Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #10148 üzenetére
biztos izgulsz már az esti csata miatt
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
stoon
addikt
válasz kisza25 #10151 üzenetére
remélem egyen súlyban lessz a két csapat!akkor lessz csak izgalmas igazán!a felével méár nyomtam eggyütt de a másik felét nem ismerem ,csakabban bízom nem lesznek olyanok hogy kempelnek a bázison meg egymást lövik
akkor ez most unrank szero lessz?ha igen az jo! mindenki egyenlő esélyel indúl, csak a tudás áll mellete meg a csapat!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
(#10154) Prosector: kicsit boldog vagyok legalább az első 15 percben nem kapok be tv raksit!
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Mivel mondta valaki, hogy a ts kicsit zűrzavaros tizen akárhány embernél, ezért szerintem bontsuk squadokra a ts-t. Egy szobában egy squad legyen és a squadok a csapatban cheten keresztül kommunikálnának.
Csak egy felvetés."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
Sósperec
tag
Kész feladom! A játék nyert.
Mindent kipróbáltam amit írtatok(router,driver frissítés,telepítés javítás), de semmi. Két hete mikor utoljára játszottam még tökéletesen ment.
Ha egyedül vagyok a szerveren akkor minden OK. De ha már többen vagyunk akkor darabossá válik a mozgásom, laggolok de az fps-em nem csökken drasztikusan(35-40 alá sose esik).
Még később utánanézek hátha valamit tudok kezdeni de ez így nem jó. -
t256
őstag
Kérném a szervezőket, hogy töröljék a nevemet a google doksiból.
Este 8kor már úton leszek. Sajnos menni kell bulizni.Talán legközelebb tudok jönni a csatába Én is.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
LLD
aktív tag
Push it!Mekkora űber fasza játékos vok videó pfff!Persze csak akinek van ingere hozzá!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
emiki6
veterán
válasz Sósperec #10163 üzenetére
Pinged mekkora?
Más: ha meg tudjátok szervezni, akkor az kapja a járművet, aki szeretné. Pl. ha 3-an akarnak helit vezetni, akkor felváltva vezessék.
Csak egy felvetés.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Sósperec #10167 üzenetére
Akkor lehet szoftveres vagy hardveres probléma.
Próbálj egy win újrarakást. Ha nem működik, akkor hardveres.
Köszi az elismeréseket!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sósperec
tag
válasz emiki6 #10171 üzenetére
Windowst pár hete raktam újra, driverek is a legfrissebbek.
Hardveres alatt nem tudom pontosan melyik elemre gondolsz de mostanában csak proci csere volt de azzal is ment múltkor tökéletesen.
Annak van köze amúgy ezekhez hogy milyen oprendszer van fent? Mert múltkor amikor még játszottam rendesen akkor win7-em volt, de most win8-am van mert ezt is kiakartam már próbálni. -
stoon
addikt
válasz gali777 #10174 üzenetére
gondoltam
#10177) gali777 : jo lenne mert igy semmi ballansza nincs a heli és jetnek! főleg ha csak egyik oldalt vannak jo mjet és helisek! és hát valjuk be az AA-t meg többen tudják kezelni mint a heli jetet.
[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
Jelentkeznék az esti gyilokra, ha még lehet. Csak most derült ki, hogy el tudnak este engedni melóból.
Budapest-Kelet? Nyugat?Origin: BlessedElroy
-
gali777
őstag
válasz BlessedElroy #10178 üzenetére
Bevéstelek nyugatra egyelőre, de akkor majd a budapestiek szerintem oda állnak ahol kevesebb a létszám
(#10181) kisza25: Vagy csak simán átadjátok a helit nekünk
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz csibe1 #10160 üzenetére
legyen inkább kő papír olló gyík spock
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Sheldon
tag
Üdv!
Ez a hiba jött elő ma már harmadszorra (lefagy a játék, kilépni nem lehet, csak újraindítás működik), de az üzenetet csak most sikerült elkapni:
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung to badly formed commands.. GPU:"AMD Radeon HD 7900 Series" , Driver 13.4 (12.104-130328a-157485C-ATI)
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
dejaris
addikt
A teamspeak dolog, hogy mukodik? Meg sosem hasznaltam.
-
Sheldon
tag
válasz gali777 #10192 üzenetére
Ja, én is rákerestem természetesen, eddig úgy néz ki, hogy jó lesz...
DirectX-et a Battlefield 3 mappájából elindítottam, most tesztelem a dolgot...
devilinsid3
Addigra helyrerakom, bármibe kerüljön is![ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
Prosector
addikt
válasz dejaris #10191 üzenetére
Nem csak olyan offline/online baratlistat latsz, mint pl. a Skype-ban, hanem ha belepsz 1 TS szerverre ,akkor konyvtarfa szeruen megjelennek a chatszobak es ha van hozza jogosultsagod, tudsz lepkedni koztuk.
Nagy elonye multiban,hogy a 2 ellenseges csapat 2 kulon szobaban van es igy az enemy nem tudja mit tervezel, mert ugye azt nem hallja.
Igy nez ki: [link]
[ Szerkesztve ]
-
MadgoatLOLZ
tag
Erre a nyugat/keletes izére hogy lehet jelentkezni? Nem voltam itthon egy hetet és levagyok maradva.
-
Laraxior
titán
válasz MadgoatLOLZ #10198 üzenetére
Beírod ide, hogy mennél, és a városod ahol laksz, vagy ahonnan játszol. Ennyi
Bár Finnországgal bajba lesznek a szervező Urak, mert rohadtul nem érinti a Duna, és inkább északon van mint keleten vagy nyugaton Úgyhogy Te nem gamelhetsz
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest