Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball

Hozzászólások

(#1501) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Na ez, a Vini Junior lap tényleg megüti a prémium szintet:


Lehet csak véletlen, de egyszer láttam egy videót, ahol elküldtek 3 olyan játékost a keretből, amelyik a megszerezni kívánt játékos posztjának felelt meg, és így erre a posztra érkezett a sorsolt játékos. A free spinből De Bruyne-t dobta a játék, így elküldtem 3 darab 4*-os CF-et, és egyből Viniciust adta, így csak 100 coinomba került.

(#1502) redingitell válasza VinoRosso (#1501) üzenetére


redingitell
senior tag

Na most mi is ez az elkülfök 3 játékost akció..... ?

[ Szerkesztve ]

(#1503) TrueGooner válasza VinoRosso (#1501) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Adv. Striker? Wow, ezt nem is figyeltem eddig. Elég ritka playstyle, hirtelen nem is tudom mik az előnyei. Kipróbálom majd a trükköt amit írtál. :)

(#1504) VinoRosso válasza redingitell (#1502) üzenetére


VinoRosso
veterán

Van egy játékos amit kinéztél magadnak ilyen sorsolós lapok közül, és a posztja mondjuk CMF. Releaselsz 3 CMF-et (4* vagy 5 * -ost) mielőtt ellőnéd a 100 coint a játékosra, és ilyenkor a játék elvileg arra a posztra próbál meg újakat betenni amiről elküldtél.
Fogalmam sincs, hogy tényleg működik-e és hány százalékkal dobja meg az esélyeket, már talán egy éve is volt hogy a videót láttam amiben ezt mutatták, viszont most beugrott, megcsináltam, és bejött.

Persze lehet tök véletlen is és enélkül is jött volna, de azért elég ritka, hogy egymás után beadja a két legjobbat és ne valami ratyit. Emiatt azt gondolom, hogy valami lehet benne, mert erre az esély elég kicsi, és most ez történt:


(#1505) matolcsida válasza TrueGooner (#1503) üzenetére


matolcsida
csendes tag

Advanced striker = Goal Poacher csupán attól függ, hogy melyiket írja ki neked a játék, hogy UK vagy US angol van beállítva neked. (UK angolnál Goal Poacher a megnevezés, US angolnál pedig Adv. Striker)

(#1506) TrueGooner válasza matolcsida (#1505) üzenetére


TrueGooner
senior tag

:W Köszi! :DD

(#1507) redingitell válasza VinoRosso (#1504) üzenetére


redingitell
senior tag

Köszi!

(#1508) Cambi


Cambi
tag

Hali!

Sokan vagytok PC-ről igaz? Szereték segítséget kérni, én már 1-2 éve PS-en játszok, de volt anno PC-n is csapatom. (Igaz elveszett minden valamiért, de nem is ez a lényeg.)

Haverommal elkezdtünk coopozni és érthetetlen szaggatás van a meccseim 70%-ban legalább. Általában egy-egy kirúgásnál vagy egy szögletnél jön a váltás. :) Szaggatásból folyékony játékra és fordítva.

Nincs valami tippje valakinek?

Felbontást ugye nem lehet állítani, mert In Fullscreen the Game sets itself to the monitor's native resolution.The resolution can only be changed in windowed mode.

Gépem bőven megvan az ajánlott konfighoz is, 2k-4k felbontásban mennie kéne simán, főleg ezt a grafikát elnézve. 2-3 éve nem is volt semmi gond vele emlékeim szerint.

Geforce driver legújabb, windows update legújabb, nem tudom még milyen ajánlott noob beállításokat szokott ajánlani a google :) , de nem tudok mire gondolni. Bár nem sok más játékkal játszok itt, de nincs gond újabb és szebb játékoknál.

Előre is köszönöm, ha valakinek van valami tuti tippje és jó játékot Mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

(#1509) VinoRosso válasza Cambi (#1508) üzenetére


VinoRosso
veterán

Hali,

Win10 vagy 11?

Én 3 szituban találkoztam laggal (win10).

