Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball

Hozzászólások

(#1101) VinoRosso válasza TrueGooner (#1100) üzenetére


VinoRosso
veterán

Ez az Arsenal pack tényleg nem rossz, bár én még kivárok, hátha tesznek be egy QC edzős packot.

Ez a Bebeto viszont igen gyenge lett. Nem tudom hogy lehet egy ilyen jó játékost ennyire középszerűnek feltüntetni.

(#1102) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Azért ez nem semmi egy témában sorozatban háromszor hibás infót kitenni, hogy még a hiba hibájának a korrekciója se sikerül:


Lehet egy kicsit sok volt a szaké szerda este..ember legyen a talpán aki ezután kihámozza mit fog boostolni a manager amit leigazol.

[ Szerkesztve ]

(#1103) TrueGooner válasza VinoRosso (#1102) üzenetére


TrueGooner
senior tag

:DD

Szerencsére a vásárlás előtt, a Pack menüben, az adott Pack leírása helyes.
Ezek szerint pedig…
- Ten Hag +1 Speed.
- Xavi +1 Dribling.
- Arteta +1 Passing.

Ezek a plusz értékek egyébként pont elegek ahhoz, hogy a 97-es Mbappemat 101-re, az 99-es Messimet pedig 103-ra emelje. Szóval bizonyos játékosoknál ezek az új menedzserek akár +4 OVR értéket is hozzáadnak. :Y

Még csak megvenni, meg körbenézni volt időm, kipróbálni sajnos nem tudtam. Saka-nak nagyon örülök, egy ideje fájt a fogam egy jó Saka lapra. Eddig egy POTW Saka kártyám volt, de arra ugye nem tudtam Skill Trainert tenni.

[ Szerkesztve ]

(#1104) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

Az Arsenal packot behúzva kapásból be is építettem 4 játékost és ugye Arteta-t a keretbe. (Ez az Mbappe “csak” 100-as, a Prolific Winger verziója 101-es, de CF-be a játékstílus javára döntöttem).

Kicsit gondban vagyok így amúgy, mert Messi eszméletlen jó AMF-be, viszont Odegardot és Sakat mindenképpen játszatni szeretném. Bal oldali SS-ként sem rossz Messi, viszont ott kevésbé tudom kihasználni a forgékonyságát, a labdakezelését. Szóval lehet, hogy hamarosan új taktikát kell kiokoskodnom. Nem is tudom mi lesz, ha Bergkamp megérkezik egyszer. Messi, Odegard, Bergkamp, Saka… Ha mindenki játszik akkor elborul a mérleg támadó irányba. :DDD
Ami a játékot illeti, kicsit lelassult a mai frissítéssel, de szerintem baromi jól ál ez ennek a játéknak. Ezáltal szebbek lettek a labdával való fordulatok, az átvételek és a passzok is, úgy általában az összes mozgási animáció.

[ Szerkesztve ]

(#1105) bubuska10


bubuska10
senior tag

Tegnap pár óra játék után összeraktam a keretet, nem akarok venni már senkit. Ezek után mire lehet még költeni a GP pontot vagy mit? :) Van vagy 500.000. Icont nem lehet venni, mi? Seedorf, meg főleg Totti érdekelne, de nem tudom, hogy kell rájuk keresni.

[ Szerkesztve ]

(#1106) TrueGooner válasza bubuska10 (#1105) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Hát itt baj, hogy Legendát és Epicet csak olyat és akkor lehet szerezni, amikor éppen megszerezhetőek. De csak Coinért cserébe. Az 500.000 GP pedig egyáltalán nem számít soknak, szóval gyűjtögesd csak, jól fog majd jönni az. Például nost még ingyenes a játékos progresszió vissza állítása, de GP-be fog kerülni :)

(#1107) ProEvoFan válasza TrueGooner (#1104) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Az Arsenal pakk után ezek az Arsenal játékosok egyből ekkora lvl-ek lesznek?
Vagy te húztad fel training lvlel?

