Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12582) zichie válasza hb000 (#12578) üzenetére


zichie
senior tag

"Így van és a diginél ez így is történik. Én is így hangoltam be már nem egy tévét."

Leszámítva azt, hogy a NIT táblába a csatornaváltozások átvezetése hagy kivetnivalót maga után, ami miatt egyes készülékek az érintett csatornákat nem találják meg. Ezalatt arra gondolok, hogy a NIT szerint máshol van az adott csatorna, mint valójában, mert ott nem vezették át. A másik érdekes, hogy a Digi csomag csatornái nálam "Digi Budapest" hálózati név alatt vannak, míg a DIGI+ csatornák "Digi Debrecen" néven. Ez csak PC-n, dvb-c tunerrel látszik. A vicces az, hogy Budapesten a XIX. kerületben lakom. Mi közöm Debrecenhez? Én az összes csatornát a smart tévén hálózati kereséssel, majd kézi kereséssel (DIGI+ frekvenciája), ezután pedig csatornalista hexa editoros hekkelésével oldottam meg. Így minden meglett. Persze nem minden készülék háklis ezekre, de a Samsungok egy része igen. A Smart TV-m igen, de a Syncmaster monitor nem.
A Smart TV még arra is háklis, ha hálózati kereséssel mi az induló frekvencia. Ha ez a DIGI+ csomag frekvenciája, akkor csak azokat találja meg, a többit nem, ha valamelyik másik, akkor mindent megtalál, csak a DIGI+ csatornáit nem. Ez magyarázható a különböző hálózati névvel: "Digi Budapest" és "Digi Debrecen".

Az analóg is érdekes. Itt a Kispest tévének kellene jönnie, de helyette a szomszéd kerültet helyi tévéje, a TV18 jön, a Kispest TV pedig nem. Persze lehet, hogy idővel lesz debreceni helyi tévé is. ;)

Egyébként nagyon elégedett vagyok a Digivel, de a NIT-et rendbe kéne tenni, meg jó lenne ha a helyi tévé jönne és nem a szomszéd kerületé.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.