Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-07 15:11:36

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13559) Shoo válasza RSVRocky (#13558) üzenetére


Shoo
senior tag

Előre leszögezném, hogy ne ez alapján dönts, amit most le fogok írni.

Ez csak egy kis összefoglaló, hogy én, hogy jártam.

Karácsonyra megleptem magam egy 1,5 éves G27-el. Egy kevés játék után észrevettem, hogy valami nem stimmel vele, olyan volt mintha a fogaskerekek elkoptak volna, bár az egyetlen látható "sérülés" rajta annyi volt, hogy a fékpedálon volt egy karc.
Mivel még garis, ezért írtam a szervíznek egy igényt, hogy meg akarom nézetni. Leírtam az észlelt hibát és már 1 nap múlva érdeklődött érte a GLS, hogy vinné Miskolcra a csomagot. Jan. 9-én átvették tőlem, 10-én már a szervízben volt. Nem kellett sokat várnom, multhét csütörtökön(16) megjött a válasz, hogy elkészültek. Megnéztem a szervizelési infókat és csak annyi volt ráírva, hogy cserekészülék. 17-én már a GLS-nél volt a csomag, amit tegnap(20) le is szállítotak. A csomagot kibontva egy bontatlan doboz várt rám, az új doboz design-al. Benne csakis vadonat új eszközökkel. A mellékelt tájékoztatóján is a Rev. 004 szerepel.
Ilyen gyors és korrekt (bár ez szerintem messzemenően túlmegy rajta, mégiscsak újat kaptam érte) szervizzel még nem találkoztam.

Szóval, ha fontos a gariztatás, akkor itt egy friss példa rá.

Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.