Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-11 07:35:32

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13581) Tomdriver válasza stairmaster (#13575) üzenetére


Tomdriver
őstag

Ismerem a cikket és az íróját is, teljesen jók a leírások, csupán egyetlen dologgal egészíteném ki: nálam a Forza (GT3) kormány semmi hátrányt nem jelent köridők tekintetében, sőt! Mint írtam a pontosabb irányítás miatt jobban ki tudom használni a pálya szélességét, jobban eltalálom az íveket. A pedál meg pont annyival tud többet, hogy ha esetleg valaki mégis néhány tizeddel kevesebbet teljesítene a kormány miatt (vagy inkább a vezetési stílusodnak nem megfelelő beállítása miatt), azt tuti visszahozod a használatukkal!
Mivel nekem a G27-es pedál is load cellás volt, így inkább a stabilitásával és kényelmével tünt ki a CSR Elite pedál, valamint a gázpedál finomságával és jobb adagolhatóságával.
Ha mint lelkes ex G27 tulajdonos mégis a Fanatecet javaslom már 1 hét használat után is, hidd el, az jelent valamit. Sose mondtam, hogy a G27 valamiben is gyengusz lenne, csak szerintem a Fanatec választás az = egy szintel feljebb lépéssel. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.