Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball

Hozzászólások

(#1601) csababarca válasza TrueGooner (#1598) üzenetére


csababarca
őstag

Ne haragudj, de az ingyen Beckenbauer az az én olvasatomban azt jelenti, hogy megkapod tényleg mindenféle nyitás nélkül. Voltak ilyen lapok korábban is.

Én azért mondom, hogy röhejesek ezek a nyitások, mert mióta efootball néven van a játék, és játszok, a büdös életben nem nyitottam ki akármennyi nyitásból se promo playereket.
Pedig játszok majdnem minden nap, és legtöbbször a challengeket is mind megcsinálom, hogy aztán kinyithassam a noname 70es lapokat.

De akkor félreértettem, és úgy érted az ingyen Beckenbauert, hogy nem ingyenes.
My bad.

[ Szerkesztve ]

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1602) redingitell válasza ROBREGGAE (#1600) üzenetére


redingitell
senior tag

Nálam is ugyan ez. Daviest adta, ennyi.

(#1603) TrueGooner válasza csababarca (#1601) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Az hogy számodra mint jelent az ingyenes kifejezés, az egy dolog, a magyar nyelvben viszont azt jelenti, hogy fizetőeszköz használata NÉLKÜL hozzá lehet jutni valamihez. Márpedig ebben az esetben sem Forintot, sem pedig Coint nem kér a játék, mindössze teljesíteni kell a feladatokat és naponta belépni. Ha neked ez is megterhelő, akkor ez a Te problémád marad, viszont erről a Konami nem tehet.

Persze ha bejelentkezel és kézhez kapod azonnal, az is ingyenes, ezt jól mondod. De ettől még Beckenbauer ingyenes ajándék lap marad, hiszen egy 50 playeres packhoz lehet szerezni 74 nyitási esélyt. Ez alapján csak mondom, hogy többször is meglehet szerezni mint 1.

Mindegy, elengedem. Nem az én problémám. :W

(#1604) TrueGooner válasza redingitell (#1602) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Neked is merem ajánlani, hogy nézz be a "Mission" fül alá jövőhét csütörtökön is, és kezd el megcsinálgatni a feladatokat. Aztán tudsz majd még nyitni... MINDENKI megtudja majd szerezni ha aktív.

[ Szerkesztve ]

(#1605) redingitell válasza TrueGooner (#1604) üzenetére


redingitell
senior tag

Megcsináltam az összes feladatot :)
Már csak a napi nyitásból adhatja...
Persze, tudom, hogy meglesz, csak jobb lett volna hamarabb.

[ Szerkesztve ]

(#1606) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Nekem bedobta Beckenbauert meg Modricot is. Olyan 35/50-nél járok és még van olyan amit nem csináltam meg a küldetések közül.
Ahogy néztem CO-OP-ban mindenkinek megvolt.

(#1607) TrueGooner válasza redingitell (#1605) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Mivel az utolsó feladatot nem lehet befejezni, gondolom csütörtökön jönnek még újak ahol szintén adni fog esélyeket.

(#1608) csababarca válasza TrueGooner (#1603) üzenetére


csababarca
őstag

Én csak leírtam a tapasztalataimat, ami pedig, hogy akármennyit nyitottam, nekem soha nem adta be.
Végignéztem a csapatod, fogalmam sincs azokhoz pl hogy lehetett hozzájutni.
Hiába próbálkoztam, coinokat is gyűjtögettem bőven, de bármikor nyitottam volna, csak szart adott be.

Egyébként milyen challengek adnak nyitási lehetőséget most erre? mert csak a napi bejelentkezést látom, a challengekben csak skill training, gp, training cuccok vannak.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1609) ROBREGGAE válasza csababarca (#1608) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Ne haragudj, de tényleg ott van minden. Ligában összesen kell hat gólt szerezni például, két gólonként kapsz nyitást. Illetve spanyol eventeket kell teljesíteni.