1) amikor dx12-vel indítottam (-dx12 cmd argume t)

Érdemes lehet kipróbálni dx11/12 kapcsolgatást

2) amikor hdmin keresztül játszom a tévén

Érthetetlen mód néha elkezd szaggatni így, de már a menüben is érezni. Ilyenkor leállítom a laptopot és újra bootolok, azután jó mindig.

3) Csak co-opban tipikus network lag ( megfagy a kép 5 mpre majd benny hill show)

Ezt nem láttam 1 hónapja kb, szerver túlterheléstől lehet. Próbáljatok meg külön-külön co-opozni és megfigyelni, hogy akkor jön-e.
Ha nem laggol ilyen esetben akkor hálózati gond van, vagy a szerver amire rak lassú (ezt sztem már 1 hónapja orvosolták) vagy a kettőtök közti, esetleg a sorsolt ellenfelekkel szembeni hálózatban van zaj.
Ha csak az egyik félnél laggol akkor az ő hálózatával van gond és ő hozza be a kapcsoltba a zajt, ott kell kutakodni (router van-e, esetleg másik ISPvel próbálkozni).

(#1510) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

Hát a Pacth Note alapján ez az update nem érdemelt volna ekkora verziószám ugrást. :( Még gameplay upgrade sem volt.

[ Szerkesztve ]

(#1511) Cambi válasza VinoRosso (#1509) üzenetére


Cambi
tag

Először is köszönöm a gyors segítséget!

Win 11-em van.

1, na ez teljesen új információ számomra, hogy így lehet kapcsolgatni úgymond, egy próbát megér mindenképpen.

2-3-ről: monitoron nyomom Displayporttal most, illetve a network lagot kizárom, mert én is gondoltam erre, ezért megnéztem simán gép elleni gyakorló meccset is, ott is pár percenként váltogatta egymást tökéletes játékélmény és az ilyen 10-20 FPS-es "játékélmény".

Arra gondoltam még, hogy Nvidia vezérlőpultban megnézem az Efootball.exe beállításaít illetve módosítok valamit, ha úgy érzem attól javulna valami.
Hőmérsékleteket is néztem játék közben, CPU és VGA sem ment 80 fok fölé se.

Köszi szépen még egyszer!

[ Szerkesztve ]

(#1512) matolcsida válasza Cambi (#1511) üzenetére


matolcsida
csendes tag

a -dx12 mellé esetleg egy ilyet is be lehetne tenni steamen a launch optionbe
-USEALLAVAILABLECORES
esetleg valami háttért progi miatt is akadhat össze

(#1513) VinoRosso válasza TrueGooner (#1510) üzenetére


VinoRosso
veterán

Nálam nagyon úgy néz ki hogy volt gameplay update, csütörtök óta húz lefele a script megint rendesen, div 4-7-es játékosok ellen alig tudok összehozni egy x-et, mert nem azt csinálják a játékosaim amit az irányítás alapján kéne nekik.

Ráadásul még a boostolt Vini Junioros lapomat is lehúzták 101-ről 99-re. WTF :Y

(#1514) TrueGooner válasza VinoRosso (#1513) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Azt a lapot nem lehúzták. Vagy is de, de erre számítani lehetett, mert ezek a lapok “A” és “B” formában kapnak csak boostot, alatta nem (ott van a leírasban is). Tehát ezek a POTW lapok olyan kártyák, hogyha az adott héten top formában játszott a játékos, akkor az ingame mostmár számszerűsítve is van.

Ami a frissítést illeti, a háló animáció menő lett, mást nem vettem észre.

(#1515) redingitell válasza VinoRosso (#1513) üzenetére


redingitell
senior tag

Div 8 as játékosok vernek 3 napja...... Nagyon elfelejtettem játszani....

(#1516) redingitell


redingitell
senior tag

Most konkrétan ettől a játékostól kaptam egy 4-est

(#1517) VinoRosso válasza TrueGooner (#1514) üzenetére


VinoRosso
veterán

Dehát ennek mi értelme van, a forma idáig is boostolta\lehúzta a skilleket. A boostolt játékosok formától függetlenül kaptak egy boostot és ha jó formában volt akkor az még rátett.
Akkor ez nem más mint egy kijelző a formához, sok értelme nincs.

(#1518) VinoRosso válasza redingitell (#1516) üzenetére


VinoRosso
veterán

Dettó. Nem tudok gólt rúgni, mert mindent kivéd az ellenfél kapusa vagy kapufa, csak az megy be ami sakk-mattig ki van gurigázva és csak az üres kapura kell berúgni. Ha a kapussal állok szemben akár 2 méterről is simán leér az erőből kapufa mellé rúgott labdára. Egyszerűen lehetetleneket véd. Az ellenfélnek meg bármi behullik mintha nem lenne kapusom. A labdaszerzések szintúgy, szerelek, az ellenfél játékosa egy csettintés alatt visszaszerzi és azzal a mozdulattal kapura is rúg. Mikor ezt meglátom folyamatosan csak a szerelést nyomom mint a géppuska és teljesen nevetséges, hogy háromszor-négyszer is gazdát cserél a labda ugyanazon támadó és védő közt, mire fel tudok szabadítani és akkor is az ellenfélhez meg és támad újra.
Az ellenfél elvileg tank gyorsaságú védője belemegy a kényszerítőbe és nem hogy hátrányba kerülne a lendület váltás miatt hanem még előbb ér oda a védővonal mögé tett szöktetésre mint az Mbappé :Y

Teljesen irreális dolgok történnek és ez csütörtök óta van megint, mintha megnyomtak volna egy gombot amire az van írva, hogy SCRIPT.

(#1519) TrueGooner válasza VinoRosso (#1517) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Felhasználó szemszögből semmi értelme valóban. Sajnos én is csak Vini kiszedése után jöttem rá, hogy továbbra sem érdemes a POTW packra coint költeni. :D

(#1520) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#1519) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Úgy kb. semmire nincs értelme. Nekem speciel már kész csapatom van régóta, tényleg csak akkor fogok nyitni, mikor saját kedvenc legendákat hoznak ki. Max Anchor Man, amiből kevés játékosom van.

Pl. ez a mostani is egy nagy hulladék Del Pieróval, Militóval, meg az Atalantás arccal.

Csütörtökön elvileg megint lesz ingyen nyitás brazil legendákból, mostanában legalább mindig kapunk lehetőséget érdekesebb lapokat kinyitni.

(#1521) fczolika77


fczolika77
junior tag

Sziasztok, 1 hónapja nem játszottam, így kellemes meglepetés ért, hogy végre megcsinálták a háló mozgást. A meccs előtti animációk tovább javultak. :)
Lassan, de biztosan jó lesz ez. Csak, hát itt tényleg lassan haladnak a dolgok....

[ Szerkesztve ]

PSN: fczolika

(#1522) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

Kicsit többet játszva a frissítés óta, azért szépen látszik, hogy elkezdtek foglalkozni az apróságokkal is. A hálóanimáció szerintem elképesztően jól néz ki, de én a felszerelésen is látok némi fejlesztést fizika terén. A gyűrődés, és a mezekre, nadrágokra ható fizika is sokkal jobban néz ki. Illetve mintha valamivel pontatlanabbak lennének a lövések, ami szerintem jól áll ennek a játéknak.

Amíg évente jelent csak meg PES, addig minden évben vettem a FIFA-t és a PES-t is. Mert nem tudtam dönteni. Viszont 2022 óta Én személy szerint el sem gondolkozom az EA játékán. Van egy ilyen mentális tényező is, hogy "majd a következő frissítés mit hoz", ami ugye általában 2 havonta érkezik is, nem pedig évente.

Szóval szerintem nyerő úton van a KONAMI, és rengeteg potenciál van még mindig a játékban. Hosszú út volt ahol most tart, de szerintem egy baromi jó focis játék lett belőle mára.

:R

[ Szerkesztve ]

(#1523) VinoRosso válasza TrueGooner (#1522) üzenetére


VinoRosso
veterán

Ja szépen fejlődik mint Vini Junior ratingje, minden héten egy ponttal visszafele. :((


Jövő héten mi lesz, 97?

(#1524) TrueGooner válasza VinoRosso (#1523) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Mondtam, “A” és “B” formában kapja meg a Boostot, amúgy meg egy szimpla POTW kártya. Ezek ilyen kártyák, amikor újra jó formában lesz, ismét magas OVR-t fog kapni.

