Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Azonnali játékos kérdések órája (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#6301) janos666 válasza haromegesz14 (#6300) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Felraktam a legutolsó CoD-ot és fél óra után töröltem is, mert erősen idejét múlt, szar (bénán scriptelt, szürreális lövöldözés nulla történettel) és ocsmány (tudok mondani szebb játékokat 2009-ből, amik jól futottak az akkori vasakon is). A MoH-W-vel is hasonlóan voltam. Főleg FPS játéknál igénylem a szép grafikára, de ez nem igazán adta meg, és a játékélmény is erősen vegyes volt (jobb, mint a CoD, de azért szintén idejétmúlt). Mikor beleszaladtam egy bugba, akkor nem visszatöltöttem egy mentést, hanem exit és uninstall.

A WC3 és SC már túl öreg nekem.
42"-os FullHD kijelzőn már élvezhetetlen a pixelháború. :N

Maffia 2 jó ötlet. Addig halogattam, míg "véletlenül" lesz egy Geforce VGA-m, hogy legyen benne PhysX, és most épp el akarják cserélni egy 8600-asra a hangkártyámat.

2011-12 közt akkor nem maradtam le semmi jóról? :U
(Most nézem a Tyrannicon féle HALO 4 végigjátszást, a kommentár miatt.)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#6302) EczkE


EczkE
addikt

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. :)

2000-után kiadott második világháborús repülős játékok érdekelnének engem. Van erről lista valahol?

Asszem mindenféleképpen!

(#6303) genndy válasza janos666 (#6299) üzenetére


genndy
addikt

FPS : Aliens vs Predator (2010), Borderlands 1-2, STALKERek (picit régiek, de szénnémodolhatók), Black Mesa (HL1 felújítva)
RPG : Deus Ex Human Revolution, Witcher 1-2, Fallout 3, Fallout New Vegas
Akció-RPG : Saints Row The Third, Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City
Logikai : Portal 1-2

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#6304) AkosAkos válasza janos666 (#6299) üzenetére


AkosAkos
aktív tag

Én is a Deus Ex:Human Revolution-t ajánlom neked. Rég láttam már ilyen hangulatos játékot,már elég régóta játszom vele,nagyon hosszú játék,a történetét is megirigyelné nem egy AAA cím. :) Ajánlom figyelmedbe a fórum aláírásomat! :D

(#6305) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Pont most végeztem a Black Mesa-val, és utána elindítottam megint az EP2-t. Ekkor jöttem ide, mikor elgondolkodtam vajon hanyadjára játszom az újra (3,4?). :DDD

AVP megvolt, csak nem volt olyan emlékezetes, hogy megemlítsem. A Portált magam is listáztam. A Fallout 3 is lement nálam a maga idejében, a New Vegas valamiért már nem hiányzott. Jobb, mint a 3?

A STALKER-ek sohasem tetszettek. Batman-t sohasem bírtam semmilyen formában.

A Borderlands 1 után nem hiányzik a kettő. Van benne történet, vagy csak hentelés maradt a háttértörténet gyenge illúziójával, kifejtés és befejezés nélkül?

A Deus Ex-et nekem az tette tönkre, hogy a marketingje miatt 3D-ben próbáltam vele játszani, de be kellett látnom, hogy a mai technológia még alkalmatlan erre. (1080p-ben játszhatatlan a TV-k 1080@25Hz limitje miatt, 720p-ben pedig van 60fps, de úgy 2D-ben is életlen nekem a kép és még a térhatás sem jön ki így összemosott képekkel.) Ettől kicsit megutáltam, de most talán már elő tudnám venni és rendesen 2D-ben tovább játszani.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#6306) AkosAkos válasza janos666 (#6305) üzenetére


AkosAkos
aktív tag

Pedig a Batman Arkham Asylum/City-t kipróbálhatnád. Én se vagyok Batman rajongó,de ezek lettek a kedvenc játékaim miután játszottam velük! :)
Valamint nagyon ajánlom az Alan Wake-et(nem az American Nightmare-t,azt csak akkor,ha már nagy Alan Wake fan lettél,mert ez egy gyenge DLC kb.). Ez szintén az egyik kedvenc játékom,a hangulata,a története beszippant. :)

[ Szerkesztve ]

(#6307) >Deego.. válasza AkosAkos (#6306) üzenetére


>Deego..
senior tag

Alan Wake és a Batman nekem is nagyon bejött, érdekes nagyon élvezhető gamplayeik vannak.
Várom a folytatásokat, főleg az Alan Wake nek.

" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...

(#6308) haromegesz14 válasza janos666 (#6301) üzenetére


haromegesz14
aktív tag

Esetleg még Spec Ops - The Line. :DDD CoD-t mondjuk Én sem a SinglePlayer miatt szeretem

10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!

(#6309) #65675776 válasza janos666 (#6305) üzenetére


#65675776
törölt tag

Nem TV-n kell játszani, hanem monitoron.

(#6310) janos666 válasza #65675776 (#6309) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ezt úgy általánosságban érted, vagy csak a régi játékokra, amikben nagyon kicsi a textúrák felbontása? Mert én már nem is lennék hajlandó LCD-n mozgalmasabb játékot játszani és a blur-t bámulni. De még lassú RPG-t se nagyon, mert a plazma TV kontrasztját ott is hiányolnám és sírnék a sötét dungen-ökben a tejfeketeség miatt. :P
Persze, ha újra elővenném mondjuk a TLJ-t, azt inkább laptopon tenném, aminek pici a kijelzője. A Syberia-t is kb. 1.5 éve játszottam végig, laptop kijelzőn. Persze a TV-től is távolabb lehet ülni, ha alacsony a felbontás, de így legalább kihasználtam a vonaton töltött időt is. :DDD

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#6311) #65675776 válasza janos666 (#6310) üzenetére


#65675776
törölt tag

Bármilyen játékra. Arról nem a játék tehet, hogy az a anyg kontraszt valójában semmire sem elég, miközben egy monitoron teljesen rendben van (még valós kontraszttal is, nem csak dinamikussal). Plusz ugye van normális képfrissítés.

(#6312) janos666 válasza #65675776 (#6311) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ezt most nem egészen értem, bár a gépelési hibák is nehezítik az ügyet.
Egy hasonló árú, de akár jóval drágább LCD és egy jó (véletlen sem LG, nem is annyira Samsung, de inkább Panasonic) PDP közt ég és föld a különbség. Nem csak natív kontrasztarányban, de mozgókép kezelésben is. Ami egy PVA vagy IPS LCD-n már rég csak maszatolás, az a PDP-n még éles mozgókép. (A TN paneleket felejtsük el, mert az egyszerűen okádék.) Arról nem is beszélve, hogy míg a plazma csak felvillantja a képkockákat, addig az LCD folyamatosan világít, így végig látod az egymásba mosódó állóképeket.
Mindezt egybevéve teljesen más, és nagyságrendekkel jobb érzés PDP-n nézni a mozgóképet.
A jó feketeszint mindig és mindenen megérződik, ahol van sötét jelenet (állóképen is). A mozgás pedig 24fps filmekkel is látványosan jobb PDP-ken, de 60fps mellett már hatványozott a különbség, hisz míg LCD arányosan nehezebben tartja a lépést, addig a PDP-knek épp 60Hz az ideális képfrissítés (24fps-hez 96Hz-en járnak, amivel nehezebb kikeverni a színeket és hosszabb a fénykibocsátással töltött idő, tovább látod ugyan azokat a képkockákat, ami nem kedvez a mozgásérzetnek - bár még mindig közel sem 100% a duty cycle, mint LCD-n...).
A 42-50" pedig kényelmes, mert fotelben hátradőlve is kellően kitölti a látómezőt és élvezhető a FullHD felbontás részletessége. (Persze csak ha van miből, mert DVD-knél és régi játékoknál ez gáz, és jobb messzebb húzni a fotelt -> vagy inkább Blu-Ray kiadványokat kell nézni és szép játékokkal játszani. :DDD)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#6313) #65675776 válasza janos666 (#6312) üzenetére


#65675776
törölt tag

Az is elég sokat számít, hogy valamit 50cm-ről nézel, vagy 500-ról. Ha messze ülsz egy akármitől, akkor már a kontrasztot sem ugyan úgy adja vissza.

A normális LCD-ken a háttérvilágítás akár teljesen nullára is levehető. És a plazmának is van utánvilágítási ideje.

Az általad említett képméreten a FHD botrányosan alacsony felbontás, és nem éles. Már 27"-en is elég látványosak a pixelek ilyen felbontásnál. Persze ha messze ülsz tőle, akkor összemosódnak...

Párhuzam: ahhoz, hogy a nagy távolságú lövészetet gyakorold nem kell többszáz méteres lőtér. Csak arányosan kisebbre kell venni a céltáblát. Gyakorlatban bevált módszer, több hadsereg is alkalmazza. Szóval a plazma előnyei csak akkro jönnek ki, ha nagy a panel és messzire ülsz tőle. Közelről ugyan mindegy, sőt. Nem véletlenül haltak ki gyakorlatilag teljesen a plazma monitorok.

[ Szerkesztve ]

(#6314) janos666 válasza #65675776 (#6313) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

A kontraszt az nem a megfigyelőtől, csak a megjelenítőtől függ.
Ha messzebb ülsz az azonos méretű kijelzőtő, akkor csak annyi változik, hogy a látómeződ kisebb részét tölti be a világosszürke képernyő "feketéje" és többet a sötét falak a háttérben (feltéve, hogy sötétben játszol, mert ha világosban, akkor az LCD sötétszürkéi is feketének tűnnek az AR bevonat miatt). De a távolságot ahhoz célszerű igazítani, hogy megfelelő mértékben töltse ki a kép a látómeződet, mert ez rengeteget dob az élményen (egyáltalán nem mindegy, hogy kis egérlukon át nézed az apró karakteredet, vagy szinte belekerülsz a képbe, még 42 és 50"-os TV közt is van élménynövekedés, hogy a nagyobb vásznakat ne említsük a ~42 és ~24" közt példálózva.). Ez 42"-nál kb. 1.5m, 24"-nál olyan közel van, hogy az már kellemetlen a szemnek. Ha messzebb mész, akkor nem csak a látómező kitöltöttsége veszik el, hanem a felbontást sem látod, elvesznek az apró részletek.

Igen, régen voltak komoly problémák a plazmákkal. Én például még a sokak által dédelgetve szeretett 2010-es Panasonic G20-ak képét sem tudtam elviselni. Többek közt épp az erős afterglow miatt, ami még 24fps mellett is zavart. De 2011 óta a Panasonic is bőven a zavaró szint alá szorította ezt (köszönhetően a 3D-nek, ahol ez fokozott probléma volt), a Samsung PDP-in pedig gyakorlatilag észlelhetetlen már a jelenség azóta. Most 2012-ben is javultak a dolgok, már a Panasonic plazmákon is minimális a foszforlag. Ha a 2011-eseken épp csak néha láttad, akkor a 2012-eseken már észre sem veszed. Ha a 2010-eseket is elviselted, akkor már azt sem tudod mi az (pedig sokan már azokon sem látták). :DDD

De nem tudom miért próbálsz engem meggyőzni arról, hogy nem jó ~50"-os plazmákon játszani, mikor számomra egy örök életre szóló élmény volt, mikor kicseréltem itthon egy Samsung 51D550 plazmára a Dell U2410-es LCD-t. Napokig mosolyogva ültem le elég nem csak filmet nézni, de játszani is. Sőt, épp hogy játékok alatt mondogattam magamban megállás nélkül, hogy ez milyen jó vétel volt és hogy én soha többé nem akarok LCD-n (50"-os LCD TV-n sem) filmet nézni, de főleg nem játszani.
Egyszerűen teljesen más, és nagyságrendekkel jobb plazmán játszani. Főleg egy nagy plazmán egy kis LCD helyett, de a méret csak egy a sok közül, a PDP mozgókép kezelése a legerősebb tényező.
És csak azért próbállak téged győzködni egy picit, hogy legalább próbáld ki, ha teheted, mielőtt arról győzködöd magad, hogy jobb az, ami minden tekintetben rosszabb (mérhetően, számszerűsíthetően, tudományosan megindokolhatóan).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#6315) #65675776 válasza janos666 (#6314) üzenetére


#65675776
törölt tag

Nem akarlak meggyőzni, de ezt Te magad írtad: "(1080p-ben játszhatatlan a TV-k 1080@25Hz limitje miatt, 720p-ben pedig van 60fps, de úgy 2D-ben is életlen nekem a kép és még a térhatás sem jön ki így összemosott képekkel.)" Egy monitornál nem probléma egyik sem.

(#6316) janos666 válasza #65675776 (#6315) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ó! Ne keverjük össze a 2D-t a 3D-vel! Ez csak az aktív 3D szemüveges 3D-re vonatkozott, ahol kétszer annyi képkockát kéne átküldeni a HDMI kábelen és kirajzolni a képernyőn, mint 2D-ben, vagyis 1080p120 lenne az igazából, és 720p120, fele-fele egy-egy szemre.
A legújabb VGA-k már tudnák ezt, a TV gyártók viszont szarnak a játékosokra, ahogy már a 3D-re is, így még idén sem nagyon lesz ez összehozva. Talán soha, ha teljesen kimegy a divatból a szemüveges 3D.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#6317) #65675776 válasza janos666 (#6316) üzenetére


#65675776
törölt tag

Persze, hogy kimegy a divatból a szemüveges 3D, mert semmi értelme. VGA-knál már 12-13 éve megbukott egyszer.