(#1108) ProEvoFan válasza TrueGooner (#1104) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Liverpool pakkot szeretnék. :) Volt már régebben? Szoboszlait 90re tudtam felhúzni. Edzőm még az alap, amit ad a játék. A srác nálam mindig kezdő lesz, hiába lesz nála jobb játékosom. :)

(#1109) VinoRosso válasza bubuska10 (#1105) üzenetére


VinoRosso
veterán

Én skill transferre használom a GP-t. A GP-ért vehető játékosok nem valami jók, azt nincs értelme venni rajt, XP transzfer legtöbbször nem ad elég prog pontot, így marad a skill transfer, de az is elég drága. Viszont már szinte minden cserejátékosomon van super sub, fighting spirit. Rodrira rátettem az összes távoli lövés skillt, borzasztó hasznos lepattanóknál, 40 méterről is olyanokat lő, hogy csak szögletre tudja tolni a kapus, ami az ellenfél kontràját egy szögletté varázsolja, ritkán meg be is akad.

(#1110) TrueGooner válasza ProEvoFan (#1107) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Nekem kellett Őket felfejleszteni. Ha veszel egy jobb edzőt, még fognak feljebb menni az értékeid. Csak olyan edzőt vegyél, aki abban a taktikában jó amivel szeretsz egy játszani. Ezt tapasztald ki magadnak, és csak utána vegyél edzőt.

(#1111) ProEvoFan válasza TrueGooner (#1110) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Esett egy epic Seedorf.
Training max lvl után megduplázódtak az elosztható pontok. Miért is? :R

[ Szerkesztve ]

(#1112) TrueGooner válasza ProEvoFan (#1111) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Először is grat. :D Másodszor nem teljesen értem a kérdést. Minden egyes szint 2 elosztható pontot ad. Így tehát ha például van egy Level 30-as játékosod, azon 29*2 pontot lehet elosztani (Mert ugye Level 1-en kapod, tehát Level 2-n kapod meg az első pontokat).

(#1113) bubuska10 válasza ProEvoFan (#1111) üzenetére


bubuska10
senior tag

Grat! Én pont őt szeretném, de nem tudok coint szerezni. :)

Ez a player progression visszaállítás mikor szokott lenni?

Sajnos egyébként nagyon üres a játék. Van a divíziós ami szvsz gyenge rewardokat ad (nem ad játékos pakkot, coint stb. csak edzés meg gp pontot), pár tét nélküli ismételhető events (azok nagyobb része is csak AI ellen), és ennyi. Career mode sincs. :D Nem látom értelmét annak, h újabb eventsnek álljak neki, megcsináltam a 3 wines Ázsia kupásat, jött belőle 6 db 2-3 csillagos játékos, akiket sose fogok használni.

A gameplay nem rossz, bár a passzolás nem tetszik mert valósághűtlen (a fifás gyors flipper a másik véglet, az se reális), a védekezés meg furcsa mód a fifához képest is jóval primitívebb. :D Keresztbe futsz a szélső hátvéddel vagy kilépsz a CB-vel és úgyis elakad az ellenfél passzkísérlete, mert egyszerűen gyengék a passzok. Nem vagyok cselezgetős, de a fifában sokkal többféleképpen lehet megverni 1v1 a védőt. Itt rámfut egy érezhetően tapasztaltabb, jobb játékos, és egyszerűen próbálkozik, és egyszer nem tud megverni. A lövésekből sincs akkora repertoár. Fifába szeretek csavargatni Dybalával :D itt csak legyen előtted egy egyenes út és simán bebombázod Messivel. :D Ha már Konami, a tizenegyesek meg az ISS PRO 98-at idézik. :DDD

(#1114) TrueGooner válasza bubuska10 (#1113) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Player Progression visszaállítás akkor van, amikor fogod és visszaállítod. :)

(#1115) BaJaZo válasza bubuska10 (#1113) üzenetére


BaJaZo
tag

Sajnos sokminden, amiről irsz, jobb volt a PES-ben. Egyre inkább az a gyanúm, hogy valójában beletört a bicskájuk az Unreal 4-be. Vagy egyszerűen ez az engine nem alkalmas futball játék alá. Nem vagyok programozó, de úgy gondolom, egy futball játék annyira speciális, hogy direkt arra irt játékmotor szükséges hozzá, különben olyan lesz, mint az eFootball és a FIFA( EA FC24). A FIFA is akkor szűnt meg számomra, amikor a Frostbite játékmotorra váltottak, amivel az összes EA játék készül...

(#1116) TrueGooner válasza BaJaZo (#1115) üzenetére


TrueGooner
senior tag

A játék motorja a mai napig FOX Engine. Az UE4 csak a játék grafikai megoldásaiért felelős, de azért is csak főleg a menüben (játékos előlnézete), illetve a Pack animációknál. Legalább is én így tudom.

