-hez szerencsével belenyúlhatsz (Weekly Free Spin), de egyébként Coinért tudsz pörgetni. Szóval gondold ki kiket szeretnél igazán, és gyűjts rájuk. :)

(#1154) ProEvoFan válasza TrueGooner (#1153) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Aha, akkor Seedorf epic az durva nagy szerencse volt.
Gondoltam vannak olyanok is, mint a heti 'hét játékosa' lehetőség is. Az baráti.A 300 coin nem vészes.

(#1155) TrueGooner válasza ProEvoFan (#1154) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Heti 300 coint nem tudsz összeszedni, szóval az, hogy nem vészes attól függ honnan nézzük. :D Ha minden nap belépsz 7/7, és minden eventet megcsinálsz, akkor 150 Coint tudsz szerezni minden héten (Obejctek és Special Campagin nélkül, ami nem mindig van ugye).

Ha mondjuk jön egy olyan Pack, ahonnét BIZTOSRA kiszeretnél nyitni valakit, akkor lehet, hogy meg van 100 Coinból, de az is lehet, hogy 13.500 Coinra lesz szükséged. Szóval elég nagy a szerencsefaktor, de a tervezhetőség, és hogy ha "itt a pillanat", és a kellő Coin birtokában garanciád is van, számomra elfogadhatóvá teszi ezt az egészet. Pláne hogy a játék amúgy ingyenes. :D

Ha már itt tartunk, tapasztaltabb kollegáktól kérdezném... Szerintetek egyesével (100 coin) éri meg nyitogatni a Packokat vagy tízesével (900 coin)? Csak a példa kedvéért, ha egyesével nyitogatom, lehet hogy 500 Coin után kapok Legendát, De ha tízesével nyitom, fixen elmegy rá a 900 Coin. Persze az ellenkezője is fenn állhat, hogy elköltök 14.700 Coint egyesével és egyetlen Legenda sem pottyan ki.

Talán érdemesebb tízesével nyitogatni, de kb. 10 nyitás után érdemes a továbbiakban egyesével próbálkozni, mivel 10 nyitás után már csak 50 játékos van a Packban, így az esélyek is jelentősen megnövekedtek addigra. Ez most lehet összetetten hangzik, de remélem értitek mire célzok a kérdésemmel. Nektek van erre valami taktikátok?

(#1156) ProEvoFan válasza TrueGooner (#1155) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Itt arra gondolok, hogy a heti player of the week pakkból négyet tudok nyitni (egyet az eventből, hármat akár egy csapolt sör áráért, 300 cointért). Szóval ehhez hasonló módon a legendaty játékosok megszerzése nem ilyen egyszerű.

(#1157) TrueGooner válasza ProEvoFan (#1156) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Jaa nem, nagyon nem. :DD

(#1158) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#1155) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Na én most pont rámentem Seedorfra, mert kedvenc játékosom. Először csak a eventeken begyűjtött coinokat toltam el rá, nem lett eredménye. Utána toltam 900 coint rá 10 játékosért, szintén nem jött még speckó játékos sem, ma megint vettem 1050-et és egyesével nyitottam el, jött egy Carlos Soler a legvégén, fantasztikus. :D

Szóval szerintem full random, régebben Dida és Inzaghi 20 nyitásból sikerült. Big Time Maldini is 20-25 nyitásból. Mostanában nem igazán voltam sikeres.

(#1159) TrueGooner válasza ROBREGGAE (#1158) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Persze, hogy random. 1:150-hez esélyed van, ami minden egyes nyitással növekszik. Teljesen random. Kieshet az elsőből is, de lehet hogy a 150.-be lesz.

(#1160) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#1159) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Én próbálgattam mindenfajta "cselt". Van, hogy beletekerek a listába és utána nyomok rá, meg ötödikre nyomok a nyitásra. :D

De igazából tök mindegy. Nálam 25 nyitást megért, viszont többet nem áldozok rá. Mostanában állandóan Milan legendák vannak, annyira még összegyűjteni se sikerült coint.

(#1161) fczolika77


fczolika77
junior tag

Játszogattam ma offline és online. A grafika sokat javult, lassan vissza kell szívnom, hogy szebb a PES 21.
Még egy pici javulás és jó lesz ez. 🙃
Legendás szinten brutális a játékmenet, egy élmény. Tavaly inkább fifáztam, ott soha nem lesz olyan fizika mint itt.

