Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-08 20:59:31

LOGOUT.hu

AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1210) kasa85 válasza havasa (#1208) üzenetére


kasa85
őstag

Abban én is benne lennék.
Sokan tapasztalták az én általam írt,és másol által írt problémákat amit fentebb meg vitattunk.
Nem csak én vagyok az aki semmibe veszi ezeket a teszteket,mert tény hogy van köztük jó és valós tartalmú,és van amelyik egy kicsit meg van ferdítve.
Én is védtem,hogy hú négymagos és Quad,de ahogy váltottam nem lett minden atom gyorsabb,csak folyamatosabb.
A minimum ,átlag,max értékeket b@szták oda írni ezt fentebb érthetően,és világosan le írtam egy példa ként.
Mint láttad ott is pár fps a különbség,de amikor jön egy nagyom ki számítandó effekt akkor be esik a képkocka jóval alacsonyabbra mint a Core i esetében.
Mint írtam meg lehet azt játszani,hogy megvesszük a durvább kártyát,és lesz is különbség.
CSak akkor lesz keserű a szánk íze amikor hirtelen egyszerre be robban egy nagyobb számítás,fizika,árnyákok ,dinamikus időjárás stb.
Emiatt sokkal jobban meg lehet érezni az FPS zuhanásokat,és sok esetben van amikor elmegy a kedve az embernek a játéktól,és attól hogy ki adott egy valag pénzt és nem megy ahogyan a tesztekben szerepel.
Jó a régi vas is,de ha igazán a teljesítmény,és a folyamatos FPS re törekszünk akkor kell oda a megfelelő memória mennyiség,van ahol a MHZ számít igaz pár FPS a nyereség,de vele együtt a proci MHZ e és legfőképpen a számítási teljesítményétől függ a dolog.
Ha valami kevés akkor nem úgy megy az a VGA ahogyan tervezték,és ahogyan a bibliában meg van írva.
Tiszteletben tartom a véleményedet,de sajnos nem tudok egyet érteni ezért ha gondolod ne ide offoljunk nyomjuk privátba.
A Guru3D meg hanyagoljuk nem kéne egy Vérpistike tesztjére alapoznunk,mikor sokan itt felhasználok ugyanazzal a rendszerrel teljesen mást mérünk.
Van aki a régi 4 magosokra esküszik,és van aki az újabbakra.
Amúgy ott a kolega,és nekem is Q9550 procim volt hidd el tudom mi az amikor nem folyamatos valami mit mondjuk ugyanott egy Szandival.
Lehetne ezt a vitát HT re is vinni,de az felesleges,mert nem sok játék használja,és érdekes még is gyorsul vele a játék ha ki van használva,és van rá normálisan meg írt program.
Ide kell egy átlagosan jó,és jól tuningolható 4 magos processzor,és egy jó VGA kombó,és mindjárt kevesebb a gond a Konzol portokkal is,mert azok inkább procit esznek,és kevésbé videókártyát.

[ Szerkesztve ]

Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.