Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz ibike30 #20550 üzenetére
a rendszerben nincs már bug, oda van írva, hogy mi történik, kérlek, olvasd el nagyon figyelmesen az utolsó betűig. ezen felül a kérdéses email fiókban ellenőrizd, hogy biztosan nem írtad-e el, no meg, hogy nincs-e spam mappában a levél stb.
ide pedig ne rakd be a mailcímed nyilvánosan (kiszedtem), nem véletlenül nem publikus...
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
őstag
Sziasztok, fototrend.hu-n nem találom a kedvencekhez adom gombot a témán belül, se mobilon se pc-n. Logout.hu-n a kedvencek alatt van az "Elmentem ezt az oldalt!", a többinél a az első hozzászólás felett van több lehetőség, de innen eltűnt. Megnéznétek? Köszönöm szépen.
-
MODERÁTOR
válasz samurai761 #20553 üzenetére
Öhm, görgetni próbáltál?
Illetve szerintem az is lehet még a baj, ha nagyobb a betűméret, mint alapból. Plusz az oldal normál esetben nem fekete-fehér, az is valamilyen kiegészítőre/beállításra utal.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Titi2012
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert sehol sem találtam az oldalon megoldást a problémámra. Igazolni kellene a belépési e-mail címemet, amihez egy olyan telefonszám van megadva, ami már nem létezik, így nem tudok belépni az itt 10 éve megadott e-mail fiókomba, és emiatt nem tudom igazolni a belépési jogosultságomat. A profilomon meg van adva az új telefonszámom, mint elérhetőség, viszont nem tudok hozzáférni semmilyen módosítási lehetőséghez. Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Buktam a fiókomat, és az itt eltöltött 10-12 évet, kezdhetem újra egy frissen regelt fiókkal? Miért nincs több lehetőség az igazolásra? Köszönöm a javaslataitokat!
Üdv: Titi
-
Fancy-boy
addikt
Üdvözlet!
Erre hol tudok választ kapni: [link]
-
Bencuscj20
újonc
Segítséget szeretnék kérni az email címem icloud fiokomhoz van hozzá rendelve és egy ideje nincs Apple készülékem és nem tudok hozzá férni az email címhez nem tudom megváltoztatni az emailem
-
macera2
aktív tag
Thunderbird (102.7.2) - kapom az üzenetet, hogy "Asztalos klub - Téma értesítő - PROHARDVER! fórum".
Katt, és "hardverapró" jön be. Megnézve a címet abba is a "hardverapró" szerepel.
https://hardverapro.hu/muvelet/hozzaferes/email.php?code=8b57f7fa67637a45e566f5e2ecadc9b6a94b0e9196b81e0d1ab31c47965a9550&url=https%3A%2F%2Fprohardver.hu%2Ftema%2Fasztalos_klub%2Fhsz_63726-63750.html%23msg63736
A Fox ezek szerint jól döntött. De aki az üzenetet küldte az tévedhetett, mert az "asztalos klub" üzenethez a "hardverapró" címet kapcsolta. Ha lehetséges kérek egy korrekciót. Előre is köszönöm.A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
MasterMark
titán
-
Cirkaloo
tag
Hello, remélem jó helyre írok.
Szeretném megváltoztatni az email címem, mivel a jó öreg indamail rendszerénél megszüntették a régit (***@index.hu már nem támogatott az oldalon), viszont így az email váltás megerôsítô linkje sem elérhetô számomra.
Ebben kérhetnék segítséget?A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
Gardaai
senior tag
Fizetés után too many requests hiba a visszaigazolás oldalon. Onnan bárhova mentem folyamatosan ezt kaptam amíg le nem döglött az összes oldal egy ideig.
Nem tudom mi lehet a gond. Eddig iOS eszközökön volt jelen folyamatosan, most már gépre is át fog jönni ez a probléma? Kellemetlen lenne..↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-
Gardaai
senior tag
válasz lezso6 #20563 üzenetére
Igen nagyjából.
Szerk.: most néztem meg, 11:40-kor fizettem ki a kosaram. Ahogy visszairányított, kaptam a hibát.