(#1610) VinoRosso válasza csababarca (#1608) üzenetére


VinoRosso
veterán

Lehet elfogadható csapatot építeni pénzköltés nélkül is, de okosan kell a coinokat elszórni. Főleg packokra kell koncentrálni a lóvét, azokban van mindig 1 jó játékos, meg pár jó kiegészítő ember. Ezekre a 3/150-es lottókra nem szabad coint elverni. Én kétszer nyitottam ezekből most, mert már fél éve csak gyűltek a tallérok, és volt egy Ferrer ami kellett volna a csapatba.
Első 10-es csomagra beadta a Carlost, utána még vettem kettőt abból már csak kutyaütők jöttek aztán ott megálltam félretettem a maradék coint. A követkeőnél a Nedvedre húztam a lapokat, megint csak sutyerákokat adott, akkor lementem nulláig, aztán most megint spórolósban vagyok.

Végiggondolva az, hogy elsőre beadta a Carlost csak sima beetetés volt, hogy elhigyje a paraszt, hogy befizetés nélkül is dob normális játékost, egy fia coint nem kellett volna azután erre elvernem, de erre csak akkor jön rá az ember mikor lenullázódik.

Viszont annyira nem bánkódom rajta, legalább megpróbáltam, most amíg nem jön az EB és a pakkok addig nem fogok tudni úgyse normális játékost venni, mire azok meg elérhetőek lesznek megint összegyűlik annyi coin, hogy vegyek egy jobb csomagot.

Ez a csapatom jelenleg, 0 Ft költéssel:

A Beckenbaueres mission az ez:

Van most leárazás erre a prémium match passra, abban van egy Diaby azt még szerintem érdemes kivenni mert jön mellé még 200 coin, szóval 50 coinba kerül a játékos, annyit megér nekem a francia válogatott padjára odafér.

[ Szerkesztve ]

(#1611) csababarca válasza VinoRosso (#1610) üzenetére


csababarca
őstag

Köszi, akkor nem a challengeknél, hanem a missionnál kell nézelődni, tiszta sor.

Na de a Te csapatod pl egy teljesen vállalható, nem a hihetetlen kategóriába tartozó csapat.
Kollégáét nézd meg, én arra kérdeztem, hogy ezeket hogy lehetett kinyitni, pénzköltés nélkül, mert nekem tökmindegy hányat nyitottam, soha nem adott be egy ilyet sem.

1500 coint kuporgattam össze, hogy a Messi-m meglegyen :)

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1612) TrueGooner válasza csababarca (#1611) üzenetére


TrueGooner
senior tag

De ki mondta, hogy Én nem költöttem pénzt a játékra? Én azt mondtam, hogy Beckenbauerre nem kell költeni mert Ő ingyenes.

Viszont egyáltalán nem nyitogatok bele minden packba random, ami csak elem kerül. Főleg Arsenalos packokat szoktam nyitni. Ezenkívül voltak hatalmas mázlijaim, Ronaldinho például az első 900 coinos nyitásból kiesett (Őt nagyon rég óta szerettem volna) Amikor úgy éreztem szükségem lenne egy villámgyors csatárra, akkor Rummeninge megjelenésekor elkezdtem nyitogatni, és ott is talán a harmadik 900-as packba volt egy másik booster játékossal párban.

De egyébként folyamatos gyűjtésben kell lenni, és tisztában kell lenned azzal, hogyha nem tudod a teljes packot kiüríteni, akkor kockáztatod a Coinjaid és lehet, hogy cserébe nem kapsz semmit. De ez tudja mindenki, amikor elkezdi kinyitni a csomagokat.

Most is gyűjtök, gyűjtök, aztán ha oda kerül a sor hogy jön egy jó Arsenal pack, akkor több ezer coinnal szerencsét próbálok. De nem minden héten, pár száz coinnal, annak szinte semmi értelme.