PSN: fczolika

(#1162) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Azért itt is megvan az online betegség :D A játékosok elfelejtenek pontosan passzolni, meg stb. Ugyan az, mint a Fifaban. :D De itt legalább offline jó a gameplay. :K

(#1163) fczolika77 válasza ProEvoFan (#1162) üzenetére


fczolika77
junior tag

Nekem ez a csapatom, bár a játék még nem az igazi. A Possession taktika nem igazán fekszik még nekem.😐

[ Szerkesztve ]

PSN: fczolika

(#1164) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Eredmény: [link]

Most mielőtt egyel feljebb jutottam éreztem megint, hogy húzott vissza a script a feljutás előtt. Dettó ugyanaz a forgatókönyv a jobbhátvéd kimozgatására (érdemes nézni a balhátvédet, az valamiért tudja fogni az embert)

Másik scenario jobbhátvéd elmegy fogni a balhátvédet, a középhátvéd meg kimegy a jobbhátvéd helyére, de miért? Netán, hogy szabad legyen az út a kapuig?

Passzok a csapattárs elé irányítva (szöktetés Y-nal), de végül ténylegesen az ellenfélre passzolva (avagy az eltérés az irányzék és a tényleges passz útvonala közt):

Ennek ellenére feljutottam, de a nyerési sorozatom megszakadt egy x miatt.

(#1165) fczolika77


fczolika77
junior tag

Tök fura, hogy ebben a magas kamera állásban játszol. Enyém is magas, de nem ennyire 😃

PSN: fczolika

(#1166) ProEvoFan válasza VinoRosso (#1164) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Online 10/9 ember ezt a felállást/taktikát tolja.

(#1167) VinoRosso válasza fczolika77 (#1165) üzenetére


VinoRosso
veterán

Sokkal jobban belátni a pályát. A radart nem szeretem mert elveszi a fókuszt a labdáról.

(#1168) fczolika77 válasza VinoRosso (#1167) üzenetére


fczolika77
junior tag

Én ezt használom, radar nekem sincs.

PSN: fczolika

(#1169) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Contract Renewal nagyon lassan jön.
Megszerzésére a Mach Passon kívül van masik mód? Így egy év múlva bajban leszek.

(#1170) fczolika77


fczolika77
junior tag

Ma elkapott az ékszíj! 😃🎮
14 meccs, 11 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség.Volt ebben 6-0-ás és 8-0-ás győzelem is 🙃
Énis kamerát váltottam, Blimp-re és be kell vallanom, nekem is jobban megy így. A csapat is összeállt, vissza álltam kontra játékra.😃🤘

PSN: fczolika

(#1171) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

Én nem szeretem a nagyon távolit, mert szerintem fontos a “közelség” párharcoknál, szereléseknél, vagy labdaátvételeknél akár. Én egy Custom Stadion kamera beállítást használok, szeretem látni az animációkat, de persze meg kell találni az egyensúlyt, hogy a pályát is lássam. :D

ProEvoFan: Szerződést Passról lehet, illetve ha “release”-elsz egy 5*-os Speciális (például POTW) kártyát. De sose lesz annyi szerződésed, hogy elég legyen mindenkire. A csapatod pedig 1 év alatt garantáltan rengeteget fog változni, mert mindig lehet egy kicsit finom hangolni, vagy szerzel valakit akit be akarsz építeni.

Apropó, változtatások… Mondtam ugye, hogy az Arsenalosokat és Bellingham-et be kellene építeni. Hát… Azt hiszem sikerült. :DD Nyomtam is ma két divízió meccset, és sose éreztem ennyire folyékonynak a támadásépítést.

Itt van, hogy nézünk ki:

Messi: Defending: Counter Target. Az volt Vele az előző felállásban a gondom, hogy Ødegard érkezésével kikényszerült balszélső SS pozícióba. Mivel bal lábas is, kevésszer tudtam vele veszélyesen lőni, így ki kellett találnom valamit hogy mint a ketten elférjenek egymás mellett. “Beszorítottam” Őt Ødegard és Saka közé, így nem mozog ki a pálya szélére, nagyon veszélyes, a ball lába pedig egyszerűen gyilkos.

Rice: Attacking: Defense / Defending: Deep Line. Támadásnál is hátrébb helyezkedik, kérve a labdát a CB-ktől, nagyban megkönnyítve a támadás építését. Bellingham pedig folyamatosan a labda 15-20 méteres körzetében van, ezzel extra passz opciót teremtve kb az egész meccs folyamán, BÁRHOL van a labda.

Két meccset nyomtam le online, mind a kettőn 70% feletti birtoklásom volt, közel 100 passzom volt 45 perc után, és egyiken 4, másikon 3 gólt szereztem, Clean Sheet mellett.

Ahhoz hogy ennyire működjön, nem elég a felállás vagy az egyéni instrukciók. Minden játékosnak megfelelő Playing Style kell. Ezért mondom, hogy amikor valaki késznek érzi a csapatát, akkor kell elkezdeni személyre szabni.

(#1172) fczolika77


fczolika77
junior tag

Az én csapatom csak 2873-as,hogy tudnám feljebb tornászni őket?
Itt a 8-0-ás győzelem a Barca ellen, csoda, hogy nem lépett ki a srác. :R

PSN: fczolika

(#1173) BaJaZo válasza fczolika77 (#1170) üzenetére


BaJaZo
tag

Ez mind offline?
Ja, látom, nem. :)

[ Szerkesztve ]

(#1174) Cambi


Cambi
tag

[link] Erre mondjátok, hogy script? :DD

(#1175) ProEvoFan válasza Cambi (#1174) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

:DD Ez kemény! :))

(#1176) fczolika77 válasza Cambi (#1174) üzenetére


fczolika77
junior tag

Helló Cambi, PESklubbos cimbora 😉, ilyet még nem láttam, hogy 3 kapufa egymás után. Emlékszem régen nagy spíler voltál.

PSN: fczolika

(#1177) VinoRosso válasza Cambi (#1174) üzenetére


VinoRosso
veterán

Az :DDD

Viszont lehet érezni, hogy visszavettek belőle rendesen. Meg is szapotodtak a 5-6-7-8 sima meccsek. 3 hónapja minden meccs 1 ide/oda vagy x volt.

[ Szerkesztve ]

(#1178) VinoRosso válasza TrueGooner (#1171) üzenetére


VinoRosso
veterán

Ugyanezt a 3-2-3-2-őt írtam possessiönre júniusban. Második taktika ebben a hszban.

Ha az ellenfél nem rombusz 4-4-2-vel játszik akkor a két szélsőre tegyél deep linet és offensive fullbackeket játszass, azok bírják szuflával a fel-alá futkosást. Rombusz 442 ellen nem kell deep line és lehet szélső támadó is akár a két szélső.
Viszont 2 dmf kell egy anchor man minimum.

Az, hogy elől talpára vagy fejére állított háromszög a jobb attól függ 1 vagy 2 hatossal játszik-e az ellenfél. Ha 1 hatosa van azt jobb bekettőzni 2 amf-el és középen kialakítani a helyzetet, ha 2 akkor meg inkább amf-ss-cf, és széthúzni a 2 dmf-et.

(#1179) TrueGooner válasza VinoRosso (#1178) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Általában a saját csapatomra szabom a taktikám, csak nagyon ritkán az ellenfélhez, ezért váltottam csak most taktikát. Ha reagálok is olykor ellenfelekre, általában meccs közben szoktam.

Az Anchor Man elhagyásától én is féltem kicsit, de a Deep Line Rice, aki a támadásoknál sem lép magasra elég jó stabilitást ad hátul, mivel visszalép Gvardiol és Dias közé. A 2 meccs alatt tényleg úgy mozgott mindenki, ahogy elképzelem, persze lehet, hogy az ellenfelek sem voltak valami acélosak. :DDD
Majd holnap lesz időm tovább tesztelgetni a csapatot, kipróbálom a Deep Line szélsőket, de nekem túl fárasztó taktikának tűnik. Az ilyen még Robi Carlost is kiszokta csinálni, nem hogy egy Saka-t. :D

(#1180) VinoRosso válasza TrueGooner (#1179) üzenetére


VinoRosso
veterán

Igen ebben cserelni kell a két fullbacket 60-70. perc tájékán. Viszont deep line nélkül a 3 védő szélről könnyen bontható. Ha szélső támadókkal játszik az ellenfél akkor meg defensive és LB/RB muszáj, cserébe viszont elég a négyeslánc, az meglehetősen ritka, hogy valaki 4 támadóval jön, de ha mégis akkor marad a 3 CB a LB/RB mellé.

Deep line DMF-en az nekem nem működött jól, szétnyílnak a CB-k tőle ami labda nélkül életveszély, egy jobb játékos észreveszi és rájátszik.
Valahol itt a játék szerintem félreérti a DMF szerepét, labdakihozatalnál szokott ilyen lenni, hogy beállóst játszik a dmf gyakorlatilag, de amikor labdát kell szerezni akkor legfeljebb söprű, betömi a réseket, takarítgat, de nem nyitnak neki a belső védők szándékosan (öngyilkosság lenne).

(#1181) fczolika77


fczolika77
junior tag

Ti nagyon benne vagytok a taktikai részben. Én ezekhez sajnos hülye vagyok. 😐Mondjuk az tegnap feltűnt, Hakimi felzárkózott a támadáshoz és jó nagy zavart okozott az ellenfélnél. Jobban bele kéne ásni magam ebbe,, hogy ki merre menjen, meddig és miért 😃⬆️↗️⬅️↙️↖️

PSN: fczolika

(#1182) TrueGooner válasza VinoRosso (#1180) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Hát de eleve Full-Backek nélkül nyomom.:D Még R. Carlos is LMF posztra van pontozva jelenleg. Igyekszem olyan csapattal játszani akiket kedvelek (Mbappe-t örömmel elhagynám, de annyira OP a csávó hogy “kénytelen” vagyok Őt játszatni, pedig unszimpatikus egy alak). De visszatérve, eszerint alakítom a taktikámat is, és ebbe most nem fér bele, hogy mind a két széle Deep Line legyen, és még 2 csere is elmenjen rájuk. Saka amúgy sem egy nagy spíler védekezésben és staminában sem.

Én nem vettem észre, hogy szétnyílna a védelem a Deep Line DMF miatt. Pont, hogy tök szépen váltanak támadás és védekezés között, labdaszerzés után Rice azonnal lép fel a középpályára. Majd próbálok róla én is valami GIF-et lőni holnap, hogy bemutassam.

Kár, hogy csak 2-2 instrukciót lehet kiszabni, ha korlátlan lenne, akkor az micsoda kapukat nyitna meg… :K

(#1183) TrueGooner válasza fczolika77 (#1181) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Nekem a taktikai része az, ami miatt talán a legjobban szeretem ezt a játékot. Jó lenne, ha mélyebben bele lehetne nyúlni, de így is ki lehet okoskodni működő rendszereket, csak rá kell érezni az összefüggésekre. ;)

(#1184) VinoRosso válasza TrueGooner (#1182) üzenetére


VinoRosso
veterán

Hát ez ellen a meta 4-2-1-3 ellen az nem a legszerencsésebb ha nincsenek szélső védőid. :D

Most pont jött egy ellenfél 4 csatárral, íme az 5 védő amiről írtam: [link]

(#1185) ROBREGGAE


ROBREGGAE
tag

Engem possessionben állandóan lekontráznak, ha ellenfél nyilván quick counterbe tolja.

Próbáltam a két szélsőhátvédet defensivere állítani, de akkor is túl fent van a védelem, illetve állandóan behúzódnak középre, fogalmam sincs miért. Bappé simán átfut mindenkin, esélyem nincs még egy Maldinivel se leszerelni...

Másik opcióm a aktuális dmf-emre, aki vagy anchor man Rice vagy Vieira, Rijkaard defensive-t rakni és/vagy deep line-t.

Tegnap kiestem div4-be, olyan gólt kaptam megint utolsó percben 2-2-nél, hogy Tomori rápasszolta a másik belső védőm sarkára a labdát, ami Haalandhoz került, ami nyilván gól.