[ Szerkesztve ]
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz lezso6 #20566 üzenetére
Van amikor csak egy frissítés erejéig jön elő. Van amikor többször frissítek rá, de nem spam szerűen, akkor van, hogy blokkol 1-2 percre. Utána viszont mostanáig hibátlan. Pedig használtam prohardver és hardverapro-t is elég sokat a mai nap,
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
foxymaxy
senior tag
Sziasztok
Ez nem bug csak egyéni probléma és igazándiból nemtudom hogy hogyan lehet orvosolni. A helyzet a következő a bejelenkezési mail fiókot szeretném megváltoztatni mert a régi az kukás eltünt az éterben, csakhogy a módosításhoz a régi email címere küld a rendszer igazoló emailt ami persze elérhetetlen (megszünt a szolgáltató). Valami tippet vagy tanácsot tudtok adni hogy ezt a problémát hogyan lehet megoldani? Köszönöm.e pluribus unum
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Az indamail megvátoztatta a @index.hu emailt @indamail.hu-ra ezért a jelszóváltoztatáshoz szükséges mail nem kapom meg, ill. hirdetést sem tudok így feladni. Hogyan tudom megvátoztatni a régit az új címre, esetleg ti át tudnátok írni? Köszi![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Joeker67
aktív tag
válasz Intruder2k5 #20571 üzenetére
Telórol már nem is enged belépni a régi email-lel sem!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Lionpro
újonc
Üdvözletem. Hardveraprós hirdetés közzétételnél email megerősítést kér de az email címemre 20. Próbálkozás után sem érkezik meg a megerősítő email… ilyenkor mi a teendő? Segítséget előre is köszönöm
“Ne félj csak légy bátor, Jézus a te megváltód”
-
hutapali
csendes tag
Sziasztok, nálam is hasonló email-es probléma tapasztalható! Hirdetést is szerettem volna feladni, és az email címemet is szerettem volna megerősíteni, de az indamail fiókomba egyik levél sem érkezett meg, spam-ba se' :(
[ Szerkesztve ]
dns
-
válasz Lionpro #20575 üzenetére
Valamiért nem fogadta a szolgáltatód email szervere az emailünket. De azóta mióta írtad a hsz-t, azóta meg mégis kimentek emailek.
Erősen ajánlom, hogy válts szolgáltatót valami megbízhatóbbra, ami mindig képes fogadni a leveleket.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
skynet282
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy szeretnék feladni egy hirdetést, de a rendszer email ellenőrzést kér. Sajnos a megadott email címem már felfüggesztésre került a Freemail-nél, mivel régóta nem használom. Hiába írtam nekik, hogy függesszék már fel a felfüggesztést addig, míg hitelesítem a másik email címemet, válaszra sem méltattak. Mit lehet ilyenkor tenni? -
HÁZIGAZDA
akinek már nem érhető el az emailfiók, amivel belépne, írjon nekem egy privátot, hogy mire szeretné átírni a régi emailjét és megnézem, mit tehetek...
DE:
- egy logint egy ember használhat és egy embernek egy loginje lehet!
- csak olyan új emailt kérj, AMIVEL BIZTOS NEM REGISZTRÁLTÁL MÁR!!
- ne kérj freemail, citromail és egyéb, nulla biztonsággal rendelkező mailt.FONTOS: próbálj emailt váltani minden eszközödről, ahonnan korábban beléptél (teló, tablet, pc, melóhely stb.), mert a legrégebbi belépéseddel lehet, hogy menni fog!!
ha egyáltalán nem tudsz már belépni, és emailt írsz, akkor figyelj, hogy benne legyen minden fontos adat, például az új emailcím, a teljesen pontos nicknév stb.
nem vagyunk support desk, igazából nem dolgunk a userek nem működő emailjeit rendberakni! kérlek, hogy csak akkor írj nekem, ha a fentieket hiánytalanul ellenőrizted, megértetted és amit küldesz, tartalmaz minden infót. ne feledd, hogy én egy darab ember vagyok, akinek ráadásul nem ez a munkája...
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
addikt
Sotet modban a piros kiemeles nem oldashato a kodblokkon belul.
-
DrBubo77
veterán
A Samsung A52s 5G tesztjében (és néhány másikban is) a csatolt tesztfotók nem jelennek meg a böngészőben. Pedig korábban ment.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
A21
tag
helló, 3 napja várom a megerősítő e-mailt hirdetéshez, de nem jön
-
rigo88
aktív tag
hi egy ideje nem leptem be, de a regi citromail email cimem mindig siman mukodott a ph oldalakon. kaptam eretsitest stb. most belepve latom hogy meg kene erositenem az email cimem de nem jon email a citromail fiokomba. kihez fordulhatok? koszi
Dirr
-
gyulaszu
senior tag
-
kona005
senior tag
bocsanat kozben meg lett a valasz
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz lezso6 #20595 üzenetére
Csak pár napja ilyen és minden eszközön (két külön számítógép, különböző böngészőkkel, mobilon is harmadik fajta böngészővel). Mindegyiken probléma lenne a sütikkel? Eddig szerintem prohardver.hu-s címmel dobta fel a címeket, nem hardverapróssal. Az alapbeállításom itt a prohardver.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
válasz lezso6 #20597 üzenetére
Pont ez az, hogy nem vagyok belépve, de eddig csak 1-2 téma olvasásához kellett belépni, ha email-es értesítőt kaptam, most viszont már mindhez, miközben ha csak behozom az adott fórumtémát begépelve a címsorba, nem pedig az email-es értesítő linkjén keresztül, ugyanúgy tudom olvasni belépés nélkül is.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest