2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elfeküdtem

    Mármint a nyakamat.

    Időpont: két nappal ezelőtt, 4 óra 20 perc. Szinhely a lakásom, közelebbről a rekamié.
    Épp a legédesebb álmomba merülnék, amikor az ébresztő órám füttyögve jelez, hogy ő pihenhet egész nap, én viszont kotródjak melózni.
    Tudtam, hogy igaza van, de kedves modoromból fakadóan említést tettem pár mondatban édesanyja ősi mesterségéről, és hogy akár szexuális viszonyba is kerülhetnének. Viszonyunk meghitt, nincs sértődés.

    Az első meglepetés a fürdőszobában ért. No igen, öregszem. Erre tuti jel az, hogy a reggeli merevedés a nyakamban jelentkezett. Majdcsak lejjebb nyomul, gondoltam, és jót röhögtem saját humoromon.

    A dolgozómban már nem volt ilyen jó kedvem. Egyrészt leselejtezésre rég megérett gépen spéci melót kellett végeznem, másrészt nyaki merevedésem átmeneti állapotba váltott a fájdalom irányába. Lassacskán egyértelművé vált, hogy a baloldali fejbiccentő izmom a problémás.
    Késő délelőtt már nem éreztem merevnek a nyakam. Ettől persze lehetett, mert ha volt is, az égő fájdalom elnyomta.

    Egyáltalán mi a fenének nekünk fejbiccentő izom? Mi a fenének van egyáltalán nyakunk? Ha nem lenne, hamarabb érne le a kaja a gyomrunkba.

    Folytatás...

    Vakegérke 14 éve 35

  • Nem smakkol

    Sajnálom, ilyen körülmények közt nem írok főoldalra. Mondom ezt úgy, hogy egyébként sem tettem volna, hiszen nincs publikációra kész írásom.

    Ott az a rohadt féltégla reklám minden címlapos írásban. Hogy szükség van rá, készséggel elhiszem.

    Amíg így marad, részemről csöndben maradok.

    Vakegérke 14 éve 59

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.