Bubuska10: Állítsd “Legendary” nehézségre. Aztán várom a kommentet, hogy mennyi helyed, üres sávod volt Messivel bombázgatni. :DD A Fifába tudom, hogy van hely, azért van a legtöbb meccs 20. percében már 4-3. :DD A noname játékosok meg akkor jönnek jól, amikor egy Tour Eventet gyorsabban be tudsz fejezni ha a csapatba regisztrálod őket.

(#1117) VinoRosso válasza BaJaZo (#1115) üzenetére


VinoRosso
veterán

Az Unrealnél jobb morot nem tudsz egy játék alá se tenni. Biztos lehetne speckó motort írni focira, amiben pontosabb a fizika, élethűbbek az animáicók, de hogy az nem futna normális sebességgel mobil platformokon az tuti.

Amúgy az Unreal előtt a PES is Frosbite-ot használt.

(#1118) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#1104) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Ennyit számít ez a manager booster? Én possessionben tolom egy ideje ugye és gondolkodtam Xavin vagy Artetán, hogy egyszer talán(míg le nem jár) megveszem a csomagjukat.

(#1119) TrueGooner válasza VinoRosso (#1117) üzenetére


TrueGooner
senior tag

A Frostbite az EA sajátja. A PES Fox Enginet használ(t).

[ Szerkesztve ]

(#1120) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

Aki szerint lassúak a passzok, itt egy jó Reddit poszt: [link]

(#1121) BaJaZo válasza TrueGooner (#1116) üzenetére


BaJaZo
tag

Itt [link] csak az Unreal 4-et emlitik. Itt [link] is...

[ Szerkesztve ]

(#1122) VinoRosso válasza TrueGooner (#1119) üzenetére


VinoRosso
veterán

Ja rosszul emlékeztem, valóban a Fox Engine volt az, csak az rémlett hogy valamelyik lövölde alatt is az volt, Metal Gear volt ami Fox Enginet használt, BF meg a Fifa volt Frostbiteon.

(#1123) VinoRosso válasza TrueGooner (#1120) üzenetére


VinoRosso
veterán

Nem lassúak de egy picit lassabbak mint a 23-ban.

(#1124) fczolika77 válasza BaJaZo (#1004) üzenetére


fczolika77
junior tag

Énis ezt várom már, de nagyon

PSN: fczolika

(#1125) TrueGooner válasza fczolika77 (#1124) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Hazai pályán lehet, Winter-ről - Summer-re. Egyébként igen, ez tényleg lehetne változatosabb, akár teljesen random.

(#1126) fczolika77


fczolika77
junior tag

Ős PESes vagyok, gyakorlatilag a fél életemet ezzel a játékkal töltöttem. Fájdalom, hogy két év alatt nem tudtak nappali meccseket csinálni online... :W
A tartalom is a nullával egyenlő. Eredeti csapatokkal szeretnék már nappali meccseket játszani online, ezt kérem karácsonyi ajándéknak a japánoktól 🌲🙃
Platformom PS5, szívesen játszanék barátságos meccseket :ID fczolika

PSN: fczolika

(#1127) ProEvoFan válasza TrueGooner (#1112) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Igen, hülyeséget kérdeztem.
Más.
Amit a Match Passban meglehet szerezni Nominating Contract játékosokat, ezek a csillagos kártyák rövid időn belül lejárnak?

[ Szerkesztve ]

(#1128) TrueGooner válasza ProEvoFan (#1127) üzenetére


TrueGooner
senior tag

A Match Pass-on nem a játékosokat tudod megszerezni, hanem a "Nominating Contract"-okat, amelyekből játékosokat tudsz igazolni a "Contracts" menüben.

És igen, minden új "Match Pass" megjelenésével új leigazolható játékosok jelennek meg. Viszont maga a "Nominating Contract " is lejár egy idő után, szóval nem lehet gyűjtögetni a végtelenségig. Hogy mikor járnak le, azt is a "Contract" menüben tudod ellenőrizni.

(#1129) fczolika77


fczolika77
junior tag

[kép] [kép] Ez egy őrült online meccs volt. Mbappe 5 gólt szerzett az ellenfélnél :U 3-5 ről az utolsó pillanatban egyenlítettem.. :R Az Ajaxal én voltam.

[ Szerkesztve ]

PSN: fczolika

(#1130) ProEvoFan válasza TrueGooner (#1128) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ok, értem. Köszi.
A közepes Match Passt megveszem minden hónapban, ez tuti. Néha befigyel majd a fullos is. Teszik a játék, nekem elég ez a tartalom, hiszen nem csak ezzel játszom.

