Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
Hello
Nem tudok egy privát üzenetre válaszolni, mert ez a hiba jön.Hibakód: debug kód: sHs9gk0pNsK4o-PczAlVdIn
[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Imrekong
újonc
Hello
hibakód: aa0a2YrAK3o01OexEt6aAtE -
Pioneer
őstag
debug kód: wVwaa2gqMxz9beMFNUaPB6X
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pure_NZ
csendes tag
Hello,
Hobakód xxEH5HCu9utuFzDKUcetIcy
IBM World Community Grid - www.worldcommunitygrid.org
-
Pro Koryak
addikt
Nem tudok egy privát üzenetre válaszolni, mert ez a hiba jön.
debug kód: nnq1hUw3JdQ8NeK4FoXWjYb
-
Ideiglenes fennakadás volt csak pár percig, azóta jó!
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
mpeti20
újonc
Sziasztok! Telefonon miért nem tudok képet feltölteni hirdetéshez? Nálam nagyon régóta fenn áll ez a hiba, bepipálom a képeket rányomok a kivállaszt gombra és nem történik semmi. Van erre valami megoldás?
-
MODERÁTOR
-
mpeti20
újonc
válasz Intruder2k5 #20058 üzenetére
12 megapixel csak, gépre áthúzva simán feltölti de telefonról még soha nem sikerült valamiért.😅
-
cof
veterán
Megoldható lenne RSS-nek átadni a hardveraprós hirdetés árát is? Mert jelenleg így néz ki, jó lenne ha azt is ki lehetne olvasni.
<item>
<title>Több száz TFT monitor készletről MONITORCENTER</title>
<link>https://hardverapro.hu/apro/tobb_darab_15_17_19_22_24_27_os_tft_monitorok_szam_3/hsz_1-50.html</link>
<pubDate>Thu, 14 May 2020 11:52:12 +0200</pubDate>
<category>Hardver</category>
<category>Monitor</category>
<category>LCD</category>
<category>21"-26"</category>
<guid isPermaLink="true">https://hardverapro.hu/apro/tobb_darab_15_17_19_22_24_27_os_tft_monitorok_szam_3/hsz_1-50.html</guid>
</item>Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Gardaai
senior tag
válasz lezso6 #20056 üzenetére
Próbaképpen most megnéztem pár perce.
Először too lány request. Majd net, ki/be. Ugyan ez. Net ki vár egy kicsit, vissza, utána bejött, de kidobott. Bejelentkezés után privát üzenetek, szerver error. Net ki/be jó minden. Nagyjából 3 perce ahogy ezt írom.Hogy szűrjem ki? Ilyenkor másik böngészőt próbáljak?
[ Szerkesztve ]
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz Gardaai #20061 üzenetére
Beértem az irodába, prohardver be van jelentkezve, be is jön.
Átlépek hardverapro-ra. 429-es hiba túl sok lekérés. Wi-Fi ki/be semmi. Újra semmi. Teljesen kikapcsolom várok kicsit, vissza akkor elindul a hardverapro is. Ki vagyok jelentkezve. Prohardver továbbra is be van jelentkezve. Bejelentkezett elsőre, most megint ok. Gép egyelőre ok, nem dobott ki.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Picco
addikt
brave bongeszovel amikor megnyitottam az ITCafet, 3/3 alkalommal azonnal bezarodott a bongeszom.
kb 2 eve hasznalom es ilyen meg nem tortent soha, semmilyen oldallal, gondoltam megosztom itt.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
lacika555
csendes tag
Sziasztok!
A mentett kereséseim mintha nem működnének, se email se belső értesítés nem jön.
Természetesen közben jelent meg a keresésnek megfelelő új hirdetés.
Én csinálok vmit rosszul, vagy benézek vmit nem kicsit? -
válasz Gardaai #20063 üzenetére
A belépés / kilépés funkciónak meg a kidobásnak semmi köze a 429-es hibához, ahogy a belassításhoz illetve komplett blokkoláshoz sem, amikor be sem jön az oldal.
Tökmindegy, hogy kikapcsolod-e a wifit vagy ilyesmi. Elég csak pár másodpercet várni és megjavul. Vagy ha eleve be sem jön az oldal, akkor pár percet kell várni.
Persze ki tudja, lehet az eszközeiden bugos valami, ami a wifi ki-be kapcsolásától megjavul, ezt én innen nem tudom megállapítani sajnos.
-
Sziasztok , lehet egyedi hibám lesz ,de hátha tudtok benne segíteni .
iPadOs reszponzív nézetben az oldalon bármilyen hozzászólást szeretnék pl kijelölni , az egész elkezd eszeveszett tempóban felfelé pörögni a megjelenített tartalom amíg a lap tetejét el nem éri és eközben minden kijelöl . Vagy amíg az érintés tart .