(#1613) VinoRosso válasza csababarca (#1611) üzenetére


VinoRosso
veterán

Szerintem az én csapatom jobb :DDD

Gúnárnak lassú belső védői vannak, szélső védője nincs, nem is tudom, hogy a szélét hogyan zárja le, tőlem kapná a kontrákat futószalagon mintha nem lenne holnap. :D

(#1614) TrueGooner válasza VinoRosso (#1613) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Ahogy írtam is, védekezésnél a két DMF visszazár CB pozícióba egyéni utasítás révén, így a 4 CB kellően szélesen helyezkedik ahhoz, hogy ne lehessen szórni a keresztlabdákat. Alkalmazkodom a játékhoz. Még Rummeninge-t is sokszor befutják az ellenfél védői, pedig 103-as sprintje van, akkor én miért törekednék a a leggyorsabb védőkre? A védők speed boostot kapnak a védekező harmadba, ezt biztos mindenki tapasztalta már. Akkor már inkább megpróbálom lesre akasztani a kontrákat. Kockázatos, az tény. De nekem a Te 4 védős, 3 DMF-es taktikád nagyon unalmasnak tűnik, még akkor is ha működik, ne sértődj meg. :D

Nem mondom, hogy nem kontráztak még le ezzel a taktikával, de amúgy kit nem? :D Az ellenfelek 90%-a Zeiter meg Alonso… Nem csak Te próbálkozol a kontrákkal. :D

Nagyon nagyon régen elhagytam a szélső védőket, mert szerintem a 3 védős felállások erősebbek a játékban. Nekem ez a játék legnagyobb élvezeti faktora, hogy amit kitalálok a Game Plan-ben az hogyan működik a pályán. Egyáltalán nem rossz eddig, tényleg.

Gvardiol és Beckenbauer sem lassú egyébként CB-nek. Saliba játszhatna Gabriel helyett a sebessége miatt, de egy Destroyert mindenképp akarok hátul tartani. A napokban nem egy Div. 1-es játékost is elkentem, szóval annyira rossz nem lehet.. :D

[ Szerkesztve ]

(#1615) csababarca válasza TrueGooner (#1612) üzenetére


csababarca
őstag

Senki se írta, én sem írtam, hogy te költöttél a játékra.

Én csak azt mondom, hogy az efootball éra előtt sokkal nagyobb százalékban adta be a jó lapokat, mint most.
Nekem. Tehát ez szubjektív, de ott akit akartam megkaptam. Lehet akkor volt szerencsém, most meg peches vagyok.

Nálam az ingyenes lap az nem ez, de mindegy.
Pl nba 2k-ban vannak locker code-k, beírod, és fixen adja a valóban ingyenes lapot.
Itt meg ha belépsz, ha missionoket, csinálsz, ha, ha, ha.
Szóval más, na.

De mégegyszer mondom, NEKEM korábban sokkal többször adott be lapot, 10-es packok nyitásánál pl garantáltan, mint most.
Ez nálam van, másnak meg beadja.
Ez ilyen, nem a játékot szidom, mert nincs miért, csak leírtam a saját tapasztalatom.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1616) ROBREGGAE válasza csababarca (#1615) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Ez nem ingyen lap? Számomra amiért nem kell fizetni, az ingyen van.

Costacurta, Neymar, Maradona, Wilshere, most Beckenbauer. Ezek akármilyen csapat alapjait képezhetik...

Én se védem a játékot, mert rengeteg hibája van, de hogy még ezen is sírunk, ha a gép ellen véletlen le kell tolni egy meccset vagy be kell rúgni azokat a nyomorék tizenegyeseket. :D

Tényleg, akkor nem kell játszani vele, aztán nincs probléma.

PES 2020-nál én se költöttem a nyitásokra egy fillért se, és emlékszem, hogy több legendát beadott így is, több challenge volt garantált fekete labdát kinyitni, de ki is kellett fizetnem a játékot, mielőtt elakartam indítani ősszel, a megjelenéskor.