(#1131) bubuska10 válasza fczolika77 (#1129) üzenetére


bubuska10
senior tag

[link] Mert az 5-5 reális végeredmény. :DDD

(#1132) TrueGooner válasza bubuska10 (#1131) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Csak a túloldalon minden meccs 6-8 góllal végződik, itt ez elég ritka. :) Nem szeretem amikor “kivételeken” akadnak fenn az emberek. Mondjuk túl sok építő jellege fctolika hozzászólásának sem volt. :D

(#1133) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Azt a teleszkriptelt kutya mindenit! Mivel a challengek lefogytak elkezdtem divisiont nyomni, és valamiért tol a játék de rendesen (lehet, mert újrainstalláltam és azt hiszi friss acc:F). Olyan meccseket nyerek sorozatban ahol pocsékul játszok.

Pl itt két 90+-os góllal fordítottam, 70. percig még 0-2 volt oda: [link]

Ezen meg minden szirszar beakadt, az ellenfélnek meg szinte semmi: [link]

Azt nem tudja valaki, hogy miért nincs rankom? A ranking alatt inaktív a gomb amivel meg lehetne nézni hányadik vagyok.

(#1134) TrueGooner válasza VinoRosso (#1133) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Szerintem csak nem vagy benne a “Top kitudja hányadik”-ban, ezért úgymond rajta sem vagy a listán nem?

Amúgy az ePoint-ból lehet venni most egy 60 napos szerződést 25.000 5000 pontért! Gondoltam szólok, ha nem vettétek észre.

(#1135) fczolika77 válasza TrueGooner (#1132) üzenetére


fczolika77
junior tag

Nem reális az 5-5,inkább azért küldtem be, mert ilyen sok gólos meccsem még nem volt a 24-ben, illetve az is ritka, hogy egy játékos rúg 5 gólt az ellenfélnél. :Y
2-3 gól szokott lenni többnyire.
Mostanában inkább fifáztam, az pedig online teljesen abnormális, 10 gólos meccsek zsinórban. :W
Efootballban egyébként division 2 a csúcs nálam. Jól látom, hogy picit gyorsult a játékmenet? Nekem ez tetszik.
Online elérhető az Ajax stadion, ez is piros pont nálam 🔴

[ Szerkesztve ]

PSN: fczolika

(#1136) BaJaZo válasza TrueGooner (#1134) üzenetére


BaJaZo
tag

Ezzel egyetlen játékosnak mindössze 60 nappal hosszabitható meg a szerződése?

(#1137) VinoRosso válasza TrueGooner (#1134) üzenetére


VinoRosso
veterán

A gomb nem aktív. Ha megnyomod elvileg oda kellene ugrania ahol vagy a listában. Vagy nálad nem így működik?

(#1138) fczolika77


fczolika77
junior tag

Ismétlésnél, hogy lehet eltűntetni az összes betűt stb, hogy csak a kép legyen??? Régebben volt olyan lehetőség.

PSN: fczolika

(#1139) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

BaJaZo (#1136): Igen. De szerintem ez még így is bőségesen jobb ajánlat, mint hogy 365 nap múlva búcsúzzak el az adott játékostól. De legnagyobb kedvenceken kívül sosem használnám másokra. A Match Pass megvételével lehet szerezni további 10 napos szerződéseket, illetve ha kirúgsz egy 5*-os Speciális kártyát, akkor is kapsz 10 naposat. Amikor lejár egy szerződés, maximum 60 nappal lehet meghosszabbítani. Nekem van vagy 50 db 10 naposom, meg vagy 10 darab 60 naposom. A Match Pass bevezetése előtt csak 60 naposakat lehetett szerezni, ma már kb nem is lehet.

fczolika77 (#1138): Ha a Replay-re gondolsz, akkor az “Options” gombbal tudod eltüntetni a HUD-ot. Azzal amivel belépsz a menübe.

VinoRosso (#1137): Megnézem majd, de mondom, szerintem vagy egy limit, hogy hány játékos szerepel a listán. És ha nem vagy benne abba az x ezer játékosba akkor nem vagy rajta, tehát oda sem ugrik rád. De ez csak tipp, megnézem majd nekem milyen, mert ha így működik tuti én se vagyok rajta. Gondolom eFootball League-ve érted nem?