Van erre valamilyen megoldás , vagy marad más “nézeti módok” egyike ?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Gardaai
senior tag
válasz lezso6 #20068 üzenetére
Tudom, hogy semmi köze. Értetlenül állok a dolog előtt.
Webfejlesztő vagyok én is, bár nem tudom milyen technológiák vannak használva, de elsőre nincs ötletem, hogy valami csak az egyik eszközömön ilyet produkáljon.
Várhatok én órákat is, ha nem kapcsolódok le a netről és vissza, akkor egyszerűen nem tölt be.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
istike2011
újonc
Server responded with 0 code.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #20069 üzenetére
Ezt nálam olyankor csinálja ha az oldal széle is belekerül véletlenül a kijelölésbe, ha ugyanarra gondolunk.
-
-
válasz Luck Dragon #20069 üzenetére
Gondolom valami almás feature akar ez lenni, mert nincs olyan feature, ami görgettetné az oldalt.
-
válasz istike2011 #20071 üzenetére
Egy "icipicit" bővebben?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #20073 üzenetére
Akkor arra próbálj ügyelni hogy a széle ne kerüljön bele az érintésbe, mert ezt az OS úgy veszi, hogy görgetni akarod a kijelölést. (Én használom az iPad OS-t egérrel is, nem igazán szuper ahogy a kijelölés meg van oldva.)
-
válasz lugosi #20077 üzenetére
Ohh , hát ez kellemetlen . Főleg hogy olyan gyorsan történik , mire megtudnám állítani már 200-Hsz ki is jelölte .
Köszönöm a segítséget , akkor legközelebb ügyfelek erre a dologra .
Lezso6
Mostanában elég gyakoriak lettek az Apple felé ilyen jellegű “ okossága” gondolok itt elsősorban a bejelentkezési mizériára.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
csendes tag
Tisztelt Hardverapró!
Olyan problémával fordulnék felétek hogy a számítógépen automatikusan Elmenti a jelszavamat és automatikusan belép
Mobilról pedig folyamatosan kidob kipipálom belépve maradok és utána mégse maradt belépve
Köszönöm a segítséget
-
addikt
Sziasztok!
Mobilról olvasva a Synology nas forum a mai nap került be egy olyan hsz amitől az androidos opera böngésző bezárodik. Ma keletkezett az a hsz és azóta nem tudom megnézni a topikot. Az opera se ír ki semmit,nem tudom mi okozza. Csak bezáródik,csak akkor van ez ha megnyitom most azt a topikot és pár másodperc és kilép.
Berakom ide hátha sikerül valamit kezdeni vele.
Android 13
Opera 72.5 -
MODERÁTOR
válasz grabber #20082 üzenetére
Ez lehet a problémás hozzászólás, nálam vagy fél percre teljesen megakasztja a böngészőt. Ami érdekes, hogy logout alól nézve semmi gond.
<-ƘƘ->
-
ozzy47
csendes tag
Sziasztok! Nálatok működik az up..???...mert az én hirdetéseimet nem sorolja előrébb....
-
ozzy47
csendes tag
válasz s7evcsenko #20093 üzenetére
-
felora:)
tag
Sziasztok!
Az a "problémám", hogy nem enged be a prohardver. 😃 Múlthéten nézegettem a Tor-t, próbálgattam kíváncsiságból. Megnéztem hogy működik az exit-node, ralay only mód, stb. Azóta viszont azt írja a prohardver, hogy:"Biztonsági okokból az IP-címet elrejtő szolgáltatásokkal (például: TOR hálózat vagy VPN szolgáltatók) a Prohardver lapcsalád szolgáltatásait nem lehet használni (nem lehet bejelentkezni). A folytatáshoz kapcsold ki ezen szolgáltatásokat!
Az esetleges kellemetlenségekért elnézésedet kérjük!"Telekomos Fix ip címem van, nem használom jelenleg a tor -t, mégsem enged be a kábeles netről.
Most a mobil nettel írtam ezt. -
-
vajaiattila
újonc
Tisztelt hardverapro!
Feladtam egy hirdetést kategória kiválasztásánál hardver-monitor és csak LCD meg crt típust dob fel és LED típusú a monitor de nem tudok kiválasztani olyan kategóriát.
köszönöm
üdv Attila -
MasterMark
titán
válasz vajaiattila #20097 üzenetére
Mert nincs olyan hogy led monitor, az egy lcd monitor ledes háttérvilágítással.
Switch Tax
-
MODERÁTOR
válasz vajaiattila #20097 üzenetére
A LED beleesik az LCD kategóriába, nyugodtan feladhatod abba a kategóriába a hirdetésedet.
Az LCD folyadékkristályos technológiára utal, ezen belül vannak a CCFL (fénycsöves), LED háttérvilágítású, QLED, OLED panelek.Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest