Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2145) HartgeH3-2.8 válasza TIT (#2144) üzenetére


HartgeH3-2.8
addikt

notebook.hu (Árkád) - két flegma "laza vagyok leszarlak eladóval"

Rendeltem online egy mobilkészüléket. Amikor szabad voltam egyből mentem is érte. A megjegyzés rovatban KIFEJEZETTEN kértem, hogy kizárólag bontatlan, sértetlen csomagolású terméket veszek át. Erre levesz az eladó a polcról "flegma" stílusban, egy bontott feltehetően utolsó darabot. Kértem nézze meg a megrendelést benne van a kérésem, és nem értette mi a gond. Ez "ugyan olyan" címszóval. NEM!! Ami fel van bontva, az már bontott termék, és nem ugyan az! Súlyos tévedés. Minősíthetetlen kiszolgálás "hallottam elsőre is válasszal", ügymenet pocsék, a vásárló kérésének maximális figyelmen kívül hagyása hatalmas nagy nulla. Örs Vezér tere Árkád üzlet. Nem hogy 1 csillag, mínusz 1! Ja és szintén flegma pofával "rendelhetek újat az 2 hét" legközelebb kirángatom a pult mögül! Nem semmi üzletstratégia..

Hozzá tartozik, hogy 2éve itt vettem telefont Allee-ban. Nagyon rendes eladókkal. Most viszont inkább átmentem MM-ba telefont venni. Érdekes az tucat termékeket áruló üzlet, mégis korrekt módon válaszoltak ha kérdeztem, ja és full gyári bontatlan plussz lefóliázott, plussz levédett termék a polcon.

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.