(#1617) TrueGooner válasza ROBREGGAE (#1616) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Jó, hogy nem válaszoltam, leírtad minden gondolatom, köszi. :D

[ Szerkesztve ]

(#1618) csababarca válasza ROBREGGAE (#1616) üzenetére


csababarca
őstag

PES 2020-nál én se költöttem a nyitásokra egy fillért se, és emlékszem, hogy több legendát beadott így is, több challenge volt garantált fekete labdát kinyitni, de ki is kellett fizetnem a játékot, mielőtt elakartam indítani ősszel, a megjelenéskor.

Én csak erről beszéltem, nem sírtam, játszok, nyitok, hátha majd beadja.
De korábban nagyobb eséllyel dobta be, ha folyamatosan játszott az ember. Ennyi.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1619) ProEvoFan válasza VinoRosso (#1610) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ügyes. :K
Kb egy év alatt 10Kt költöttem rá. Ennyit megér nekem évente a játék.Igaz, pont a 150es pack lutrira basztam el a pénz jelentős részét és nem is jött semmi. Seedorf az van, de Ő is a játék elején kapott ingyenes ajándék nyitásból jött. :D

(#1620) ProEvoFan válasza VinoRosso (#1610) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Leírod pls milyen taktikát használsz erre a felállásra? :R

(#1621) VinoRosso válasza ProEvoFan (#1620) üzenetére


VinoRosso
veterán

Ez egy kiinduó taktika amit a META LBC\QC ellen játszok. Quick Counter a playing style, defense level 1 kék csík (kivétel Posession Game ellen, ott alapszinten hagyom), LB\RB defensive + man marking az ellenfél LWF\RWF-en.

LB\RB- Attacking fullback (kivétel ha a defensive jobb formában van)
CB- Build up
6-os DMF - Build up (CB 6-os poszton)
8-as/10-es DMF- Box2Box
LMF/RMF/AMF- Creative playmaker, Prolific Winger
CF - Advanced CF

Ezt szoktam szinte mindig módosítani formától és az ellenfél játékosaitól és felállásától és függően:

- Ha pl a padon lévő defensive fullbackem jobb formában van, vagy az ellenfélnek van brutál AMF-je, akkor felszabadul egy defensive instruction és a DMF-el emberfogom az AMF-et, Ugyanezt csinálom ha egy classic 10 SS van ott.
- Ha van egy jobb formában lévő destroryerem (pl Rice) vagy Orchestratorom akkor az egyik box2box-ot lecserélem arra. Akkor is jó a Destroyer az egyik box2box helyett ha az ellenfélnek 2 olyan középpályása van amelyik jó támadásban.
- Ha 2 DMF van az ellenfélnél akkor LMF\AMF helyett LMF\RMF-el játszok
- Ha 1 DMF és 2 AMF van az ellenfélnél akkor LMF\AMF helyett AMF\AMF-el játszok
- Ha azt látom, hogy nincs meg a kellő összjáték a támadóharmadban lévő játékosok közt akkor az egyik DMF-et CMF-re váltom, és az advanced CF-et Deep Lying forwardra cserélem (Mbappe-Neymar helycsere, néha Maradona SS-ben a CF helyén)
- Ha az ellenfél 2 CF-el játszik, akkor a 6-os-t visszahúzom CB-be és lecserélem egy destroyerre
- Ha az ellenfél 2CF-el játszik, és az LB/RB-n kívül nincs szélsőjátéka akkor mindenképp felfutó fullbackekkel játszom és a defensive instruction rákerül 2 DMF-re, így középen 3 CB- 2 DMF fogja börtönbe zárni a támadóit
- Ha felfutó szélsőhátvédeket akalmazok akkor az előttük játszó posztokat is hozzájuk igazítom, Attacking Fullbackhez Creative Playmakert (AMF) esetleg Hole Playert (LMF\RMF) választok, Fullback Finisherhez meg Creative Playmaker, Roaming Flank, Prolific Winger (LMF\RMF)

Az alapstratégiám az, hogy a felezővonal mögött pár méterrel próbálok labdát szerezni és abból egyritmusú konktrákat vezetni, Posession Game ellen kicsit magasabban, illetve ha a támadóharmadban vesztek labdát akkor még az ellenfél térfelén megpróbálom visszaszerezni és egyből visszatámadni, vagy legalább megakasztani a labdakihozatalát.