(#6318) Met


Met
nagyúr

Ajánljatok nekem játékot.
Régen az Age Of Empires nagyon bejött, valami olyasmit keresek.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#6319) haromegesz14 válasza Met (#6318) üzenetére


haromegesz14
aktív tag

Age of Mythology :DDD Esetleg még Stronghold Crusader, kicsit másabb, de ha egyszer ráérez az ember, akkor nehéz uninstallálni :)

[ Szerkesztve ]

10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!

(#6320) ollie válasza Met (#6318) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Star Wars Empire at War. Olyannyira hasonló, hogy az AoE2 engine-jével készült, persze SW köntösben. Modernebb az Age of Mythology (már 3D-s motor, de kb az is ugyanaz), meg persze az AoE3.

***

(#6321) Csepe válasza ollie (#6320) üzenetére


Csepe
aktív tag

Véletlen nem a Star Wars Galactic Battlegroundsra gondoltál? Jó játék volt ez is a maga idején. :K

Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2

(#6322) HS 2142 válasza Csepe (#6321) üzenetére


HS 2142
őstag

Valószínű a GB-re gondolt, az Empire at War pár évvel frissebb darab, de mindkettő ajánlható, szerintem. :)

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#6323) janos666 válasza #65675776 (#6317) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ott régen azért is bukott meg, mert a korai lassú LCD-k váltották a jó öreg CRT-ket, amik teljesen alkalmatlanok voltak az aktív shutteres 3D-re. Még ma is nagyon ritka és drága az az LCD, ami elég gyors ehez és nem mellesleg még a színe és a betekintési szögei sem rosszak, a korszak hajnala pedig katasztrófa volt sebesség terén (overdrive, majd villódzó háttérvilágítás és hasonló trükkök, továbbá egyéb valódi fejlesztések előtt).

Most szerintem több köze volt hozzá a filmkészítőknek, mint a nézőknek.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#6324) ollie válasza Csepe (#6321) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Öööö, de.

***

(#6325) dragonfx


dragonfx
veterán

Serious sam 3 bfe kérdés
léci segítsetek a játék 50-80fps között megy szépen az elején haladnék de kb 5 percenként megáll a kép és lefagy kilép aprogrma enm válaszol.
azt írja megszakadta játék kapcsolta a windows rendszerrel.
AppHangB1.re hivatkozik.
mi ez? :U

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#6326) dbilas


dbilas
tag

Sziasztok!

Valami zombis játék létezik pc-re? Ami mondjuk jó is... :)

Előre is köszi!

(#6327) FehérHolló válasza dbilas (#6326) üzenetére


FehérHolló
veterán

Lfet 4 dead 2, Dead Island.

Skynet is real. It's called Google.

(#6328) genndy válasza dbilas (#6326) üzenetére


genndy
addikt

+ Walking Dead, Killing Floor

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#6329) dbilas


dbilas
tag

:R :R

(#6330) ollie válasza dbilas (#6326) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Plants vs Zombies :D

De amúgy: Nation Red

[ Szerkesztve ]

***

(#6331) Ilsyde válasza ollie (#6330) üzenetére


Ilsyde
őstag

War Z? Nem? OK... :DDD

Dead Block is aranyos zombis túlélosdi, foleg hot seatben (ráadásul magyar termék).

(#6332) dragonfx válasza dragonfx (#6325) üzenetére


dragonfx
veterán

???

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#6333) nofi


nofi
őstag

Hello!

Olyan program-/website-ot keresek, ami "követi", illetve megjeleníti egy saját profilban a különböző platformokon elért achievementeket, pl.: Xbox Live, Steam, UPlay, Battle.NET, stb.