(#1140) fczolika77 válasza TrueGooner (#1139) üzenetére


fczolika77
junior tag

Köszi, majd ránezek :R

PSN: fczolika

(#1141) TrueGooner válasza VinoRosso (#1137) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Nekem is szürke, nem tudok rányomni.

(#1142) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

Ez a meccs megér egy misét. :C Amikor kapuig jutott, gólt szerzett.

Aztán szerencsére hosszabbításban betudtam rámolni kettőt, 4-6nál kilépett a 116. percben. :DD

(#1143) ROBREGGAE


ROBREGGAE
tag

"Hál istennek" újfent két nap után azt tudom levonni, hogy mérkőzésről mérkőzésre szarabbnak érzem a játékot. Jó kis frissítés volt megint. Nem baj, cserébe kiadták a manager booster lószart, mer már nem tudnak mit kitalálni, a lóvé meg csak kell továbbra is.

Redditten is panaszkodnak, így megnyugodtam, nem velem csessz ki állandóan a játék. Bár, igaz, szomorú, hogy felmegyek és igazolást nyerek, inkább lennék én szerencsétlen a játékhoz.

Az interception vagy működik megint vagy nem, illetve az emberváltás is érdekes. S újra előjönnek olyan mérkőzések, ahol 3 kapufát rúgok egy meccsen... meg Gullit 5 méterről mellé rúgja. Ezek után őrizd meg a hidegvéred.

Most offline meccsen átváltottam kínomba PA3-ra, ezzel próbálkoztam. Meglátom online érzek-e bármilyen különbséget...

(#1144) TrueGooner válasza ROBREGGAE (#1143) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Mondjuk redditen (meg úgy az internet 99%-án) folyamat sír mindenki, minden szarért. :DD Kár lenne tagadni, hogy olykor semmi sem akar összejönni. De azt nem tudnám kijelenteni, hogy konstans, minden meccsen sz.pat a játék. Én élvezem a taktikai részét is. Milyen király lenne, ha mélyítenének ezen a részén.

Én most Wilshere helyett betettem a középpályámra a Box to Box Bellingam-et, és te jó ég, az a kártya folyamatosan a labda 15 méteres körzetében van. Elképesztően nagyot lendít a támadásaimon. A pálya bármelyik területén vagyok, Bellingam fixen passz opció, elképesztő. :D

(#1145) VinoRosso válasza TrueGooner (#1141) üzenetére


VinoRosso
veterán

Köszi. Közben utánanéztem, és csak DIV1-nek van rankingje. DIV 4ig tudtam csak eljutni jelenleg, nem tudom fogok-e tudni elég meccset játszani DIV1-hez. Gondolom egyfolytában nyomni kellene, hogy DIV2-ből feljuss meg bent is maradj, nekem meg a coin\GP gyűjtögetés mellett nem hiszem, hogy marad erre elég időm.

(#1146) ProEvoFan válasza TrueGooner (#1144) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Amúgy milyen taktikával nyomjátok online? :R

(#1147) TrueGooner válasza VinoRosso (#1145) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Jaja, ugyan ez. Eventek nekem bőven elegek, én is ritkán Ligázok. Div. 3 a csúcs asszem, nem is igazán mozgat.

(#1148) fczolika77 válasza TrueGooner (#1144) üzenetére


fczolika77
junior tag

Bellingan az brutális, bár most a valóságban is az :K
Én a stadion állíthatóságát várom de piszkosul, legyenek végre nappali meccsek és ne csak ezt a szar efootball stadiont erőltesse a nép, mert rém unalmas. :W

[ Szerkesztve ]

PSN: fczolika

(#1149) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#1144) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Bellinghamet én is kivenném, mert van 2 nominatingem is. A másikra Chukwueze az esélyes. Guendouzit nem néztem mit tud, de őt is dicsérik.

Viszont még nem mondtam le a POTW lapjáról, amit csütörtökig ha szerencsés lennék kipörgethetnék. Kevés a Hole Playerem, főleg az AMF-eknél, olyan lap meg pláne kevés, amely állandó A és B rating, márpedig ahogy Bellingham tolja most a Realban, szinte mindig A rating.

(#1150) fczolika77


fczolika77
junior tag

PES 21 még mindig szebb... :Y
Csodás gól 4K-ban [https://youtu.be/IIjx9uJEbZE?si=0SQ8w5cJiItOti2U][link]

[ Szerkesztve ]

PSN: fczolika

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.