De mondom, a POTW Pack leírásában ez el van magyarázva. Ez nem a játék hibája. 😀

(#1525) VinoRosso válasza TrueGooner (#1524) üzenetére


VinoRosso
veterán

De most ugyanúgy C forma mint múlt héten.

C forma múlt héten 99.

C forma most 98.

(#1526) TrueGooner válasza VinoRosso (#1525) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Ja, arra nincs magyarázatom. :DD

(#1527) VinoRosso válasza TrueGooner (#1526) üzenetére


VinoRosso
veterán

Nekem van: Coinami.

(#1528) Zoolee1976


Zoolee1976
aktív tag

Tényleg most megszűnt a 2vs2 fun az egyetlen értékelhető mód a játékban?Eddig is csak ezért játszottam,ugye csak balfasz vagyok és nem találtam a szokásos helyen!?

Zoolee

(#1529) ROBREGGAE válasza Zoolee1976 (#1528) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Valamit elkúrtak, mert csütörtökig kellene lennie, én is kerestem. :D Véletlenül kivették gondolom.

(#1530) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

Nem értem, hogy mi az anyjuk valagáért kellett kivenniük a legfrankóbb játékmódot. Haverral nagyon élvezzük pedig. Abban reménykedem, hogy a coop kap valami ráncfelvarrást a közeljövőben. Annyi biztos, hogy nagyon mehetett ez a játékmód, mert sokkal gyorsabban talált meccseket mint bármelyik másik játékmódban, illetve redditen elég durva felháborodás lett abból, hogy kivették a coop eventet.

A nem azt csinálja amit nyomok, meg nem azt csinálják a játékosaim dolgokra azt tudom tanácsolni, hogy kezdjetek el gyakorolni legalább manuálisan passzolni, később pedig manuálisan lőni, eszméletlen sokat javít a játékélményen, persze az elején nehézkes amíg bele nem jön az ember, de később nagyon sokat ad hozzá az egészhez.

(#1531) VinoRosso válasza jkrisztian (#1530) üzenetére


VinoRosso
veterán

Van valami kombó a manuális passzolásra? Én csak arról tudok, hogy le lehet venni a pass supportot full manualra, de az játszhatatlan, már level 3 is sokat lassít a játékon, mert hosszabban kell nyomni a passzot, amivel másodperceket veszt az ember.

(#1532) jkrisztian válasza VinoRosso (#1531) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Én nem figyeltem ezt meg. Mármint eleinte körülményes és nagyon pontatlannak lehet lenni, de amint ráérzel sokkal gördülékenyebb lesz az egész. Sokkal pontosabban lehet passzolni, oda ahova csak szeretnéd, ezáltal kevésbé lesz körülményes a labdajáratásod ha érted mire gondolok. Például területbe passzolni nagyon hatásos ami nekem folyamatos fejtörést okozott assist mellett. Én úgy kezdtem el gyakorolni, hogy csak AI eventek alatt kapcsoltam be, szépen át lehet rá állni.

(#1533) VinoRosso válasza jkrisztian (#1532) üzenetére


VinoRosso
veterán

Nekem nagyon lassú, mert erőtlenek a passzok ha röviden nyomod. Ha hosszabban nyomod akkor megfelelő erővel passzol, viszont az több ideig is tart, és ott elveszik a támadásod lendülete. Egy-egy passznál nem tűnik annyira soknak az időveszteség, de sorozatban összeadódik, és ezen múlik sokszor, hogy az ellenfél közbe tud-e lépni vagy se.

(#1534) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

Amit így elveszítesz időt, azt a passzok pontosságával vissza is nyered. Például nagyon sokszor előfordult velem assistal, hogy területbe akartam a játékos elé passzolni a labdát, de ehelyett a játékos lábához teszi, aki emiatt álló helyzetben veszi át a labdát, nem lendületből. Emiatt lelassul a játékom, időt veszítek. Letámadás ellen nagyon jól tud jönni, hogy területbe be tudod passzolni a labdát. A beadásokról, ívelésekről már nem is beszélve, teljesen más dimenzióba kerülnek így.

De a legfontosabb, hogy így elmúlik a "miért oda adod?!?!?!?!" meg a "hát de nem oda akaroooom!!!" érzés, így nem lehet senkit hibáztatni egy eltévedt passzért, csak rajtad múlik. :D

(#1535) VinoRosso válasza jkrisztian (#1534) üzenetére


VinoRosso
veterán

Amennyire nekem eddig lejött a passzpontosság legkevésbé számít ebben a játékban. Sokkal fontosabb a gyorsaság, mert szinte mindenki LBC-zik, és az így nagyon gyorsan visszazár a védelem a 16-osra, onnantól meg nem sok esélyed van, hiába passzolsz miliméterre pontosan 1 mp alatt taszajt rajtad a védő aztán el is vesztetted a labdát.
Addig van esély gólszerzésre amíg nyitott a védelem, ahhoz meg inkább gyorsnak kell lenni mint pontosnak. Én le is vettem a passzolásról a prog pontokat és ráraktam a gyorsaságra meg a sebességre. Nem nagyon van olyan játékosom a keretben akinek 85-86 felett lenne a passzolása, de olyan se nagyon akinek a sebessége lenne ennél kevesebb.
A játékom talán egy minimálisan pontatlanabb lett, de ezt tudom kompenzálni a rizikósabb passzok elkerülésével. Cserébe mindenhova odaérek az ellenfél előtt, visszatudom szerezni a labdát gyorsan, és gyorsan tudok ellenkontrát vezetni, gyakorlatilag a szituációk többségében megelőzöm az ellenfelet emiatt nemigen tudnak mit csinálni. Egyedül akkor van gond amikor ilyen boostolt epicekkel van tele az ellenfél, és a gyorsaság mellé egyéb képességeket is tud fejleszteni, akkor sokszor van, hogy elnyomnak vagy megelőznek. Ezt valamennyire meg is tudom érteni, aki költ a játékra annak legyen jobb csapata. Egyedül a mód nem tetszik, ahogy marketingelve van, úgy van kialakítva, hogy minél több zsetont lehúzzanak az emberekről, mint a kaszinóban.

(#1536) jkrisztian válasza VinoRosso (#1535) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Szerintem alapból teljesen máshogy közelítjük meg a dolgot. Az, hogy mi mennyire hatásos az aktuális metában, engem nem nagyon foglalkoztat. Engem tényleg nem nagyon érdekel az eredmény, a saját játékomat próbálom játszani, és a legkevésbé sem érdekel, hogy mi az ami működik és győzelmet hoz. Lehetne LBC-ezni, de én azt nem szeretnék. Ha több vereségem lesz emiatt, nem nagyon bánom.

A lényeg, hogy úgy játszunk ahogy szeretünk, legyen az bármi. Nem szeretnék ezen vitatkozni ne érts félre. :)

(#1537) ROBREGGAE válasza jkrisztian (#1536) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Mondjuk annak sincs értelme, hogy én pl. szerettem is mindig a Possessiont, és a játék elején használtam is, viszont egy idő után nem működött, s habár nem számít az eredmény feltétlen, hogy ki melyik divízióban szerepel, de azért az demoralizáló, mikor nem jönnek a győzelmek.

Sokáig toltam én is ezután az LBC-t, de meguntam, most Quick Countert használok a Ligában, mert hatásosabb így a támadó játékom nem mellesleg. Possessiont meg eventeknél szoktam, ott nem is nagyon ér vele hátrány, illetve a Classic number 10 stílusú játékosokat ott tudom inkább hasznosítani.

(#1538) VinoRosso válasza jkrisztian (#1536) üzenetére


VinoRosso
veterán

Ja én is inkább a passzolós focit szeretem, csak nem szeretek -opni mint a torkosborz, ami miatt alkalmazkodok a játék adta lehetőségekhez. Nem mellesleg így könnyebb tikitakázni is a jelenlegi körülmények között. Ha olyan lenne a játék mint a PES 2016 akkor más lenne a leányzó fekvése, de sajnos nem olyan. :(

(#1539) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Mi a tököm ez a rengeteg felhasználó mostanában aki elindítja a meccset de nem irányítja? Szinte minden meccsem ilyen akármelyik eventet játszom, a co-op játszhatatlan mert valamelyik oldalon mindig van egy ilyen.