Ezalól vannak kivételek, ha az ellenfél gyorsan visszazár, akkor nem rohanok fejjel a falnak hanem járatom hátul, megpróbálom kicsalogatni vagy várok amig rés nem nyílik a védelmén. Szeretem, ha nálam van a labda, és igyekszem megtalálni az aranyközéputat aközött, hogy a jó indításokat ne hagyjam kihasználatlanul de nehogy egy rizikós passzal eladjam a labdát. Tökéletesen egyiket se lehet megvalósítani, midegyik némi trade-off-al jár, de ezért vannak kigyúrva a játékosaim sebességileg és védekezési képességekben, hogy gyorsan tudjanak reagálni a támadásra és a labdavesztésre+visszaszerzésre is.

(#1622) ProEvoFan válasza VinoRosso (#1621) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Basszus. Ez komoly. Keményen tolod.:C :R

(#1623) csababarca


csababarca
őstag

Na azt hiszem 24. nyitásra beadta az öreg Kaisert, köszönöm a tippeket @Truegonner.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1624) redingitell válasza csababarca (#1623) üzenetére


redingitell
senior tag

Nekem tegnap adta a 46-ik nyitásra. Viszont kárpótolt mert a 11-es rúgó eventből jött 100 coin, azért meg adta Iniestát.

[ Szerkesztve ]

(#1625) csababarca válasza redingitell (#1624) üzenetére


csababarca
őstag

Onnan elsőre nekem Kaka-t adta be, nem rossz de barcásként egy Iniestának jobban örültem volna :D
Főleg hogy AMF-el el vagyok bőven eresztve.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#1626) Rolandreal


Rolandreal
újonc

Sziasztok!
Itt az én csapatom is :)

(#1627) Rolandreal


Rolandreal
újonc

PS játszok

(#1628) Rolandreal


Rolandreal
újonc

Kicsit költöttem bele de voltak jó szerencsém is :)

(#1629) Rolandreal válasza Rolandreal (#1626) üzenetére


Rolandreal
újonc

(#1630) bilon73


bilon73
aktív tag

Az mennyire igaz (twitteren olvastam ilyet) hogy a pc es az xbox mar crossplay?

[ Szerkesztve ]

(#1631) TrueGooner válasza bilon73 (#1630) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Hát... Félig... :D Ha PC-n az Xbox Store-ból töltöd le a játékot, akkor az Cross-Play az Xboxokkal.

A Steam-es eFootball már nem. Reméljük egyszer teljes cross-playt kp a játék, de ez évek óta ígéret tárgyát képezi, a Master League-el, és a Mobilos kontroller támogatással együtt.

(#1632) bilon73 válasza TrueGooner (#1631) üzenetére


bilon73
aktív tag

Wow…kár :DD
mintha tobb lag cheater lenne xboxon.

(#1633) Cambi


Cambi
tag

Discordról másolva a patch létrehozójától:

Örömmel jelentem be, hogy elkészültem az OTP Bank Liga 2023/2024 Patch-el.
Mindenek előtt szeretném megköszönni <@736235316834467850> -nak, aki végig támogata és segítette a munkámat és biztosította számomra a Patch alapjának tartozó adatbázist!
A <#1232411064449237032> csatornán megtalálhatóak a szükséges linkek és remélem át tekinthető
A Patch elkészítése során megpróbált a lehető legfelhasználóbarátabb módon kialakítani.
A Patch-et inkább Master League központúvá szerkesztettem, amiről később még szólok pár szót.
Akkor egy pár szót arról, hogy mit nyújt ez a Patch:
- A 2023/24-es szezonnak megfelelő OTP Bank Liga és Merkantil Bank Liga
- Frissített keretek és mezek
- A Magyar vonatkozású mezeket mind saját magam készítettem
- Frissített miniface a Magyar játékosokhoz
- Az Magyar bajnokság be került az Francia liga helyett
- Exkluzívként az Ausztriai Admiral Bundesliga
- Az Admiral Bundesliga felváltotta a Dán Superligát
- A Francia Bajnokság átkerült az Orosz Liga helyére
- Új játszható edzők Master League során, többek között Szalai Ádám és Puskás Ferenc is
- Egyedi menü rendszer
- Pár darab Magyar vonatkozású stadion, többek között a Groupama Aréna és a Puskás Aréna
- Teljesen frissített Master League ifi csapat, ahol Magyar tehetséges kaptak helyet
- A keretek a Transfermarkt és a klubok weboldalain megtalálható adatok alapján lettek kialakítva
- A legutóbbi Transfermarkt piaci frissítést a lehető legnagyobb mértékben próbáltam visszaadni

Ami a közeljövőben érkezik/tervezek:

Szurkolói hangok
Gól utáni zene
Csapat specifikus menük (elsőként EB tematikus Magyar Válogatott)
Eredményjelző
EB keret frissítés a torna kezdete előtt

[Promo és letöltési link]

[ Szerkesztve ]

(#1634) nutella1 válasza Cambi (#1633) üzenetére


nutella1
őstag

Minden elismerésem! :R

https://erdélyízei.com

(#1635) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Asszony meg a gyerekek elmentek pár napra rokonlátogatóba, és végre tudtam kipihenten, nagy képenyőn játszani:


Nem is gondolná az ember, hogy mennyit számít. :D

(#1636) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

PS-en és Xbox-on az UFL open béta hétvégét tart, nyomja akit érdekel! :)

(#1637) bilon73 válasza TrueGooner (#1636) üzenetére


bilon73
aktív tag

nekem ez tul fifa lett :)

(#1638) TrueGooner válasza bilon73 (#1637) üzenetére


TrueGooner
senior tag

El nem fogod hinni a Fifások mit mondanak… Nekik meg túl “PES-es”… De szerintem életükben nem PES-eztek vagy eFootballoztak ha ilyet tudnak mondani. Egy igazi wishes EAFC az eddigi UFL, viszont a csapatépítés és a gazdasági modellje nekem nagyon tetszik.

(#1639) Zoolee1976 válasza VinoRosso (#1635) üzenetére


Zoolee1976
aktív tag

Szép munka! Sajnos én már C ben vagyok mert ahogyan jön az igazságtalan szkript ki is lépek.Majd minden meccsen ki kell,de csak azokon ahol 50 goldert megy a meccs.A fun 2vs2 legalább akkor jó ha van olyan akivel lehet passzjátékot játszani.Amugy sok liga 1 - 2 es játékosok is totál homály előre ívelős értelmetlen játékot játszanak 2vs2 ben!Nem is értem ezt az egészet, sokszor olyanoktól kapok egy perc alatt három gólt,aki addig hozzá sem tudott szagolni a meccshez,de amikor kapom a gólokat hirtelen mindenkin (védőn)átsuhan a labda.A Coinami még mindig aljaskodik evvel a játékkal.De úgy látom az egész világon ez a trend, lényeg a legnagyobb bevétel.Megérettek a multik a pusztulásra.

Zoolee

(#1640) VinoRosso válasza Zoolee1976 (#1639) üzenetére


VinoRosso
veterán

A válogatott meccs most nekem is szopatós volt. Az ellenfelem úgy rúgott gólt, hogy sorozatban hétszer (!) léptem közbe a támadásába és mind a hétszer visszapattant hozzá a labda, az utolsónál egy csikarszögböl érkező lecsúszott beadást ütött a kapufánál álló kapusom a középen álló csatárának a fejére.