Már megint tanácstalan vagyok, érzem mennyire nyom a gép lefele. Pl. volt 2300-as ellenfelem, nagy nehezen megvertem 2-1-re, basszus labdát alig tudtam elszedni tőle, 66-os védője volt, de nem nagyon tudtam helyzeteket kialakítani se sokat. Szóval már azon vagyok, hogy abbahagyom, annyira nem megy a játék, nyilván frusztrál is, hogy nem jönnek a dolgok be, mint pár hónappal ezelőtt.

(#1186) VinoRosso válasza ROBREGGAE (#1185) üzenetére


VinoRosso
veterán

Amit korábban mutattam diagonális 4-4-2-t próbáltad? LB/RB defensive-vel + man markinggal az LWF/RWF-en? Nálam működik a meta ellen, ezt szeretem a leginkább mert ha metázó ellenfelet kapok tudom mit kell csinálni és többnyire nyere is.
Egy anchor man DMF, 1 Box2Box CMF, meg egy Creative Playmaker SS legyen a tengely, a többi majdhogynem mindegy. A szélsővédők legyenek gyorsak (90+ speed és accelaration), Maldinka középre még csak-csak, de a szélére lassú sajnos.

(#1187) ROBREGGAE válasza VinoRosso (#1186) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Nem, de kipróbálom az emberfogást is pluszban. Maldinit nem rakom szélre sokszor, általában Robertson van ott. Bappé, ha középen szerepel is lefut legtöbbször mindenkit, nem tudom elvenni a labdát.

Nagyjából amúgy én is ezeket használom, classic 10-esek vannak a pályán. Gullit meg Del Piero révén. A többi anchor man, box-to box és orchestrator. Meg nyilván formafüggő is kiket rakok be.

(#1188) VinoRosso válasza ROBREGGAE (#1187) üzenetére


VinoRosso
veterán

Ha középen van MBappé és Maldini a leggyorsabb CB-d oda akkor, tegyél be CB-re egy olyan gyors LB/RB-t amelyik tud CB-t is játszani. [link]

Man markingnál fontos, hogy a játékosodon legyen Man Marking skill, akkor 95%-ban ott is van ahol kell (5% meg a script).

(#1189) ROBREGGAE válasza VinoRosso (#1188) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Azt tudom, hogy kell man marking, ahogy az interception is elengedhetetlen.
Maldinin kívül jelenleg akiket használok középre az a Spurs-ös Roméró, Tomori, Marquinhos.

Di Lorenzo is egy megoldás, ő is meg van.

(#1190) fczolika77


fczolika77
junior tag

Én ebben a játékban azt szeretem legjobban, hogy igenis a tudás dönt. Nyilván a taktika is fontos, de hiába a jó taktika, ha nem tudjuk kivitelezni a pályán.
Tegnapi nap után belelkesedtem, megpróbálok a következő időszakban minél feljebb lépkedni a divisionokban.
Valójában be kell vallanom, a Division 1 egyenlőre nem reális.😐Kevés vagyok én ahhoz....

PSN: fczolika

(#1191) redingitell válasza fczolika77 (#1190) üzenetére


redingitell
senior tag

Én meg azt szeretem, hogy egyre sűrübben kapok igazi kretén ellenfeleket. Ha valaki jobb nálam (nagyon sokan vannak), azt elfogadom, ês már csak becsületből is végig játszom a meccset. Nem egyszer kaptam már ki 6-7 góllal.
De azt nagyon utálom, mikor a félidőben vezet az ellenfél 3 fával, és a második félidőben át sem jön a felezőn, mert trükköket próbálgat, illetve egy játékoshoz "ragasztja" a labdát. Na ilyenkor azonnal kilépek....

(#1192) fczolika77


fczolika77
junior tag

Vannak buzik ez tény..

Tavaly játszottam egy igazán köcsöggel, egész meccsen tartotta a labdát és nem tudtam tőle elvenni,talán csak egy pillanatra..
Nem is akart támadni, így lett egy gyönyörű 0-0. :W
Labdabirtoklás 95-5% volt a javára.

PSN: fczolika

(#1193) Cambi válasza fczolika77 (#1176) üzenetére


Cambi
tag

Szia, Discordon most is nyomunk két osztályos magyar bajnokságot, csatlakozhatnál. :) Vannak coop bajnokságok is, dream team kupák, meg sima csapatos ligák feljutással, kieséssel.