Xbox GT: nozsolt

(#6334) black ops


black ops
csendes tag

Valaki tudna segíteni?
Egy játékról lenne szó mégpedig az apb realoaded-ről.
kb 5 perc játék után azt irja ki hogy (out of memory) pedig 4 gb-ramom van.
Továbbá 2.5gb szükséges a minimális játék hoz de nekem 4gb van + minden vagy legalacsonyabban vagy kikapcsolva van.
Ennek ellenére kilép.
Köszönöm ha valaki tud segíteni
A gépem adatai intel core duo 2,4 ghz, ati radeon hd 4800 series 1gb memóriával, 4gb RAM

(#6335) black ops


black ops
csendes tag

üdv megint megpróbáltam még egyszer de most ezt adta ki:

[APB_Catcher:] Direct3DDevice->CreateTexture( SizeX, SizeY, NumMips, GetD3DTextureUsageFlags(Flags), (D3DFORMAT)GPixelFormats[Format].PlatformFormat, GetD3DTexturePool(Flags), Texture2D->GetInitReference(), NULL ) failed
at c:\work\apb\branches\versions\1-10-0\1-10-0_commodore\development\src\d3d9drv\src\d3d9texture.cpp:140
with error E_OUTOFMEMORY,
SizeX=1024, SizeY=1024, Format=A8R8G8B8=D3DFMT_A8R8G8B8, NumMips=1, Flags=, TexMemoryAvailable=1723MB

(#6336) AkosAkos


AkosAkos
aktív tag

A Street Fighter 4 telepítésekor csak orosz és lengyel nyelv volt választható. Azt hittem ez csak a telepítésben van így, de a játék is ilyen, a játék könyvtárában sem lehet mást állítani.... Valaki tudja, hogyan állíthatnám át?

(#6337) AkosAkos


AkosAkos
aktív tag

???

(#6338) AkosAkos válasza AkosAkos (#6336) üzenetére


AkosAkos
aktív tag

????

(#6339) FehérHolló válasza AkosAkos (#6338) üzenetére


FehérHolló
veterán

olcsó húsnak híg a leve? :F

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#6340) #65675776 válasza FehérHolló (#6339) üzenetére


#65675776
törölt tag

A warez bűvöletében...

(#6341) AkosAkos


AkosAkos
aktív tag

Nem szoktam warezolni. Boltban vettem, Gamemanias kiadás.

[ Szerkesztve ]

(#6342) Ilsyde válasza AkosAkos (#6336) üzenetére


Ilsyde
őstag

?

(#6343) _balázs_


_balázs_
csendes tag

Üdv!
Nosztalgiából felraktam a Gp4-et, de már nem emlékszem, hogy lehet az időt gyorsítani szabadedzésen, kvalifikáción, remélem valaki még emlékszik! :) Kösz előre is.

(#6344) haromegesz14


haromegesz14
aktív tag

Létezik valamiféle arcade szerű gyepálós f2p játék amely rendelkezik valamilyen rangrendszerrel?

10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!

(#6345) dragonfx


dragonfx
veterán

Prince of persia forgotten sand.
itt mit kell csinálni?eltünök a padloba....
[link]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#6346) HuMarc


HuMarc
addikt

Sziasztok!

Egy Flash játékot keresek, amiben egy nyúllal állunk bosszút az embereken, mert elütötték a mosómedve haverunkat. A játék felülnézetes és azt hiszem, fent van Kongregate-on.

Előre is köszi a segítséget! :)

(#6347) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Sziasztok,

Csúnyán befürödtem a Crysis Wars-al. Öcsém nagy kedvence, de meghalt a gépe régen, és most sikerült újat kerítsek neki. Az imént raktam fel a játékot, és belépés után, ahogy indítanék meccset, azt írja, hogy frissítés érhető el, kidob valami mycrysis oldalra, ami nem tölt be. Gondolom mivel elég régi, már lelőtték. Így most ott a gamma, de nem tudok frissítést lehúzni, és így nem lehet játszani.

Erre mi lehet a megoldás? Elég fontos lenne, előre is köszönöm!

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#6348) FehérHolló válasza hoffman_ (#6347) üzenetére


FehérHolló
veterán

Ha steames, akkor egyértelmű. Ha nem, nem lehet esetleg gamespy-on keresztül lerántani az update-et?
Vagy esetleg originen keresztül?

Steam és origin közül egyikre mindenképp be tudod regisztrálni a kulcsot.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#6349) genndy válasza hoffman_ (#6347) üzenetére


genndy
addikt

Szedd le kézzel. Innen. Jó nagy.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#6350) hoffman_ válasza FehérHolló (#6348) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Egyik sem, sima dobozos Maximum Edition, beregelni nem regeltem sehova(de ha a következő mondat felsül, akkor megpróbálom steamnek beadni, hátha úgy menni fog). Megpróbálom amit genndy írt(köszi neked is), ha nem sikerül, akkor jövök megint... Köszi a tippeket!

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Azonnali játékos kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.