(#1641) TrueGooner


TrueGooner
senior tag

Pfhu ez a National Event engem is felcseszett tegnap. :DD De a harmadik meccset nagy nehezen behúztam, viszont abszolút végig azt éreztem, hogy valami ellenem dolgozik. Már rég éreztem ennyire… Amikor az ellenfél úgy tud passzolgatni akár a 16-os előterében is, hogy a játékosaim csak 1-2 ütemmel később mozdulnak meg… Borzalmas volt.

Kíváncsian várom a csütörtöki frissítést, mostmár 4 hónapja nem volt gameplay change. Hátha…

(#1642) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#1641) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Én ligába érzem ezt, hogy 1-2 ütemmel később lépnek oda a játékosaim div 3-asként. Ezek az állandó elpattanó labdák, meg rossz labdakezelések technikás játékosoknál is... Őrült nagy laggok.

Nem várok semmit amúgy, hónapok óta ugyanaz van. A legnagyobb frissítés az lesz, hogy megveheted a francia válogatottat 1200 coinért... Meg elkezdték újrahasznosítani az epic boostereket csapatokra lebontva.

(#1643) TrueGooner válasza ROBREGGAE (#1642) üzenetére


TrueGooner
senior tag

Tudom már tavaly is ezt mondtam, de ha az eFootball 25-re kitalálják hogy újra eladják az összes Legendát, csak most nem 103 hanem 105 lesz a plafon, akkor leteszem a játékot.

Ideje lenne villantani valami értékelhetőt mostmár. Az UFL nagyon hangos pozitív visszajelzést kapott, és elképesztően felkapott volt a hétvégén. Az emberek csak egy jó és fair focis játékot akarnak. Az UFL nem jó játék még, de én nagy potenciált látok benne.

Meglátjuk, hátha rákapcsolnak a versenyhelyzet miatt…

(#1644) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#1643) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Na, az előbb mikor írtam a hozzászólást bennem is megfogalmazódott ez...

Csak egy problémám van, PC-n tolom. UFL-t véletlen sem tudom megnézni.

A fifa25-ért meg fizetni kell gondolom én, és mennyire válthatja meg a világot így elsőre.

Nekem marad ez... Mivel rohadt uncsi most is az Efootball, már azon vagyok, hogy nyáron előveszem a pes 21-et, felturbózom mindenféle kiegészítőkkel és nyomom a Master Leaguet. Forma frissítés sincs, nem is lesz EB alatt sem.

Azt nem tudom Ázsiában, Dél-Amerikában mekkora az elérésük vagy a mobiljáték mekkorát megy, mert hihetetlen, hogy akkor miért van ennyire elhanyagolva a játék. Csak erre tudok gondolni, hogy ott nem panaszkodnak annyit rá.

(#1645) Zoolee1976


Zoolee1976
aktív tag

Most a Nationalban Indiát választottam,nem tud ellenfelet sorsolni.Ezután átmentem unlimitedbe,ott meg összebasztam egy 2000 csapatot, nincsen ellenfél!Ez a játék arról szól hogy költsd a pénzt csapatra meg lvl 100-105 játékosokkal és néha kiszopj a kezdő lvl 80-90 felálló ellentől!De legalább egy valamiben szimulátor,Darvin Nunezzel nem lehet gólt lőni csak kapufát.Respect Coinami.Amúgy aki közelebb van a halálhoz mint nem,annak azt ajánlom tartalmasabb dolgokra költse az idejét! Én nagyon szerettem ezt a szériát,2003 óta játszom,de mindig azt mondom ez a legalja, viszont ezek a pénzéhes japcsik tudnak még lejjebb menni...

Zoolee

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.