(#1194) fczolika77


fczolika77
junior tag

Nincs annyi időm játszani, illetve rossz tapasztalatom van még a PESklubbos időkből.
Edzőmeccseket szoktam játszani Rudi és Batigol ellen.

PSN: fczolika

(#1195) Cambi válasza fczolika77 (#1194) üzenetére


Cambi
tag

Nekem sincs, heti 4 meccsem van, ezért indulok csak a ligában, többet én se tudok vállalni.

Dream teamet már nagyon unom, nem tudom meddig kell még várni bármi tartalomra...

(#1196) fczolika77


fczolika77
junior tag

Annyira imádom, 2-0-nál feladják az ellenfelek. Nem lép ki, inkább nem csinál semmit. :W
Jó lenne, ha kitalálnának erre valamit.

Ma is játszottam 6 meccset, abból division 1-es ellenfél ellen szoros vereségeket szenvedtem. Division 2-es ellen összejött egy 4-0-ás siker, a többi győzelem papírforma eredmény volt.
Most division 5-ben vagyok.
Cambi, a Dream Teamet énis unom, jó lenne ha végre csinálna is valamit a Konami, volt rá épp elég idejük. Sokak szerint, nem is akarnak se Master ligát, se Edit módot, se semmit. 😐Ebből a dream teamből jön nekik a lóvé...

[ Szerkesztve ]

PSN: fczolika

(#1197) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Online div5ben vagyok.
Sajnos nevetséges dolgok történnek online. :D 2x egyedül vezetem kapura a labdát és a kapus mindent fog. Más szituáció, odaér a lehetetlenből...
:D

[ Szerkesztve ]

(#1198) fczolika77


fczolika77
junior tag

Ma 3/3 11-est kihagytam 🤣🤣 legközelebb nem vállalom el, ne adja meg Spori 🤣🤣

PSN: fczolika

(#1199) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Europai POTW lapok mikor frissülnek?
Ugye én már nem latom a visszaszámlálást.

(#1200) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Nekem Div3-ban egész jól ment az első 6 meccsig, minek utána képbe került a Div2-be jutás (7 pont kellett volna), azt még a bentmaradás se lett meg olyan szinten kezdett szopatni.

Állatorvosi ló meccs: [link]

Csak a kapott gólokról:

Itt a bal szélen lévő üres területbe akartam tenni a labdát, narancssárgáig felnyomtam, ennek ellenére gyök kettővel rúgta el, hogy az ellenfél játékosáig guruljon csak:


Ez még hagyján, rosszul passzolt, van ilyen, visszaszereztem, megnyomtam teljes erővel a szöktetést, megint belerúgta az emberbe (pedig az irányzék nem oda mutatott), de hiába rúgtam teljes erővel, sípcsonttal úgy vette le az ellenfél hogy fél méterre se pattant el a labda:




Aztán meg Haaland úgy rúg gólt az ötös sarkáról mintha távolugrana, még a támaszkodó lába is a levegőben van. Nálam még az középről is sokszor mellé rúgja úgy hogy senki nem zavarja itt meg ilyen lehetetlen testhelyzetből kirúgja a hosszút.



Másik gólnál meg Marquinhos nem csinál semmit,se kontakt, se szerelés, elszalad az ember előtt hiába húzom, nyomom más irányba:



Újabb gól előtt szintén elérhetné a labdát (csak ugyanakkorát kellene lépnie mint amekkorát előtte lépett), de se közbelépés, se kontakt, Son úgy veszi át a labdát, mintha a védő ott se lenne:



Aztán ez a majom Kahn a saját kapujába üti a labdát, pedig a bal kezére jön, a lövés ahonnét egyszerűbb kifele ütni...


Végül a hab a tortán, leszerelem az ellenfelet, az AI jön a saját játékosommal és leszerel engem úgy, hogy egyben le is készíti lövésre az ellenfélnek



Div3-ban éreztem először, hogy a többségnek van fogalma arról, hogy mi a labda, kiesve a div4-be 6 meccs alatt visszajutottam megint. Azért tudtam hirtelen ennyit játszani, mert 6-ból 4 meccsen gyorsan 3-4-5-6 sima lett és kilépett az ellenfél.

Így nem tudom ennek mi értelme, hogy jojózik az ember a bohócliga meg az agyon szkriptelt cirkusz közt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.