(#1540) TrueGooner válasza VinoRosso (#1539) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Csak Co-Opban. Legalább is Nálam. Ezért hagytam abba annak a módnak az erőltetését.

(#1541) VinoRosso válasza TrueGooner (#1540) üzenetére


VinoRosso
veterán

Nálam a többi eventen is előfordul (pc). De mi ez? Befuccsoltak a botok az új updatettel, vagy szándékosan csinálja egy humán felhasználó? Nem találok rá értelmes magyaráztot.

(#1542) TrueGooner válasza VinoRosso (#1541) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Fogalmam sincs... Gondolom csak kifarmolják a CoOp pontokat, jobbat én sem tudok... :(

(#1543) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Valami nagyon nem oké a játékkal most, mintha hackerek szaporodtak volna el, a korábban említett nyomorultak mellett most már sokadjára van az, hogy vezetek, csere miatt megállítom a játékot, aztán megszakad a játék és beírja az ellenfélnek a 3 pontot. Mind kínai vagy annak tűnő ellenfél.

(#1544) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

A coop játékmódot megint kivették? Ez lesz mostmár, hogy csütörtöktől-hétfőig van coop event mód, majd hétfőtől - csütörtökig kiveszik? Marha jól kitalálták mondhatom....

(#1545) matolcsida


matolcsida
csendes tag

hali, PC-n Steamen csinálunk kis 1v1 bajnokságot akit érdekelne itt a discordunk, vegyes mezőny lesz értem ezalatt, hogy lesz pár külföldi nevező is a coop bajnokságunkról. [link]

(#1546) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

Ilyen is rég volt, a megspórolt 2300 coinomból E. Petit és Schmeichel is kiesett, Dixonra sajnos elfogyott a szerencsém. :)

(#1547) VinoRosso válasza TrueGooner (#1546) üzenetére


VinoRosso
veterán

Mennyiből jött 2x10 +5-öt vettél?

(#1548) TrueGooner válasza VinoRosso (#1547) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Pontosan így, az első 10 packosba benne is volt Schmeichel, a második 10 packosba csak Highlight, aztán a maradékból sikerült növelni az Arsenalos létszámot. :D

(#1549) bilon73 válasza TrueGooner (#1546) üzenetére


bilon73
aktív tag

Petit milyen? Érdemes? Kéne egy jó dmf, makelele nem jött össze :)

(#1550) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

Nem bírtam ki sajnos, és Dixonra pénzt áldoztam. :( :DDD Szóval változtatnom kellett az eddigi felállásomon, és 4 védőre váltottam, és azt hiszem sikerült is találni egy olyan felállást, hogy a játékosok játékstílusa miatt nagyon jó átmenet van védekezés és támadás között. Mutatom a csapatom:

Tehát egy 4-1-4-1 van felrajzolva, de támadásnál is és védekezésnél is másképpen működik a csapat.

Támadás 3-2-4-1.
Hernández "Full-Back Finisher", így fellép Petit mellé, megtöltve a középpályát. Ezzel rengetek passz opcióm van, pláne, hogy Petit elnyűhetetlen Box-to-Box játékos, így folyamatosan kéri a labdát.

Védekezés 5-4-1.
Hernández visszaveszi az LB pozíciót, Petit pedig "Deep Line" utasítás miatt igyekszik vissza 5. védőnek.

Még gondolkoztam, hogy Neymar SS pozícióban játsszon, és egy Attacking Fullback legyen LB pozícióban, de a középpálya megtöltése jobban fekszik a labdabirtoklásos játékomnak.

Mellesleg Gvardiol is most jött, az English Guardians pack nyitogatása közben, és 100-ig fejleszthető, kegyetlen jó statokkal. :D Ez a pack számomra egy brutális erősítést jelentett, kb. 5500 Coin ment el rá.

Már tényleg csak Henry kellene oda előre Mbappe helyére, illetve Odegaard helyére vagy egy jobb Odegaard, vagy egy Cesc Fabregas. Kár, hogy ezek a lapok nincsenek a játékban. :(

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.